Muayene 680 doğum 15.000Özel hastane masrafı ortalama ne acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muayene 680 doğum 15.000Özel hastane masrafı ortalama ne acaba?
çok iyi anliyorum o zaman özel secimini.Türkiye’de kadın doğum kısmına eşler aşınmıyor. Sancı odasında tüm kadınlar beraber sancı çekiyor. Odalar da özel oda seçeneği kısıtlı.
Yani yalnız kalmamak eşin de yanında olması için tercih ediyoruz.
Üniversite hastanelerinde özel muayene olabilirsiniz prof ve doçent doktorlara hemde makul bir ücret karşılığında. Hemde doğumda özel oda tutabilirsiniz.Hanımlar merhaba iyi akşamlar :)
5 aylık hamileyim tek duam dileğim sağlıkla kucağıma almak. Yapı olarak canı çokk tatlı ve korkak biriyim böyle biri olmak istemezdim ama
Özel bir hastaneye gidiyorum kontrollere durumumuz çok çok şükür gayeeet iyi eşim insanların aklına o kadar uyuyor ki anlatamam neymiş arkadaşının eşi devlette yapmış çok iyiymiş orda yapsaymışım ne gerek varmış bebek odası için de aynısını yaptı yapamam büyüyene kadar gerek yok dedi bu konu yüzünden 5 kere tartıştık ve her defasın da çok ağladım çünkü hayalim di bebeğime oda yapmak en son altınları bozup yapmamayı teklif etti düşünün el mecbur kabul ettim yoksa benim tek başıma yapacak gücüm yok.
Bugün de bu konu için çok kötü kavga ettik artık o kadar kırıldım ve sinirlendim ki kızlar inanın durumuz olmasa tabiki devlete giderdim olduğu halde böyle yapması çok garip ve ben Allah nasip ederse sezaryen düşünüyorum normalden çok korkuyorum devlette böyle bir seçim hakkımız da yok.
Yani en son gelip korkma korkma doğurursun özelde dedi böyle herşeyi burnumdan getirip sonra tamam yaparız demesi bilmiyorum ya aşırı stres yapıp ağladım bebeğime bişey olmuşmudur acaba çok üzgünüm ama elimde olmadan ağlıyorum 
Sende bu eşine sözünü geçiremeyen kadınlardansın belli ki, böyle davranan kadınlar sinirini bozuyor![]()
Çocuk zaten odanın neyinden mahrum kalsın ki. Oda yapmak gibi etkinlikler genellikle anne mahrum kalmasın diye yapılıyor.Ya allah aşkına çocukların emin olun umrunda değil bir odasının olup olmaması 2-3yaşında belki bir odam var der siz daha 5aylık doğmamış bir çocuk için mahrum kalmasın diye gidip altın bozdurup oda yapmışsınız. Madem kocanız bu kadar cimri ve özelde doğum yapmak istiyorsunuz oda yapacağımıza gidip o altınlarla özelde doğursaydınız.
Ya zaten uykusuzluktan insanın gözü oda mı görüyor..Coc
Çocuk zaten odanın neyinden mahrum kalsın ki. Oda yapmak gibi etkinlikler genellikle anne mahrum kalmasın diye yapılıyor.
Ooo fiyatlar çok artmış, doğumdan sonra da kontroller ,kilosunu ölçme falan derken fatura kabaracak..sarılıktan dolayı kuvezde kalırsa bi de..Muayene 680 doğum 15.000
Ben ilk doğumu özelde yapmıştım, 2 doğumu üniversite hastanesinde yapmıştım,eşime demiştim ne gerek var o kadar paraya kalacağım 1 gece ,üstelik doktorları da çok iyi dedim..çok da memnun kalmıştımÜniversite hastanelerinde özel muayene olabilirsiniz prof ve doçent doktorlara hemde makul bir ücret karşılığında. Hemde doğumda özel oda tutabilirsiniz.
Bence kendini zorla normal doğum yap
Çünkü yapmayan kadınların çocukları hep alerjileri var ve mutlaka emzir o mama ile büyüyen bebekler aşırı şişiyor
Ve kilolular
Artık çalışmayan kadının özelde doğurmasını da kıskanmazsın ya
Gerçi sen cinsel hastalık kıskanan insansın buna şaşırmam daha saçma ama neyse
Ooo fiyatlar çok artmış, doğumdan sonra da kontroller ,kilosunu ölçme falan derken fatura kabaracak..sarılıktan dolayı kuvezde kalırsa bi de..
Eşim bir hafta hastenede yattı özelinde dün ameliyat oldu. Bugün çıkardım profösörün ameliyat parası yatak parası falan 6 buçuk ödedik.Ben ilk doğumu özelde yapmıştım, 2 doğumu üniversite hastanesinde yapmıştım,eşime demiştim ne gerek var o kadar paraya kalacağım 1 gece ,üstelik doktorları da çok iyi dedim..çok da memnun kalmıştım
Bosan gitsin yaa. Bu kadar sacmalayayıni da gormedim . Sizi hic onemsemiyor.bebekten sonra da ise girin paranizı kazanın bu adan sizi baya muhtac eder herşeye. Maddi imkan varsa cocuk odası çok iyi olur ven almadim pismanım. Oda dursun oyuncak kiyafet vs koyulur bebek yaninizda uyusa da olur 2 yasindan sonra da odasına ayirirsınız. Gündüzleri de odasında uyuyabilir. Kullanilir illaki oda yaniHanımlar merhaba iyi akşamlar :)
5 aylık hamileyim tek duam dileğim sağlıkla kucağıma almak. Yapı olarak canı çokk tatlı ve korkak biriyim böyle biri olmak istemezdim ama
Özel bir hastaneye gidiyorum kontrollere durumumuz çok çok şükür gayeeet iyi eşim insanların aklına o kadar uyuyor ki anlatamam neymiş arkadaşının eşi devlette yapmış çok iyiymiş orda yapsaymışım ne gerek varmış bebek odası için de aynısını yaptı yapamam büyüyene kadar gerek yok dedi bu konu yüzünden 5 kere tartıştık ve her defasın da çok ağladım çünkü hayalim di bebeğime oda yapmak en son altınları bozup yapmamayı teklif etti düşünün el mecbur kabul ettim yoksa benim tek başıma yapacak gücüm yok.
Bugün de bu konu için çok kötü kavga ettik artık o kadar kırıldım ve sinirlendim ki kızlar inanın durumuz olmasa tabiki devlete giderdim olduğu halde böyle yapması çok garip ve ben Allah nasip ederse sezaryen düşünüyorum normalden çok korkuyorum devlette böyle bir seçim hakkımız da yok.
Yani en son gelip korkma korkma doğurursun özelde dedi böyle herşeyi burnumdan getirip sonra tamam yaparız demesi bilmiyorum ya aşırı stres yapıp ağladım bebeğime bişey olmuşmudur acaba çok üzgünüm ama elimde olmadan ağlıyorum![]()
Siz yapmazsınız oda çocuğunuzaCoc
Çocuk zaten odanın neyinden mahrum kalsın ki. Oda yapmak gibi etkinlikler genellikle anne mahrum kalmasın diye yapılıyor.
tek maaşla adam nasıl özel hastane ücretini karşılasın biraz anlayış biraz beyninizi çalıştırınHayır durum iyi ve birikimi baya var biliyorum o parayı ellemiyor biliyorum ki konuşuyorum
Valla hiç öyle değil. Ben hamileyken nts icin acile gittim devlete. Orada dogum bekleyen kadın vardı afedersiniz inek noguruyor sanki oyle bir muamele. Gec şuraya diye azarliyor hemsire pis igrenc yataklar. Ama baya igrenç. Birdaha da adim atmadımBende doğum için özel hastane tercih etmiştim. Ama aynı dönem devlette doğum yapan arkadaşim çok memnun kalmıştı. Riskli bir hamilelikti, özel hastanede başlarindan atmıştı doktorlar. Devlet hastanesinde çok iyi ve tecrübeli bir doktor ilgilendi. Hatta doktor demişki ben doğum için özele giden insanlara şaşıyorum, burda bedavaya alacakları hizmet için özele tonla para veriyorlar.
Tavsiye edilen doktoru ve hastaneyi araştırın bence. Bu pahalilikta o kadar para vermeyin.
Aslinda var, kadinin psikolojisine cok onem veriyorlar. Ilk ici secenegi de dinleyip tartisiyorsun sonra hangisini secersen onu yapiyorlar. Norma doguma zorlanmiyorsun..Arkadasim 2 istege bagli sezaryen oldu.Yani Avrupa’da Amerika da böyle bir seçeneğin de yok. Korkuyorum diye sezaryene almazlar. Ama hamile kadın bir şey demek istemiyorum.
Ben de sezaryenden korkuyordum deli gibi karnımın kesilecek olması bence daha korkunçtu. Acil girmek zorunda kaldım. O psikoloji de zor. O yüzden bir şey demiyorum![]()