Gerçekten çok komik ve kaliteli bir yorum.Tebrik ettim sizi.
Ben çıkan insanın bayan olduğunu söylemedim.
Konunun ayrıntısına da girmedim.Bu şekilde saçma yorumlar yazışınız insanlara yardımcı olmaz maalesef.
Ha yardımcı olmak gibi bir derdiniz varsa tabi
Bu kadar esprituel olmayı nasıl beceriyorsunuz anlam verebilmiş değilim.
Şuraya insanlar dertlerini yazıp yardımcı olun diye bekliyorlar sizden.
Laf sokmanız,iğnelemeniz sizi küçük düşürüyor bilin istedim.
Bu kadar esprituel olmayı nasıl beceriyorsunuz anlam verebilmiş değilim.
Şuraya insanlar dertlerini yazıp yardımcı olun diye bekliyorlar sizden.
Laf sokmanız,iğnelemeniz sizi küçük düşürüyor bilin istedim.
evet bir tür iş ağı bu site, senin profilini inceleyenlerin resimleri ve bildirimi geliyor, şu da var, atıyorum senin listendeki biriyle ortak kişilerde orda görünebiliyor.. arkadaşlarının iletişime geçtiği kişiler sana bilgi olarak geliyor
Konunun ayrıntısına da girmedim.Bu şekilde saçma yorumlar yazışınız insanlara yardımcı olmaz maalesef.
Konu bence gayet netti.
Orada çıkan insanlar sevgilimin iletişim halinde olduğu insanlar mı yoksa değil mi diye sordum.
Bence aldatılıyorsun gibi saçma bir yorum yapmak konunun yarım yamalak oluşuyla ilgili değil.
Ya sizin algınızda problem var yada iyi niyetli değil yaklaşımınız.
Ayrıca dertlerin paylaşıldığı platformda komiklik yapmak sizin bu platformu yarım yamalak algıladığınızı gösteriyor.
Ayağa taş olmak yerine yolu açanlardan olmanız dileğiyle.
evet bir tür iş ağı bu site, senin profilini inceleyenlerin resimleri ve bildirimi geliyor, şu da var, atıyorum senin listendeki biriyle ortak kişilerde orda görünebiliyor.. arkadaşlarının iletişime geçtiği kişiler sana bilgi olarak geliyor
Merhaba kızlar.
Sevgilim sosyal medyadan bahsederken Linkedin diye bir siteden bahsetti.Kariyer sitesi gibi bir yer.
Bende şimdi baktım googlea yazdım adını.Çıktı.Ve sevgilimin profilinin altında diğer goruntulenenler kısmında birkaç kişi çıktı.
Bunlar sevgilimin baktığı insanlar mı oluyor yoksa rastgele mi ?
İçlerinden biri kendi arkadaşı.
Cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim