Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evden ayrılmazsanız nerede para kazanacaksınız ki? İnsanlara güvenmeyin evet ama sığınma evlerinden pek çok kişiye bu tarz iş bulduk şimdi hepsi de kendi ayaklarının üzerlerinde durabiliyorlar
Herkese bakıyorum da çoğu insanın aileden yana şansı var benim Hiç olmadı sevilmedigim gibi bir de okuma şansım maddi yetersizlikten dolayı elimden alındı psikolojik ve fiziksel şiddet gördüm.. is bulamadım psikolojik bunalıma girdim 17 yaşında ilk gelen görücüye o akıl ile evet dedim evlendim fiziksel ve psikolojik şiddet gördüm ayrıldım.. okumak istiyorum yine annem babamın borcunu ödemek için çalışıyor kardeşime bakıyorum okumak istiyorum! Liseyi bir şekilde açıktan bitirdim üniversite istiyorum özellikle de ebelik okumak istiyorum ama masrafları karşılayacak param yok bunalıma girdim dibi gördüm iş bulamıyorum işsizim.. insanların bir yerlerden kapısı kapanıyorsa bir yerden açılıyor hayatta hiçbir yönden şansım gülmedi akli dengemi kaybedecek noktaya geldim yoruldum gerçekten iyi değilim aglayamiyorum bile eskiden ağlar rahatlardım yok ya yok hayatıma giren insanlar düzgün değil tek dertleri cinsellik aileden şansım yok okumak istiyorum param yok! Is arıyorum heryere form dolduruyorum geri dönüş alamıyorum ya bir yer de olsa dönmez mi dönmedi lanetlimiyim ben 23 yaşında hayattan koptum artık kaldıracak gücüm kalmadı gerçekten aklımı kaybedicem diye korkuyorum. Derdimi anlatacak kimse de yok psikolojik destek alıyorum ilaç kullanıyorum hiçbişey düzelmiyor sadece biraz daha fazla uyuyorum hepsi bu ne duygularım ne düşüncelerim nede hayatım değişmiyor insanlar nasıl basariyor anlamıyorum ne yone dönsem kapılar yüzüme çarpılıyor!
Önce hedefin için yol haritası belirleyeceksin.İş ve okul.
Sana bir tavsiyem var.Bulunduğun şehirde İşkur vardır.Orada kadınları meslek edindirme kursları var.Mesela hasta bakım &yaşlı bakım kursu seç.Sertifikanı al.Ondan sonra hastanelerde saatlik hasta bakarsın.Genelde çok ihtiyaç oluyor.Çok ciddi kazancı var.Gündüz ayrı gece ayrı.İşinde hazır olur.Böylece paran olur ve okul için hazırlıklara başlarsın.
Su an niye yardim etsinler? Istedigin bolumu kazanirsin, ailem beni okutmuyor diye basvuru yaparsin, o zaman haklisin derim. Herseyin bir sirasi var. Evde otururken kim, niye yardim etsin. Yahut "üniversite sinavina hazirlanacagim, kaynak kitabım yok, üzülüyorum" minvalinde bir konun var da ben mi göremedim. Okumak isteyen insan cok gordum. Ortaligi yikiyorlar bir kitap icin.
Bulunduğu yerde yada mezun olduğu lisede herhangi bir öğretmene gidip bana kaynak kitap lazım dese bir sürü kaynak kitap çıkarır verirler. Öğretmenim özellikle sınav grubu çalıştıran öğretmenlere yayınevleri kitap yağdırıyorlar. Bizlerde ihtiyaç sahibi ve gayretli olan öğrencilere veriyoruz.
Bulunduğu yerde yada mezun olduğu lisede herhangi bir öğretmene gidip bana kaynak kitap lazım dese bir sürü kaynak kitap çıkarır verirler. Öğretmenim özellikle sınav grubu çalıştıran öğretmenlere yayınevleri kitap yağdırıyorlar. Bizlerde ihtiyaç sahibi ve gayretli olan öğrencilere veriyoruz.
Buda bir yol iste. Gerçeklerden kacmanin en kolay yolu baskasini suclamaktir. Benimde belge alabilmek icin ders calismam gerekiyor, bebegim geceleri uyandigi icin uykusuzum yinede calisacak zaman yaratabilirim. Ancak calismiyorum cunku canim istemiyor, öteliyorum. Konu sahibininde canı istemiyor, bahane buluyor