- 9 Ekim 2022
- 4.821
- 18.385
- 138
- Konu Sahibi xxluciferxx
-
Geliyorlar ya bayağı off günleri olabiliyor. Yani 7/24 uçmuyorlar. Kuzenimin eşi pilot oradan biliyorum. Bayramlarda mesela genelde boş oluyor o kaptan pilot olmasına rağmen. Belki denk geliyordur şansına bilemem.
Konu sahibi Allahın adını verdim Instagram hesabını özelden yaz, takipçin olayım, her gün tüm storylerini izlerim söz veriyorum. Ben cringe bağımlısıyım, şöyle doya doya cringe patlaması yaşamaya çok ihtiyacım var, nolur noolur
Boşuna kıskanmayın benim plastik cerrah bi arkadaşım var "karıma estetik yapmam kendi elimle güzelleştirdiğim kadını istemem" dedi. Bi de mesleki deformasyonları var konuştukları insanların kusurlarına odaklanıyorlar kocamla konuşurken kaz ayaklarıma, sarkan yerlerime odaklansın istemem.Memeyi ben de bi kıskanmadım değil.
Boşuna kıskanmayın benim plastik cerrah bi arkadaşım var "karıma estetik yapmam kendi elimle güzelleştirdiğim kadını istemem" dedi. Bi de mesleki deformasyonları var konuştukları insanların kusurlarına odaklanıyorlar kocamla konuşurken kaz ayaklarıma, sarkan yerlerime odaklansın istemem.
Benim bir tanıdığımın kocası kadının suratını acayip bir şeye çevirdi, bir süre sonrada boşandilar. Adamın instada ara ara profiline denk geliyordum, o kadar negatif elektrik veren biri ki.Boşuna kıskanmayın benim plastik cerrah bi arkadaşım var "karıma estetik yapmam kendi elimle güzelleştirdiğim kadını istemem" dedi. Bi de mesleki deformasyonları var konuştukları insanların kusurlarına odaklanıyorlar kocamla konuşurken kaz ayaklarıma, sarkan yerlerime odaklansın istemem.
Kadın istedikçe yapmıştır ama dediğim gibi kendi elleriyle güzelleştirdiği insanı istemiyor da olabilirler benim arkadaş öyle en azından.Benim bir tanıdığımın kocası kadının suratını acayip bir şeye çevirdi, bir süre sonrada boşandilar. Adamın instada ara ara profiline denk geliyordum, o kadar negatif elektrik veren biri ki.
Arkadaşımın eşi Thyde pilot, 15 gün çalışıyor, kalan zamanda evde.Geliyorlar ya bayağı off günleri olabiliyor. Yani 7/24 uçmuyorlar. Kuzenimin eşi pilot oradan biliyorum. Bayramlarda mesela genelde boş oluyor o kaptan pilot olmasına rağmen. Belki denk geliyordur şansına bilemem.
Bilmiyorum ya...ben estetikli kadınları güzel bulmuyorum, yüzlerini mahvediyorlar diye düşünüyorum. Birde herkeste aynı tipte burun, aynı dolgulu dudaklar yanaklar falan... Sürekli sürekli olunca da yüzün sagi solu kayiyor. Ben makyaj bile yapmayan biriyim, doğallığı tercih ediyorum bununda etkisi olabilir dusuncemde.Kadın istedikçe yapmıştır ama dediğim gibi kendi elleriyle güzelleştirdiği insanı istemiyor da olabilirler benim arkadaş öyle en azından.
Çok çirkef yalnız konu sahibi, ciddiye alıp panter gibi atlayabilir...Dur kocanı elinden alayım da gör sen
Bu iş artık hastalık boyutlarına vardı diye düşünüyorum ben de iyi hissedilecekse yapılsın ama sanırım yaptırdıkça öteki kusurlu yerler göze batıyor ve bir şekilde sonu gelmiyor asıl sorun insanların psikolojik destekten önce estetiğe yönelmeleri.Bilmiyorum ya...ben estetikli kadınları güzel bulmuyorum, yüzlerini mahvediyorlar diye düşünüyorum. Birde herkeste aynı tipte burun, aynı dolgulu dudaklar yanaklar falan... Sürekli sürekli olunca da yüzün sagi solu kayiyor. Ben makyaj bile yapmayan biriyim, doğallığı tercih ediyorum bununda etkisi olabilir dusuncemde.
Yaa ben senin bir mesajını okumuştum aylar önce, o günden beri hayranınım.Dur kocanı elinden alayım da gör sen
Est. Ben senin hayranınım. Hangi mesajım acaba yine birinin kocasına mı göz dikmiştimYaa ben senin bir mesajını okumuştum aylar önce, o günden beri hayranınım.
Aynen dediğiniz gibi aslında, hatta bence göze batmayan yerleri bile sırf akıma uymak için değiştirme çabasında çoğunluk. Birisi dudak dolgusu yaptırmış ama çok kötü olmuş. Diyor ki coook güzel oldu. Üst dudak 3m öteden giderken nasıl güzel olabilir aklım almiyor...Bu iş artık hastalık boyutlarına vardı diye düşünüyorum ben de iyi hissedilecekse yapılsın ama sanırım yaptırdıkça öteki kusurlu yerler göze batıyor ve bir şekilde sonu gelmiyor asıl sorun insanların psikolojik destekten önce estetiğe yönelmeleri.
Ciddiyim ayol. Biraz da biz yiyelim steakleri biz görelim Amerika’ları.Çok çirkef yalnız konu sahibi, ciddiye alıp panter gibi atlayabilir...
Konuyu bilmiyorum ama 'ulan gerizekalı' diye başlıyordu sanırımEst. Ben senin hayranınım. Hangi mesajım acaba yine birinin kocasına mı göz dikmiştim
Benim estetik hastası bir arkadaşım da var gül gibi kız zamanla testereye benzediAynen dediğiniz gibi aslında, hatta bence göze batmayan yerleri bile sırf akıma uymak için değiştirme çabasında çoğunluk. Birisi dudak dolgusu yaptırmış ama çok kötü olmuş. Diyor ki coook güzel oldu. Üst dudak 3m öteden giderken nasıl güzel olabilir aklım almiyor...
Bizlere de görücü çıkar ne iş yapıyor deriz.Esnaf derler güvenlikçi derler.Bana doktor koca olmayı değil, doktor koca bulmayı öğret konu sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?