DHEA BİOSTERON KULLANANLAR BURADA TOPLANALIM

Canim inşallah hamilesindir. Amacım inan seni üzmek değil.Belki sende durum farklıdır. Bende öyle etki yaptı. Kan verip test yaptırsana stres yapıp uzulecegine
Doktoru aradım kist olmus olabilir dedi.ama kandaki negatifi görmeden söktürücü veremem dedi...yarin kan testi yaptırıp ona gore söktürücü verecek

Merhaba ilk tüp bebek denememde yumurtalar gelişmedi. Dr um 1.ay biestron kullan gel tekrar deneyelim dedi. Umarım iyi olur

Ben de 3 ay kullandım yumurta kalitem iyice düştü, sayı değişmedi. Hiç faydasını görmedim. 40 yaş üstü için daha uygun bence.
40 yaş üstü kullanamıyor malesef benımde rezervim az ve 5 yumurtadan 12 ye çıktı hamile kaldım

Ya şuan öyle umut oldun ki bende günde 3 kere içiyorum ilacı,fsh yüksek amh düşük inşllah bende bu ay bi mucize yaşarım
Merhaba ben iki aydir kullaniyorum biosteron gecen ay 74 olan fsh bu ay 37 ye düştü dr um bu ayda biosteron ve vitaminlere devam dedi

Merhaba kızlar. Bu biosteronu kullanırken özellikle uzun süreli kullananlarda doktorunuz kontrol amaçlı meme ultrasonu önerdi mi

Merhaba kızlar. Bu biosteronu kullanırken özellikle uzun süreli kullananlarda doktorunuz kontrol amaçlı meme ultrasonu önerdi mi
Ne kadar uzun süre kullanimda mesela? Benim dördüncü kutum gunde uc tane iciyorum.

Ben yeni başladım da. Ben de günde 3 tane içiyorum. Doktorlar böyle bi öneride bulunuyorlar mı merak ettim
Henuz dr um oyle bir öneride bulunmadi. Daha once ben mamografi yaptirdim sorun çıkmamıştı

Back
X