- 3 Eylül 2018
- 9.201
- 49.025
- 548
- Konu Sahibi xxluciferxx
-
İşte içten içe böyle düşündüğünüz için herkesin sizi kıskandığını sanıyorsunuzicten ice boyle dusundugumu inkar edecek degilim ama tavirlarimda hic bi degisiklik olmadi
peki sunun ihtimali hic mi yok yani,,
bu insanlar benim dusuk halimdeyken icten ice benle konusurken mutlu hissediyorlardı, hani halimize sukredelim lucifera bak onun gibi degiliz en azindan diye, simdi isler benim icin iyi gidince bunu kiskanclikla belli ediyo olamazlar mş?
icten ice boyle dusundugumu inkar edecek degilim ama tavirlarimda hic bi degisiklik olmadi
İlk yorumum halen geçerli, korkunç bir arkadaş çevreniz var. Bu zamana kadar sizin haliniz üzerinden kendilerini rahatlatmışlar şükür falan etmişler. Gerçek bir arkadaş destek olurdu, bakıp ibret almak yabancının yapacağı iş.peki sunun ihtimali hic mi yok yani,,
bu insanlar benim dusuk halimdeyken icten ice benle konusurken mutlu hissediyorlardı, hani halimize sukredelim lucifera bak onun gibi degiliz en azindan diye, simdi isler benim icin iyi gidince bunu kiskanclikla belli ediyo olamazlar mş?
Ben kendim hakkkmda oyle dusunmuyorum ki ben kendimi seviyorum hayati daKusura bakmayın ama insanların beni neye layık gördüğü hicccc umrumda değil. Ben kendimi neye layık görüyorum o kısmı önemli. Siz ezik durursaniz en yakınlarınız bile sizi ezer. Şu saçma psikolojiden çıkın lütfen.
Böyle yaptıkları da konu sahibinin varsayımı değil miİlk yorumum halen geçerli, korkunç bir arkadaş çevreniz var. Bu zamana kadar sizin haliniz üzerinden kendilerini rahatlatmışlar şükür falan etmişler. Gerçek bir arkadaş destek olurdu, bakıp ibret almak yabancının yapacağı iş.
Olabilir. Asıl mesele, böyle kötü niyetli olduğunu düşündüğü insanlarla neden bir şekilde arkadaş kalıyor?Böyle yaptıkları da konu sahibinin varsayımı değil mi
İşte zamanında kıskanıyordu şimdi de kıskanılan taraf olduğunu düşünüyor. Bir şekilde acısını çıkartıyor bence duygularınınOlabilir. Asıl mesele, böyle kötü niyetli olduğunu düşündüğü insanlarla neden bir şekilde arkadaş kalıyor?
Tamam da Amerika'ya gitmisşimdi konu sahibinin dediği gibi kendisi çok alt konumdan buralara ( artık her nerelerse) gelmiş. Dolayısıyla alt konumdayken hayatının içinde hep bir kıskanma vardı zaten. Zamanla daha iyilerini elde etti ama uzun süre kıskançlık içinde olunca insanlar kıskanılmak da istiyorlar. Ve kendilerine ekledikleri her iyi şeyi, vaktiyle kendileri gibi kıskanan birilerini gözleri arıyor. Her şeyi kıskanılmaya yoruyorlar çünkü kendileri bu hissi zamanında çok yaşamış oluyorlar
amerika mevzusunu da gelince de esimle balayi yapamamistik, onu telafi etmek icin 1 ay amerika tatili yaptik. araba kiralayip dogudan batiya dogru gezdik cogu yerini. e gun icinde de yaptiklarimizi atiyorduk instagrama.
bu sozde "arkadasim" dedigim kisi esimle attigimiz araba story'isine - ben yan koltukta oturuyordum bacaklarim ona dogru uzaniyordu o araba suruyordu - "ya bi ara biz de yapalim turkiyeye gelince, o arabaya binmeyi cok istiyordum" yazmis.
( arabayi turkiyede bindigimiz araba sandi muhtemelen ondan boyle diyor, biraz modelli bisiydi de)
esim de araba 2 kisilik yalniz 3muz binemeyiz yazdi, beraber deneriz yazdi, esim bisi yazmadi, ben yazma dedim yani tum olaylar benim yanimda oluyor.
sonra ben buna yazdim, cok tartistim zaten, yanlis anlamisim onu vesaire bir suru sey sacmaladi ama biliyorum iyi niyet yok kesinlikle, sildim her yerden.
kafanizda beni cok komik karikaturize ediyorsunuz ama bence oyle degilim.
Arkadaşlık ilişkisi için çok fazla bu kaos ya.İşte zamanında kıskanıyordu şimdi de kıskanılan taraf olduğunu düşünüyor. Bir şekilde acısını çıkartıyor bence duygularının
Yaa evet bu duruma kıl kapiyorum konu aciyorlar işine geleni yorum yaparlar yada hic kimseye yorum yapmazlarKonuyu açıp ortadan kaybolmayı nasıl başarıyorsunuz yahiç mi merak etmiyorsunuz yorumları? Bu tiplere çok özeniyorum
İşte sana göre bana göre fazla. Bazı insanlar ego tatmini için çevre yapıyorArkadaşlık ilişkisi için çok fazla bu kaos ya.
Ya ben size inaniyorum siz herkes beni kiskaniyor yazmadiniz ki . Ustelik kadin esinize yurumus bayalayik gormuyorlar derken bunu cidden tavirlarinda hissedebiliyorum, mesela liseden arkadasim da "hic yurt disinda tatile cikacagini hayal etmis miydin vay be" demisti gulerek avrupa'ya gittigimiz zaman.
ben bunlari dogru anladigimi dusunuyorum.
Evet size katılıyorum, gerçekten çok kıskanç insanlar var çevremizde ben de tanık oluyorum.En yakınları hatta insanların çıkabiliyor bunlar.O yüzden kimseye bir sey anlatmamak ,göstermemek ne bileyim ben mesela instagramda zırnık bir sey paylaşmıyorum artık .Çünkü story dedikodularına şahit oluyorum bire bir ,benim arkamdan da mutlaka konuşurlar diye düşünüyorum.o şuraya gitmis,Bu bunu yemiş,bu spora başlamış, diğeri araba almış,bunlar Yunanistan da geziyorlar vs vs neler neler duyuyorum, en iyisi hiç bi şey anlatmamak net .Ben farklı düşünüyorum bu konuda. Herkes kıskanç değil tabii ki ama gerçekten aşırı kıskanç 2 kişiyle karşılaştım hayatımda ve o ikisi nefes alsan burnunu kıskanacak derecede hastalardi. Birisi akrabam diğeri arkadaşımdı, sonlandırdım ilişkimi. Bu beni kiskaniyorlar temalı konulara inanıyorum çünkü hasta kıskanç insanlar var hayatta.
Bu arkadaşım dediğim insan kendi öz kuzeni ataninca haberi benim yanımda aldı ve ablasına dönüp insanın siniri bozuluyor demi nasıl da her işleri rast gidiyor inşallah atılır demiş insan. Ki bu kuzeni ile aşırı samimiler, kuzeninin babası yanarak vefat etmiş zamanında maddi durumları aşırı kotu bir kızdı, ben bile onun adına çok sevinmisken onun bu derece çıldırmasına çok şaşırmıştım. Onun için durumu iyi kötü asla mesele değildi biri herhangi bir konuda onun önüne geçtiyse hasetinden uyku uyuyamiyordu.
Akrabam desem daha fena bir durumda. Bundan dolayı bence böyle bir enerji aldığımız bir insandan direkt uzaklaşmak en iyisi
Amerika'ya tatile gitmek hele de 1 ay bizim yaptigimiz gibi yapmak baya da luks ve kiskanilma potansiyeli olan bi tatildi.Tamam da Amerika'ya gitmis
esimle beraber gezdigimiz yerleri, yedigimiz yemekleri, bindigimiz arabayi atmak ne zamandan beriSırf şu iki yere bakarak sizin “mikimmil bir hiyitimiz vir, insinlir bizi kiskiniyir” kafasında olduğunuza adım gibi eminim. Kimbilir ne buldumcuk storyler atıldı o bir ay.
Ayrıca bence geldiğiniz yeri kompleks yapan sizsiniz hiç insanlara yansıtma yapmayın.
yapiyor bizi afedersiniz?“mikimmil bir hiyitimiz vir, insinlir bizi kiskiniyir” kafasında
Evet kesinlikle, ben nazara da inanan bir insanım bundan dolayı bende Instagramda çok çok nadir paylaşım yapıyorum artık. Koca tatilde havuz başında kokteyl paylaştım bir kere o kadar. İnsanlar sanıldığı gibi çok saf değil bence.Evet size katılıyorum, gerçekten çok kıskanç insanlar var çevremizde ben de tanık oluyorum.En yakınları hatta insanların çıkabiliyor bunlar.O yüzden kimseye bir sey anlatmamak ,göstermemek ne bileyim ben mesela instagramda zırnık bir sey paylaşmıyorum artık .Çünkü story dedikodularına şahit oluyorum bire bir ,benim arkamdan da mutlaka konuşurlar diye düşünüyorum.o şuraya gitmis,Bu bunu yemiş,bu spora başlamış, diğeri araba almış,bunlar Yunanistan da geziyorlar vs vs neler neler duyuyorum, en iyisi hiç bi şey anlatmamak net .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?