Diğer kadınlar neden bu kadar kıskanc?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Olaylara Kendi pencerenden bakıyorsun daha geniş açıdan bakmayı dene bu şekilde sadece kendini yorarsın

icten ice boyle dusundugumu inkar edecek degilim ama tavirlarimda hic bi degisiklik olmadi

Size şöyle örnek vereyim; gecekondu mahallesinde bi iş yerinde çalışıyordum iş yeri bildiğin gecekondu sonradan odalar yapılmış ayrı ayrı kalorifer tesisatı geçilmemiş vs.

Sonra başka bi iş yerine tayin oldum, orda bana oda verdiler tek ve sorumlu olduğum işçiler vardı onlara iş yaptırıyordum, baya rahat ettim, eski gecekondu mahallesinde aynı odada çalıştığım iş arkadaşım imkanlarımı görünce ‘vay be nereden nereye’ dedi, hiç kıskanıldığımı düşünmedim. Evet di mi dedim

Bence herşeyi kıskançlık olarak algılamayın.

Evet kıskanan insanlar var mı? var, ama böyle içerleyip konu açacak kadar değil

İlk yorumum halen geçerli, korkunç bir arkadaş çevreniz var. Bu zamana kadar sizin haliniz üzerinden kendilerini rahatlatmışlar şükür falan etmişler. Gerçek bir arkadaş destek olurdu, bakıp ibret almak yabancının yapacağı iş.

Ben kendim hakkkmda oyle dusunmuyorum ki ben kendimi seviyorum hayati da sukrediyorum her gun icjn. Ama onlarin gozunde yazdigim gibiyim bu bir gercek
bazen umursamiyorum
Bazense uzuluyorum elimde degil
Sosyal medyada benim storymden sonrw onun da ayni yere gitmesi ( iki gun sonra) ve story atmasi, ben isimle ilgili birsey basardiktan sonra , benim isimle ilgili ustuste kitaplar koyup cok calisiyormus izlenimi vermesi?
insanlarkn gozunde belki ben daha iyiyim onlar oyle gorse de
Belki de o daha iyi
Ama bunun onemi ne ki
Ben kendimi gelistirmeye calisiyorum sadece
Konu sahibinin kknusu bazi seyleri hatirlatti bana

Böyle yaptıkları da konu sahibinin varsayımı değil mi

Olabilir. Asıl mesele, böyle kötü niyetli olduğunu düşündüğü insanlarla neden bir şekilde arkadaş kalıyor?
İşte zamanında kıskanıyordu şimdi de kıskanılan taraf olduğunu düşünüyor. Bir şekilde acısını çıkartıyor bence duygularının

Tamam da Amerika'ya gitmis

Sırf şu iki yere bakarak sizin “mikimmil bir hiyitimiz vir, insinlir bizi kiskiniyir” kafasında olduğunuza adım gibi eminim. Kimbilir ne buldumcuk storyler atıldı o bir ay.

Ayrıca bence geldiğiniz yeri kompleks yapan sizsiniz hiç insanlara yansıtma yapmayın.

İşte zamanında kıskanıyordu şimdi de kıskanılan taraf olduğunu düşünüyor. Bir şekilde acısını çıkartıyor bence duygularının
Arkadaşlık ilişkisi için çok fazla bu kaos ya.

Konuyu açıp ortadan kaybolmayı nasıl başarıyorsunuz ya hiç mi merak etmiyorsunuz yorumları? Bu tiplere çok özeniyorum
Yaa evet bu duruma kıl kapiyorum konu aciyorlar işine geleni yorum yaparlar yada hic kimseye yorum yapmazlar

layik gormuyorlar derken bunu cidden tavirlarinda hissedebiliyorum, mesela liseden arkadasim da "hic yurt disinda tatile cikacagini hayal etmis miydin vay be" demisti gulerek avrupa'ya gittigimiz zaman.

ben bunlari dogru anladigimi dusunuyorum.
Ya ben size inaniyorum siz herkes beni kiskaniyor yazmadiniz ki . Ustelik kadin esinize yurumus baya
HErkes kendini en iyiye layik gorur
Kendi begenmedigi biri o seye kavusunca nasil yani der
Benim nisanlim cok yakisikli ve zengindi o zaman " bu cocuk tipli kizda ne buluyor " diyorlardi
Aslinda onlar nisanlimi begeniyorlardi bence
nisanlim da bulunmaz hint kumasi degildi bazi seyler hosuma gitmedi ayrildim
HErkesin cok takdir ettigi bir yakinimiz vardi ,
Ben hakimlik sinavini kazandim
Kendi kizi avukatti ama kazanamadi
Olsun, o kiz da iyi ve bqsarili biriydi tercihi bu yonde degildi
Ben mulakata kaldim haliyle, torpil gerekiyor boile seyler icin
Adam herkesin icinde bana " sen torpille hakim olacaksin yani " dedi bana
Sonra yanlis anlamayin ben iaterim olmqsini falan dedi
Kimo kandiriyorsun?
Nitekim torpilim yetmedi olamadim
SImdi ben adamin arkasindan konusunca ki adam dogru soyluyor bir yerde, ben mi kiskanc oluyorum?
Sizi anliyorum bu yuzden
Kimse melek degil

Tek kiskanc olan kadinlqr da degil
Yani kadini erkegi yok aslinda

Diğer kadınlar demeyelim ,sizin çevreniz bunu kaldiramayacak potansiyelde ise kiskanabilirler.Ben de kendi hayatımda yaşadığım (yurt dışı ile ilgili) bir şeyin kıskanildigina şahit oldum hem de en yakinlarim tarafindan ,çünkü kıskanan kişiler böyle bir şey yasamamisti .O sebepten sizi anlıyorum.Sizi kıskandığına emin olduğunuz kişilere hiç bi şey anlatmayın ve mümkünse uzaklaşın. Ben böyle buldum yöntemini.

Evet size katılıyorum, gerçekten çok kıskanç insanlar var çevremizde ben de tanık oluyorum.En yakınları hatta insanların çıkabiliyor bunlar.O yüzden kimseye bir sey anlatmamak ,göstermemek ne bileyim ben mesela instagramda zırnık bir sey paylaşmıyorum artık .Çünkü story dedikodularına şahit oluyorum bire bir ,benim arkamdan da mutlaka konuşurlar diye düşünüyorum.o şuraya gitmis,Bu bunu yemiş,bu spora başlamış, diğeri araba almış,bunlar Yunanistan da geziyorlar vs vs neler neler duyuyorum, en iyisi hiç bi şey anlatmamak net .

Tamam da Amerika'ya gitmis
Amerika'ya tatile gitmek hele de 1 ay bizim yaptigimiz gibi yapmak baya da luks ve kiskanilma potansiyeli olan bi tatildi.
esimle beraber gezdigimiz yerleri, yedigimiz yemekleri, bindigimiz arabayi atmak ne zamandan beri
“mikimmil bir hiyitimiz vir, insinlir bizi kiskiniyir” kafasında
yapiyor bizi afedersiniz?

Konu sahibi,bir de şu açıdan baksanız nasıl olur?Siz asıl geldiğiniz pozisyonu ,imkanlarınızı hazmedemediğiniz için gıpta edici ,olumlu yorumları da kötüye çekiyor olabilir misiniz?Asıl sizin arkadaşlık ilişkileriniz samimiyetten uzak geldi bana kusura bakmayın ama.

Evet kesinlikle, ben nazara da inanan bir insanım bundan dolayı bende Instagramda çok çok nadir paylaşım yapıyorum artık. Koca tatilde havuz başında kokteyl paylaştım bir kere o kadar. İnsanlar sanıldığı gibi çok saf değil bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…