Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elti sürekli çocuğunu bırakıyorsa bunu cifte standart ile ne alakası var. Annesi evde olmayan hasta cocugu eve nasil göndersin. Bence abartıyorsunuz.
valla ben konuyu gayet iyi anladım bi sürü yorum da yazdım sanırım sen onları okumadın, tamam kaynanan getirdi diyelim peki büyük torunu hasta diye diğer torunu görmesin mi, bu defa da gelmiyor gitmiyor torunuyla ilgilenmiyor diyecektin, ayrıca eltinin yaptıklarından da kaynana kızıyorsun çocuğu sürekli bırakmasından falan, bence sen kaynananı günah keçisi bellemişsin, nazını çekiyor diye yükleniyorsun
bence çok abartıyorsun bu çocuk anaokulunda full hasta olacak o zaman da diğer velileri arayıp tepsine tek tek kızacak mısın, çocuk bu hasta ola ola büyüyor bağışıklık sistemi böyle böyle gelişiyor, yapacak birşey yok
Konu acmissiniz insanlar yorum yapiyorlar fikirlerini soyluyorlar kimse eltinizi tu kaka ne kotu anne demek zorunda degil
millete verdigini cvplar senin kadar cahil degilim,cok biliyorsunuz tarzinda sinirli sinirli cevaplar hanimefendi sorununuz eltiniz ve kv le buradaki uyelerden Neden hirsinizi cikartiyorsunuz
Ayrica 12 yasinda koca cocuk atessiz sadece oksuruyor diye anne kotu ilan edilemez ki herkes daha agirinda okula yolluyor cocugunu
Bencede
Buyuk saygisizlik yapmisin konu sahibi
Kaynanayi arayip cocugumu hasta ettiniz demeyle
madem oyle gitmeyecektin hadi gittin
cocugunuz hasta oldu diye niye kaynanaya kopuruyosunuz
Ya bence sen ne eşine ne de kvne filan söz geçiremiyorsun belli
1.5 saatlik yol eşin kabul etmezdi diye çıkıp gidememişsin kvnin evinden. Burda çoğu üye çıkıp gitmenin daha uygun olacağını söylemiş ki bence de öyle. Eşine sözünü geçiremeyince oturup kalmışsın kvne sarmışsın
Kvde birkaç defa filan o çocuk hastayken size getirmiş sözün geçse almazdın da içeri bir daha da o çocukla gelmezdi kv evine
Bu durumda çocuğunun hasta olmasından çok senin yumuşak başlı olman daha önemli. Arayıp eltim gibi mi olmam gerek demişsin ya heh onun gibi olman gerek işte yoksa daha çok böyle konu açar sinir olursun....
Peki esin birşey demedi mi çocuk hasta olur biz kalkalım gibisinden yadan sen dem3din mi eşine neden hala oturuyoruz baska zaman gelelim diye?
Ayrı odası yok muydu kayınvalidenizin oraya geçseydiniz ?
Eltinizin çocuğuna kayınvalideniz bakıyorsa ve ikiside hayatından memnunsa söylenecek bir durum yok.
Eltinizle başka sorunularınız da var anladığım kadarıyla.
Kayınvalidenizi arayıp çocuğumu hasta ettiniz demeniz hiç hoş olmamış,ben kayınvalidenizin yerinde olsam bir daha sizi davet etmem.![]()
Esiniz kendi cocugunu dusunmuyor siz kalkip eltiniz ve kv niz cocugunuzu dusunmuyor diye kizmissiniz .
Iyide siz kendiniz gitmisiniz, yani eltinizin cocugu hastaysa kv napabilirEvimde oturup cocugumla ilgileniyorum zaten. Iyiki soylediniz. 1.5 saatlik mesafe aramizdaki araba vs yok otobüsle bu kadar suruyor cok uzak degil mesafe cok ters. Gider gitmez aaa bu cocuk hasta hadi gidiyoruz mu diyecegim ki esim kalkmaz
Belki caya kahveye gitmem ama kocami yada 1,5 saatlik yolu bahane edip cocugumu hasta cocugun yaninda da tutmam kalkar uygunuyla nazikce ifade eder evime giderimBana kalkipta eltinin gezmesinimi kiskaniyorsun derse tabiiki kizarim ne var? Zaten baska yorumumda da belirttim. Saygisizca soylernirse tabiiki kizarim. Fikir amaciyla konu aciyorum zaten tabiiki yorum yapilsin diye konu actim. Okula yollamak baska. Sen caya kahveye gidermisin
Eee gidip gormussunuz hasta cocugun orda oldugunu neden oturuyorsunuz alin cocugunuzu evinize gelin. kvnizin basina cocugu birakip gitmisler ana baba yok ortada o an ne yapabilir ki cocugu sokaga mi atacak baska odaya mi kapatacak. yani o an en mantiklisi sizin cocugunuzu alip gitmeniz mis hasta cocugun oldugu yerde niye tutuyosunuz cocugunuzuKizlar merhaba,
Basliktada dedigim gibi diger toruna ciftestandart. Her zaman oldu bu. Ama dun ucu benim ogluma dokununca bir dur artik dedim. Kv bizi cagirdi yemege, eltim olacak kadin cocugu hasta diye kv ye gondermis evde limonlari yokmus ta. Cocugu orda birakip gezmeye gitti hanfendi. Zaten cocuk kv min mi eltimin mi belli degil.
Geldikki cocuk bogaz agrisi ve tokur tokur oksuruyor. Kv kac kere uyardim bizimkine gececek diye. Duymamazliktan geldi. Oglum daha 1.5 yasinda zaten uyku sorunumuz ve miznizligi hat safhada.
Geceden beri ugrasiyoruz 39 derece atesle. Sinirimden agladim pisi pisine hasta oldu diye. Allah baska dert vermesin de.
Dayanamadim aradim kv yi. Hasta olmasi kacinilmazdi rahatladiniz mi dedim. Illa konusup eltim gibi kotu mu olmak lazim dedim. Hanfendi kabul etmiyor diger torunu yuzunden hasta oldugunu. Ne bu halleriniz ya dedim o torununsa buda torunun .
Bebekken de yapiyorlardi cocugu sumuklu sumuklu getiriyorlardi bebek olan eve. Yetti yahu bu dusuncesizlikleri..