maveracım selam canım.. yumurtanın çatlamasına okadar mutlu oldumki kalbimde bir umut pırıldadı, bin mutluluk oluştu..gözünaydın canım.. çalışmalara devam ediyosun ?? muhtelemen ... kanama gibi olmaması çok iyi olmuş canım resmen ovulasyon olmuşşş hadi bakalım inşallahhh.....!! buarada ben de senden çooookk ümitliyim haberin olsun enerjn buaralara yansıyor , azimlisin :) yorucu günün ardından bu haber iyi geldi inannn..... eve yeni geldim .. ...sana bi haber verim ,, .. ortadoğudaki hsg mi çeken doktorumun yanına gittim evrak almak için bana şöyle söyledi,, sizin gibi hastaların sorunu yumurtanın az olmasının yanında muhtelemen kalitesiz çıkması.. toplamadan anlaşılmaz ama sana önerim bi aktar var oraya git dedi bi karşım hazırlicaklar onu kullan dedi.. hastalarımı gönderdim aldılar sonuç hep olumlu oldu dedi.. neyse ben dururmuyum hemen gittim .. aktardaki adam fsh düşecek yumurtalar kalitelli hale gelecek tam 1,5 ay sürecek bu karışımı bitirmen dedi .. nekadar dedim 450 tl dedi.. içinde ne var diye sordum söleyemeyiz dedi ... ama garantisi 100 de 100 dedi.. tamamen organik dedi.. tabi ben almadan çıktım .. ama aklımda orda kaldı ... işi fazlasıyla ticarete dökmüşler . faydası var inandım ama kendim bişeyler yapmak istiyorum canm ..şuan zaten çok harcamalarımız var...