• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diger toruna ciftestandart

Okumadan yorum yaptigin cok belli. Evde hasta cocuk oldugunu bilsem zaten goturmezdim. Ayrica bu konuyla sinirli degil ciftestandart.
okudum canım ama bu kadar abartmaya gerek bır durum goremedım, sen bence eltının rahatca cocugunu kv dene bırakıp kendı ozel ıslerını halletmesıne sınır oluyorsun sanırım calısmıyorda ama sunu soylemek ısterım torunu bıle olsa kv den ona kul köle olmak zorunda degıl sever yada sevmez, ılgı gosterır yada gostermez bunları kafana takman cok sacma esın sana ve cocuguna gereken ılgı ve alakayı gosterıyor mu onemlı olan bu bence, gerısı bos...!!

Kaynana ne yapsın torununu çöpe mi atsın tokur tokur òksutuyor diye bu ne tuhaf bir düşünce. Siz kvye değil açın eltinize saydirin hasta çocuğu ne diye kvye bıraktın gel çocuğunun başında dur diye. Ayrıca çocuk yarın oburgun okula başlayacak hastalanip gelecek o zaman da 40 kişilik sınıfın 39una telefon açıp hesap sorarsiniz yada öğretmene telefon açın hasta çocuğu ne diye sınıfa aliyorsun diye.
Çok ayıp etmişsiniz böyle birşey için kavga etmeyi kV hasta çocuğa kiyip sizin soylemenizle geri gonderseydi o zaman kVden bir cacık olmazdı.

Arkadasim hep bu sekildeydi diyorum ilkokula baslayan cocukla bebek ayni mi? Sen yeni dogum yaptiginda da getirse tepki vermesmisin?

Arkadasim okumadan neden yorum yapiyorsunuz? 12 yasinda ve annesi calismiyor. Sen cocugun hastayken gezermisin?
demek ki o kadın geziyor suçlu kv değil anlatabildim mi???
annesi evde yok sonuçta bırakıp gitmiş kv hasta çocuğu küçük çocuğu nasıl eve göndersin
kadın da değil eltiniz de suç
size kv ye yüklenmek kolay gelmiş

Getiren eltim degil. Konumdada dedim zaten. Eltim evinde oldugu halde ki cok nadir calismistir 13 senelik evli 2 3 sene calismistir oda cocuk 4 5 yasindan sonra. Kv ile kp cocugu gibi buyudu oyle bakmak degil yani. Kv kp bize geldiklerinde getiriyorlar sik sik ve hasta bir sekilde eltim yokken yani. Ben yorumlara kizmiyorum. Kizsam konu acmam zaten. Tam anlamadan yorum yapilmasina kiziyorum.

valla ben konuyu gayet iyi anladım bi sürü yorum da yazdım sanırım sen onları okumadın, tamam kaynanan getirdi diyelim peki büyük torunu hasta diye diğer torunu görmesin mi, bu defa da gelmiyor gitmiyor torunuyla ilgilenmiyor diyecektin, ayrıca eltinin yaptıklarından da kaynana kızıyorsun çocuğu sürekli bırakmasından falan, bence sen kaynananı günah keçisi bellemişsin, nazını çekiyor diye yükleniyorsun
bence çok abartıyorsun bu çocuk anaokulunda full hasta olacak o zaman da diğer velileri arayıp tepsine tek tek kızacak mısın, çocuk bu hasta ola ola büyüyor bağışıklık sistemi böyle böyle gelişiyor, yapacak birşey yok

Kizlar merhaba,

Basliktada dedigim gibi diger toruna ciftestandart. Her zaman oldu bu. Ama dun ucu benim ogluma dokununca bir dur artik dedim. Kv bizi cagirdi yemege, eltim olacak kadin cocugu hasta diye kv ye gondermis evde limonlari yokmus ta. Cocugu orda birakip gezmeye gitti hanfendi. Zaten cocuk kv min mi eltimin mi belli degil.

Geldikki cocuk bogaz agrisi ve tokur tokur oksuruyor. Kv kac kere uyardim bizimkine gececek diye. Duymamazliktan geldi. Oglum daha 1.5 yasinda zaten uyku sorunumuz ve miznizligi hat safhada.

Geceden beri ugrasiyoruz 39 derece atesle. Sinirimden agladim pisi pisine hasta oldu diye. Allah baska dert vermesin de.

Dayanamadim aradim kv yi. Hasta olmasi kacinilmazdi rahatladiniz mi dedim. Illa konusup eltim gibi kotu mu olmak lazim dedim. Hanfendi kabul etmiyor diger torunu yuzunden hasta oldugunu. Ne bu halleriniz ya dedim o torununsa buda torunun .

Bebekken de yapiyorlardi cocugu sumuklu sumuklu getiriyorlardi bebek olan eve. Yetti yahu bu dusuncesizlikleri..
aramakla hata etmissin eşine arat sen muhattap olma oda bilsin durumu anneler iki duygu sömürüsü yapıp haklı çıkarlar eşinle kötü olursun

Eltim evdeyken kv buyuturse ben de dahil herkes yorum yapar. Cocuk annenin kendisinindir. Ha ise gider o baska bakabilir. Burda herkes yorum yapsin diye yazmiyormuyuz?
Allahım ne kadar kaprislisin.
Off yani yaka silktiren cinsten.

Farkındaysan burada kimse aa o çocuğu anası çalışmıyorken neden kv büyüttü diye sana hak vermedi.
Çoğunluk kalkıp gitseydin dedi ve sen herkese çocuğunu biz hasta etmişiz gibi ters ters cevaplar veriyorsun.

Hayır efendim, anası çalışsın çalışmasın. O çocuğu kv mi büyüttü, bakıcı mı büyüttü kimse yorum yapamaz. Taraflar halinden memnunsa sana mı düştü tasası?

Bence sen alenen onların arasındaki bağı kıskanıyorsun. Başka bir açıklaması yok. Sen bi hasta olan çocuğu tekrar telefon açıp kv için rahat etti mi gibisinden konuşursan, kv nin diğer gelin ve torununu sizden çok sevmesi çok normal.

saçmalıyorsunuz
burada suçlu varsa oda eltiniz
he tamam önceden getirmiştir onda da suçlu kv niz
elti ister kendi büyütür çocuğu ister kv kp büyütür sizi ilgilendirmez
gücünüz yetiyorsa arayın eltinize saydırın... nokta

Kizlar merhaba,

Basliktada dedigim gibi diger toruna ciftestandart. Her zaman oldu bu. Ama dun ucu benim ogluma dokununca bir dur artik dedim. Kv bizi cagirdi yemege, eltim olacak kadin cocugu hasta diye kv ye gondermis evde limonlari yokmus ta. Cocugu orda birakip gezmeye gitti hanfendi. Zaten cocuk kv min mi eltimin mi belli degil.

Geldikki cocuk bogaz agrisi ve tokur tokur oksuruyor. Kv kac kere uyardim bizimkine gececek diye. Duymamazliktan geldi. Oglum daha 1.5 yasinda zaten uyku sorunumuz ve miznizligi hat safhada.

Geceden beri ugrasiyoruz 39 derece atesle. Sinirimden agladim pisi pisine hasta oldu diye. Allah baska dert vermesin de.

Dayanamadim aradim kv yi. Hasta olmasi kacinilmazdi rahatladiniz mi dedim. Illa konusup eltim gibi kotu mu olmak lazim dedim. Hanfendi kabul etmiyor diger torunu yuzunden hasta oldugunu. Ne bu halleriniz ya dedim o torununsa buda torunun .

Bebekken de yapiyorlardi cocugu sumuklu sumuklu getiriyorlardi bebek olan eve. Yetti yahu bu dusuncesizlikleri..
Keşke herkes biraz empati yapabılse bnde aynı dertten muzdaribim aynen sabaha kadar ateşlendi uyumadk hiç aynı şey onların başına gelse soylemedk laf bırakmazlar benimde görumcem öyle krese gdıyo kızı yazık hep hasta nezaman bir araya gelseler bızımkıde hasta :( gelmeden olmuyor zaten haftada bir göruyılar torunlarını ama bnde napıcagımı sasırdm onlar hasta edıyo iyileştirmek zor... :( ben oglum hastayken hiç çocuklu eve gtmem onlarda hasta olmasın diye ama nerde o empati yeteneğiiii

Konu acmissiniz insanlar yorum yapiyorlar fikirlerini soyluyorlar kimse eltinizi tu kaka ne kotu anne demek zorunda degil
millete verdigini cvplar senin kadar cahil degilim,cok biliyorsunuz tarzinda sinirli sinirli cevaplar hanimefendi sorununuz eltiniz ve kv le buradaki uyelerden Neden hirsinizi cikartiyorsunuz
Ayrica 12 yasinda koca cocuk atessiz sadece oksuruyor diye anne kotu ilan edilemez ki herkes daha agirinda okula yolluyor cocugunu

Ya bence sen ne eşine ne de kvne filan söz geçiremiyorsun belli
1.5 saatlik yol eşin kabul etmezdi diye çıkıp gidememişsin kvnin evinden. Burda çoğu üye çıkıp gitmenin daha uygun olacağını söylemiş ki bence de öyle. Eşine sözünü geçiremeyince oturup kalmışsın kvne sarmışsın
Kvde birkaç defa filan o çocuk hastayken size getirmiş sözün geçse almazdın da içeri bir daha da o çocukla gelmezdi kv evine
Bu durumda çocuğunun hasta olmasından çok senin yumuşak başlı olman daha önemli. Arayıp eltim gibi mi olmam gerek demişsin ya heh onun gibi olman gerek işte yoksa daha çok böyle konu açar sinir olursun....

Arkadasim hep bu sekildeydi diyorum ilkokula baslayan cocukla bebek ayni mi? Sen yeni dogum yaptiginda da getirse tepki vermesmisin?
Vermem. Kvde kaldım bebeğim 6 aylık görümcemde geldi 2 gün kaldı çocuğu tokur tokur öksürüyor geniz akıntısı var görümcem uyanamamis çocuk oksurukten uyuyamiyor Bebeğimi bıraktım eşime. girdim odaya.gel yengecim tuvalette atalım pis balgamlari dedim aldım yataktan tuvalete götürdüm. attı balgamlari rahatladi çocuk 3 yaşında zaten. suyunu icirdim ıhlamur da yaptim icti bu arada gece saat 3. Sonra götürdüm yatağına yatirdim.
Agresif olunca insanın eline birsey geçmiyor hanfendi o çocuk huzurla uyudu tüm gece iyilik yapın ki iyilikler bulsun sizi!
Herkes suçlu eltiniz derken kvden hincinizi almaniz yanlış.

Ben olsam çocuğu başka odaya alırdım. En nefret ettiğim şeylerden biri hasta çocukları diğer çocukların yanına getirme hakkını kendinde görmek ama müdahale etmeliydin ya da ortamı terk etmeliydin kısaca çocuğun hasta olmasına göz yummuşsun.

Ayri eviniz yok mu? E gitmeyin? Ben sizi haksiz buldum. Evinizde oturup cocugunuzla ilgilenirseniz sorun yasamazsiniz. Baktiniz hasta cocuk geldi toplayin esyanizi cikin kvnin evinden.
Bencede
Buyuk saygisizlik yapmisin konu sahibi
Kaynanayi arayip cocugumu hasta ettiniz demeyle
madem oyle gitmeyecektin hadi gittin
cocugunuz hasta oldu diye niye kaynanaya kopuruyosunuz

çocuk bu hasta olur havalar bir sıcak bir soğuk
bence abartmışsınız geçmiş olsun
iyileşir en kısa zamanda büyütmeyin bu kadar

Kizlar merhaba,

Annesi evde olmayan çocuğu kv nereye göndersin suçlu olan çocuğu hastayken gezmeye giden annede cok rahat insanlar var

Kayınvalidene cemkireceğine ac eltine cemkir. Kadın napsın bırakmış gitmiş sokağa mı atsın?

Eltine olan hırsını baskalarından cıkarma

Back
X