- 30 Ekim 2013
- 20.373
- 57.012
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahahahahtövbeeee
Cunku eltimle karsilikli oturuyorlar evine gonderebilir di. Ben 1.5 saatlik yoldan geldim.
Eltim evdeyken kv buyuturse ben de dahil herkes yorum yapar. Cocuk annenin kendisinindir. Ha ise gider o baska bakabilir. Burda herkes yorum yapsin diye yazmiyormuyuz?
+1Ben ortada çifte standart filan göremedim.
Sonuç olarak o evde hasta bir çocuk bakılıyor. Torun bu, boru değil. Sokağa mı atsın kadın? Anne nerede, niye gitmiş bunlar farketmez. Çocuğun annesinin anneliğine fazla dil uzatmışsınız da, o sizi ilgilendirmeyen meseleler. Çocuğunuzu o ortamda bulundurup hasta eden sizsiniz. Çıkıp gitseydiniz ya da çocuğunuzu başka odada tutsaydınız o zaman. Kadının öteki torunuyla ne yapması gerektiğini konuşmak, eve göndersin diye baskılamak, eltinin anneliğine saldırmak sizin haddiniz değil. Siz kendi çocuğunuzdan mesulsunuz sadece.
Eltiyi de aramaya hakkı yok,birakan memnun bakan memnunsa ,memnun olmayanlar olay yerini terk edecek bu kadar basit.Kaynana ne yapsın torununu çöpe mi atsın tokur tokur òksutuyor diye bu ne tuhaf bir düşünce. Siz kvye değil açın eltinize saydirin hasta çocuğu ne diye kvye bıraktın gel çocuğunun başında dur diye. Ayrıca çocuk yarın oburgun okula başlayacak hastalanip gelecek o zaman da 40 kişilik sınıfın 39una telefon açıp hesap sorarsiniz yada öğretmene telefon açın hasta çocuğu ne diye sınıfa aliyorsun diye.
Çok ayıp etmişsiniz böyle birşey için kavga etmeyi kV hasta çocuğa kiyip sizin soylemenizle geri gonderseydi o zaman kVden bir cacık olmazdı.
Anladığım kadarıyla kv sizi yemeğe çağırıyor siz daha gelmeden elti evde limon yok, nane limon kaynatsin babaanne bahanesiyle hasta cocuğu kv bin üstüne atıp gezmeye gidiyor. Siz 1.5 saatlik yoldan geldiğiniz için geri de donemiyorsunuz. Bence kv hatali. Eltiyesizi davet ettiğini bebeğinizin küçük olduğunu hastalık bulasabilecegini söyleyip limonu verip geri y ollayabilirdi. Ama sizde de hata var 1.5 saatlik yol demeyip hasta cocuğu görürgormezn direk donmeliydiniz. hem Kv hazırladığı yemeklerle başbaşa kalır, oğlunu ve torumunu goremezdi ve bu bir ders olurdu.
Kayınvaliden 1,5saatlik bir mesafeden sizi evine çağırıyorsa hasta torununa bir günde bakmayı versin annesine otur evinde çocuğuna bak desin!! veyahut bencil eltin bir günde gezmeyi versin ölmez yani!! benim çocuğum hasta olacak ben misafirlikte olacağım vay be! bu nasıl bir bencillik biraz empati kardeşim senin yavrun hasta diye başkasının çocuğunun sağlığı hiç önemli değil!! anneside,kayınvaliden de suçlu çağırmasın sizi yada annesine söylesin çocuğunla ilgilen diye.... haklısın hemde çoook. .
Iyide siz kendiniz gitmisiniz, yani eltinizin cocugu hastaysa kv napabilir
Hastayla ayni ortada bulunmak hava yoluyla ile bulasir illaki gidip surtunmeye gerek yok
Bebeginiz kucuk oldugu icin kapmis hastaligi
Hayir kvnin eline ne gececek senin cocugunu hasta ederek
Ohhhh iyi oldu su gelinin cocugunu hasta ettim, oglumun yavrusunu hasta ettim oh oh diye gobekmi atacak