• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diger toruna ciftestandart

Eee iyi de kadın senin çocuğun için torununu ortaya mi atsın senin çoğun torunları ise o da torun aynı evde yaşayıp sorun yaşıyorsanız evinizi ayırın ama yok ayrı iseniz gitmeyin bence gereksiz bir arama olmus

çocuğunuzla bir yere giderken cam fanusunuzu da yanınızda götürünüz lütfen...
ya bazen anlayamıyorum sonuçta çocuktur her yerden mikrop alabilir yarın öbürgün biraz daha büyüyünce anasınıfına kreşe gidecek ne yapacaksınız acaba? hasta çocukları karantinaya mı alacaksınız?

Bir yorumunuz da otobüsle gittik demişsiniz, belki de çocuğunuz otobüste kaptı mikrobu, malum toplu taşımalar da hep sağlıklı insanlar yolculuk etmiyor. Bir de bu açıdan düşünün isterseniz.

Yazık olmuş.Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.Keşke başka bir ayrımcılığında patlasaymıssınız.Bu pek olmamış.

Benim cocugumu benden baska kimsenin dusunmesini ne beklerim ne firsat birakirim.

Cocugum icin uygun ortam degilse kibarca kalkarim. Kv de olsa dusunmemis iste niye ondan ya da eltimden bekleyeyim ki

Çocuğun annesi bırakmış gitmiş yapacak bir şey yok. Sonuç olarak o çocuk da küçük ve hasta, evi karşıda bile olsa tek başına gönderemez. Ya siz kalkıp gidecektiniz ya da çocuğunuzla onu yanyana getirmeyecektiniz ayrı oynayacaklardı. Bana kalırsa kayınvalideniz çifte standart falan uygulamıyor. Bu konu için tabi.

Ben ortada çifte standart filan göremedim.
Sonuç olarak o evde hasta bir çocuk bakılıyor. Torun bu, boru değil. Sokağa mı atsın kadın? Anne nerede, niye gitmiş bunlar farketmez. Çocuğun annesinin anneliğine fazla dil uzatmışsınız da, o sizi ilgilendirmeyen meseleler. Çocuğunuzu o ortamda bulundurup hasta eden sizsiniz. Çıkıp gitseydiniz ya da çocuğunuzu başka odada tutsaydınız o zaman. Kadının öteki torunuyla ne yapması gerektiğini konuşmak, eve göndersin diye baskılamak, eltinin anneliğine saldırmak sizin haddiniz değil. Siz kendi çocuğunuzdan mesulsunuz sadece.

Eltim evdeyken kv buyuturse ben de dahil herkes yorum yapar. Cocuk annenin kendisinindir. Ha ise gider o baska bakabilir. Burda herkes yorum yapsin diye yazmiyormuyuz?

Eltinizin çocuğunu ister babaanne buyutur ister dede,bu sizi ilgilendirmez ki .Sevip bakabilirler ,anne babadan daha ilgili olabilirler.Bu onların bileceği iş. Yine eltinizin yapacağı annelikte iyi yada kötü onu ilgilendirir.

Burada sizin yapacağınız çocuğunuzu alıp gitmekti, ama hem oturayim hem herkes benim çocuğumu düşünüp ona göre hareket etsin diyorsunuz.O işler öyle olmuyor maalesef...Kayinvalideyi arayıp kizmakta çok saçma ve saygısızca olmuş.

Ben ortada çifte standart filan göremedim.
Sonuç olarak o evde hasta bir çocuk bakılıyor. Torun bu, boru değil. Sokağa mı atsın kadın? Anne nerede, niye gitmiş bunlar farketmez. Çocuğun annesinin anneliğine fazla dil uzatmışsınız da, o sizi ilgilendirmeyen meseleler. Çocuğunuzu o ortamda bulundurup hasta eden sizsiniz. Çıkıp gitseydiniz ya da çocuğunuzu başka odada tutsaydınız o zaman. Kadının öteki torunuyla ne yapması gerektiğini konuşmak, eve göndersin diye baskılamak, eltinin anneliğine saldırmak sizin haddiniz değil. Siz kendi çocuğunuzdan mesulsunuz sadece.
+1

Kaynana ne yapsın torununu çöpe mi atsın tokur tokur òksutuyor diye bu ne tuhaf bir düşünce. Siz kvye değil açın eltinize saydirin hasta çocuğu ne diye kvye bıraktın gel çocuğunun başında dur diye. Ayrıca çocuk yarın oburgun okula başlayacak hastalanip gelecek o zaman da 40 kişilik sınıfın 39una telefon açıp hesap sorarsiniz yada öğretmene telefon açın hasta çocuğu ne diye sınıfa aliyorsun diye.
Çok ayıp etmişsiniz böyle birşey için kavga etmeyi kV hasta çocuğa kiyip sizin soylemenizle geri gonderseydi o zaman kVden bir cacık olmazdı.
Eltiyi de aramaya hakkı yok,birakan memnun bakan memnunsa ,memnun olmayanlar olay yerini terk edecek bu kadar basit.

Haklısınız
Çağırsada gitmeyin bundan sonra
Kv yi Aradığınız da çok iyi olmuş içinizdekileri bilsin
Belki bilmeden yapıyorda olabilir bu sayede kendine gelir yada aynen devam ederse bırak tek torun paşasıyla yaşasın
Yalnız eltinin rahatlığına şaştım
Çocuğu tokur tokur öksüren bi kadın nasıl çocuğunu kv ye atıp çay a gidebiliyor
Atmak diyorum çünkü bu halde hasta olan bi çocuğu başından atmış oluyor
Çocuğada üzüldüm ayrıca :(
İşte kv de çocuk hasta otur çocuğuna bak ne gezmesi bu deseydi keşke ..
deseydi kv kötü olurdu demediği için yine kötü oldu ..
Tek suçlu elti ve eltinin ağzına bakan kocası bence ..

aynı odada tutmasaydınız keşke çocuğunuzu, maske falan takabilirdiniz.
kendimiz de bazen grip oluyoruz, çocuğu sokağa bırakmıyoruz ya da evi terk etmiyoruz. önlem alıyoruz.

Kayınvalide ile eltiniz yakın oturuyorlarmış, bakan razı bakmayan razı sizi ilgilendirmez.
Çocuğunuzun hasta olacağını düşünüyorsanız kalkıp siz evinize gitseydiniz bir çiftestandartlık yok.
Arayıp kvnize çemkirmeniz de çok saçma olmuş..

Anladığım kadarıyla kv sizi yemeğe çağırıyor siz daha gelmeden elti evde limon yok, nane limon kaynatsin babaanne bahanesiyle hasta cocuğu kv bin üstüne atıp gezmeye gidiyor. Siz 1.5 saatlik yoldan geldiğiniz için geri de donemiyorsunuz. Bence kv hatali. Eltiyesizi davet ettiğini bebeğinizin küçük olduğunu hastalık bulasabilecegini söyleyip limonu verip geri y ollayabilirdi. Ama sizde de hata var 1.5 saatlik yol demeyip hasta cocuğu görürgormezn direk donmeliydiniz. hem Kv hazırladığı yemeklerle başbaşa kalır, oğlunu ve torumunu goremezdi ve bu bir ders olurdu.

Cok sukur derdimi anlayan bir insan. Tesekkur ederim. Evet ben esimi uyardim babasiyla daha once sorunlar oldu. Baskin bir karakter. Adama hayir diyemedigi icin kalkamadik maalesef.

Kayınvaliden 1,5saatlik bir mesafeden sizi evine çağırıyorsa hasta torununa bir günde bakmayı versin annesine otur evinde çocuğuna bak desin!! veyahut bencil eltin bir günde gezmeyi versin ölmez yani!! benim çocuğum hasta olacak ben misafirlikte olacağım vay be! bu nasıl bir bencillik biraz empati kardeşim senin yavrun hasta diye başkasının çocuğunun sağlığı hiç önemli değil!! anneside,kayınvaliden de suçlu çağırmasın sizi yada annesine söylesin çocuğunla ilgilen diye.... haklısın hemde çoook. .

Cok sukur anlayan birisi daha. Allah razi olsun.

Iyide siz kendiniz gitmisiniz, yani eltinizin cocugu hastaysa kv napabilir
Hastayla ayni ortada bulunmak hava yoluyla ile bulasir illaki gidip surtunmeye gerek yok
Bebeginiz kucuk oldugu icin kapmis hastaligi
Hayir kvnin eline ne gececek senin cocugunu hasta ederek
Ohhhh iyi oldu su gelinin cocugunu hasta ettim, oglumun yavrusunu hasta ettim oh oh diye gobekmi atacak

Lafi baska yerlere cekmeyin. Ne demek gobekmi atacak.. Baska birisi der hasta cocugu sokagami atsin.. Yuh ya nerden anlıyorsunuz Allah askina. Ustteki yoruma ne guzel yazmis arkadasim. Dikkatsizler diyorum. Kv hep yapiyor cunku. Hatta akrabalarimdan birisi geldi az once. O cocugun hasta olmadığı zamani gormedik zzaten hic ilgilenmiyorlar dediler.

Back
X