Pardon?hayyy allahım konuya gel
Merhaba kızlar.
Sevgilim sosyal medyadan bahsederken Linkedin diye bir siteden bahsetti.Kariyer sitesi gibi bir yer.
Bende şimdi baktım googlea yazdım adını.Çıktı.Ve sevgilimin profilinin altında diğer goruntulenenler kısmında birkaç kişi çıktı.
Bunlar sevgilimin baktığı insanlar mı oluyor yoksa rastgele mi ?
İçlerinden biri kendi arkadaşı.
Cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim
Arkadaşlar dalga geçmeyi bırakalım lutfen konu öyle bir konu değil.sevgilini kesenler onlar git saçlarını yol
Bunu da ben dert ettim kendime.bunu dert konusuna yazmanız bi acayip olmuş
Çok teşekkür ederim sağolun.Evet linkedin iş ağı oluyor. O diğer görüntülenenler kısmı, linkedin hesabı olup eşinizin profiline bakanların başka baktığı kişilere göre geliyor. Yani eşiniz bakmamış. Eşinize bakan kişilerin çoğu o listedeki kişilere de bakmış.
Birinin kendi arkadaşı çıkması da normal.
O kişilerden biri hiç tanımamasını dilediğim biri de. Ve o listede çıktı.sorun ne?
Çok teşekkür ederim sağolun.
hımmm anladım.iş ile alakalı bi site.bende üyeyim ama hiç kullanmadım.o kişi iş bağlantısı olduğu kişi olabilir yada sadece profilini incelemiştir.tanıdığı anlamına gelmezO kişilerden biri hiç tanımamasını dilediğim biri de. Ve o listede çıktı.
Sanırım öncelikle çok bilmiş arkadaşlardan bir izin almam lazım bu dert mi değil mi diye.Dertse daha sonra uzulebilirimNiye hemen dalga geçilmiş anlamadım ,kız gelmiş sorununu yazmış.Sorunların önemli olup olmamasına neye göre kime göre karar veriyorsunuz?
Şu platformda mantıklı insanları görmek çok guzel teşekkür ederim.İyiyse dalga geçmeye ne gerek varki? İlla başına bir felaket, ihanet, kv, görümce mi olmasi gerekiyor? Arkadaşı değil o belkide sen baktın daha önce o yüzden çıktı. Ya da onların ortak arkadaşı var ikisinin profiline birden baktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?