• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diger toruna ciftestandart

Bu klupte onlarca kv elti gorumce konulari aciliyor herkes herkesi elestirebilir sizin beni elestirdiginiz gibi. Tabiiki dusuncemi soylerim. Benim cocugum yada her kimsenin cocuguysa hastaysa millet isini birakip gelir kaldi ki cocuk hastayken komsusuna cay icmeye gitmek.. Sacmalamayin Allah askina.

peki o zaman eltine bunu neden demedin

işte film orda kopuyor

kv de desin diye beklemeyeceksin

kötü olmak pahasına eltine diyeceksin

çocuğun hasta benimki de olmasın al evine götür ya da nereye gidiyorsan oraya götür diye

valla arayıp çemkiren bir insan ordan kalkmasını da bilir. ben mesela asla böyle birşey sey yapamam. ama durumdan rahatsızsam kalkarım bunda sorun yok.
evet torunu ama dediğim gibi sevmeyebilir. zaten çifte standart dediğine göre sen de böyle hissediyorsun. kadın inatla hasta torununu yollamamış. ee ya kalk sen git diyor ya da bu şartlar altında otur diyor. yani burda ısrarla otur demiş gibi görünmüyor.

Oturma kararini tek basima vermiyorum ben. Neye takıldın bu kadar. Esim var yanimda sonucta ve ailesi. Bagira bagira konusmadim ben telefonda senin uslubunla cemkirmedim yani

Çok abartmışsınız. Karşılıklı oturdukları için bir ev içinde yaşıyor gibi olmuşlar. Çocukta yatak döşek hasta olsa annesi bırakıp gezmeye gitmez. Babaannesi sonuçta ne var gelip gitmesinde sırf siz geldiniz diye çocuğu evden kovacak değil. Birde arayıp rahatladın mı demişsiniz ne kadar ayıp.

Kizlar merhaba,

Basliktada dedigim gibi diger toruna ciftestandart. Her zaman oldu bu. Ama dun ucu benim ogluma dokununca bir dur artik dedim. Kv bizi cagirdi yemege, eltim olacak kadin cocugu hasta diye kv ye gondermis evde limonlari yokmus ta. Cocugu orda birakip gezmeye gitti hanfendi. Zaten cocuk kv min mi eltimin mi belli degil.

Geldikki cocuk bogaz agrisi ve tokur tokur oksuruyor. Kv kac kere uyardim bizimkine gececek diye. Duymamazliktan geldi. Oglum daha 1.5 yasinda zaten uyku sorunumuz ve miznizligi hat safhada.

Geceden beri ugrasiyoruz 39 derece atesle. Sinirimden agladim pisi pisine hasta oldu diye. Allah baska dert vermesin de.

Dayanamadim aradim kv yi. Hasta olmasi kacinilmazdi rahatladiniz mi dedim. Illa konusup eltim gibi kotu mu olmak lazim dedim. Hanfendi kabul etmiyor diger torunu yuzunden hasta oldugunu. Ne bu halleriniz ya dedim o torununsa buda torunun .

Bebekken de yapiyorlardi cocugu sumuklu sumuklu getiriyorlardi bebek olan eve. Yetti yahu bu dusuncesizlikleri..
Öncelikle geçmiş olsun.Sizi çok iyi anlıyorum.Benim kv de de kaç sefer evime hasta misafir getirdi.Sinir oldum,çocuklarım hep bu yüzden hasta oluyordu.Anlamıyorlar.Ve bizde de çifte standart var maalesef :(

15 sayfanın hepsini okuyamadım da

çocuğun babası evde yokmuş

annesi de gezmeye gitmiş

çocuk evde yalnız mı otursa idi

siz bebeğinizi sakının

alın başka odaya götürün

ayrıca da gerçekten o kadar hızlı hasta olmayı nasıl başarmış

muhtemelen git gel 3 saatlik yol da yormuştur onu

madem eltiniz sizin yanınızda yemek yedi ve gidiyorum dedi o zaman eltinize diyecektiniz X hasta al yanında götür bak benim y de küçük hasta olmasın diye

kv ye suç atmak yerine işinizi kendiniz görün

Kimseye suc attigim yok kv me gidiyorsam dusunecekler kusura bakmasin kimse.

Oturma kararini tek basima vermiyorum ben. Neye takıldın bu kadar. Esim var yanimda sonucta ve ailesi. Bagira bagira konusmadim ben telefonda senin uslubunla cemkirmedim yani

ya daha fazla tartışmak istemiyorum da son kez yazacağım. sen eşinle bir karara varamayıp hıncını kayınvalideden alırsan sayfada da böyle tepkiler alman normal. orası kv evi. istediği zaman istediği gelir gider . senin söz hakkınız yoktur. tıpkı kvnin senin evinde sözünün geçemeyeceği gibi. ayrıca çok agresifsin ondan böyle sorunlar yaşıyorsun bence. selametle.

Evet ciftestandart tan kastim oydu. Ilk torun. Iste toz kondurmazlar hastaysa asla hasta degildir. Burnu akar hastami diye sorarlar hayir hasta dedirtmezler.
Emin olun siz bir taraflarınızı yırtsanızda (afedersiniz) kv laftan anlamaz. Onlar bir defa kafaya kazımış İLK TORUN!
Siz en iyisi ben bunlardan çocuğumu nasıl uzak tutarım? diye düşünün..
Emin olun çocuğunuz ilerde büyüdüğünde torunlar arasındaki kayırmanın farkına varacak ve üzülecek...
En iyisi aranız samimi olmasın en azından kv ye mesafeli büyür..
Kv çocukla eve geldiğinde bahane uydurun, çocuğumu yeni uyuttum, hasta, şimdi dışarı çıkacaktık vs. vs.
Söylemeden geçemeyeceğim nefret ediyorum kv gibi torun kayıranlardan:KK12:

Baksin ben bakmasin demiyorum zaten. Benide ilgilendirmiyor bakmasi. Ama seninde ailende birisi hasta cocugunu birakip gezmeye gitse sende nasil birakir diye dusunursun mutlaka
Ben gitmem bu kadar basit yada gittiysen ertesi gün telefonu açıp kendimi kucultmem

ya daha fazla tartışmak istemiyorum da son kez yazacağım. sen eşinle bir karara varamayıp hıncını kayınvalideden alırsan sayfada da böyle tepkiler alman normal. orası kv evi. istediği zaman istediği gelir gider . senin söz hakkınız yoktur. tıpkı kvnin senin evinde sözünün geçemeyeceği gibi. ayrıca çok agresifsin ondan böyle sorunlar yaşıyorsun bence. selametle.

Valla anlayan cok guzel anladi yorumda yazdi. O senin anlayissizligin. Kv me kim gelirse gelsin beni ilgilendirmez zaten. Ben kimse gelemez gidemez demedim ayrica. Lafi nerelere getirdiniz

Bence sen cok isguzarsin. Dalga gecmek icin mi yaziyorsun? Sokaga mi atsin dedim ben? Yorumlarini cevaplamayacagim. Vaktime yaziksin
Ne alaka yaw doğru söyleyince iş guz ar olunur ne seni tanırım ne diğer torunu olması gerekeni yazıyorum o kıymetli vaktine şöyle kusura bakmasın ben neyse onu yazdim

Kimseye suc attigim yok kv me gidiyorsam dusunecekler kusura bakmasin kimse.

ama sen neden düşünmedin

kv düşünmemiş, düşünememiş

torun kıymetli laf edememiş vs vs

sen neden burada arkasından dediğinin beşte birini eltine demedin hasta çocuğunu al ve git diye

Kizlar merhaba,

Basliktada dedigim gibi diger toruna ciftestandart. Her zaman oldu bu. Ama dun ucu benim ogluma dokununca bir dur artik dedim. Kv bizi cagirdi yemege, eltim olacak kadin cocugu hasta diye kv ye gondermis evde limonlari yokmus ta. Cocugu orda birakip gezmeye gitti hanfendi. Zaten cocuk kv min mi eltimin mi belli degil.

Geldikki cocuk bogaz agrisi ve tokur tokur oksuruyor. Kv kac kere uyardim bizimkine gececek diye. Duymamazliktan geldi. Oglum daha 1.5 yasinda zaten uyku sorunumuz ve miznizligi hat safhada.

Geceden beri ugrasiyoruz 39 derece atesle. Sinirimden agladim pisi pisine hasta oldu diye. Allah baska dert vermesin de.

Dayanamadim aradim kv yi. Hasta olmasi kacinilmazdi rahatladiniz mi dedim. Illa konusup eltim gibi kotu mu olmak lazim dedim. Hanfendi kabul etmiyor diger torunu yuzunden hasta oldugunu. Ne bu halleriniz ya dedim o torununsa buda torunun .

Bebekken de yapiyorlardi cocugu sumuklu sumuklu getiriyorlardi bebek olan eve. Yetti yahu bu dusuncesizlikleri..
Başka ne sorunlar var bilemem orasını bilemem ama kayınvaldenin de ay diğer çocuğuma hastalık geçecek bu torunumu hemen paketliyim defediyim de diğer toruncuğuma hastalık geçirmesin bu hastalıklı torunum diye düşünüp çocucğu hasta diye göndermesi daha bi ters olurdu gibi geldi bana... Çocuk bu sokakta oynarken parkta hatta apartmanın kapısının kolundan bile mikrop kapar ama akrabalarıyla beraber olsun, ne olur ne güzel olur hatta... Kendinizi düşünün çocuğunuzu kayınvaldenize bırakıp eşinizle vakit geçirmelik bi gün ayarladınız o gün çocuk hasta oldu kayınvaldeniz diğer torunu gelecek diye sizin çocuk hasta diye çocuğunuzu size geri postalasa üzülmezmiydiniz...

Konu sahibi banlanmış ama görür yine yorum yazayım
Kayra yine bir eşinin ailesi konusu
Bence kv haksız değil diğer torunu kovamazdı annesi olarak senin duruma el atman gerekirdi anne hastalık bulaşır çoçuğuma biz gidelim şeklinde
Hastalık çok zor bebeklerde benim kızımda ateşli iki gündür çok zor çok
En güzeli mesafe torun ayrımcılığı yapıyorsa kendi bilir çocuklar çocuk kalmayacak büyüyünce anlar ona göre babaannesine tavrını koyar

benim büyük oğlum da kayınvalidemin ilk torunu. 3 çocuk sahibiyiz ama en büyük oğlum onların gözünde başka. ben de diyorum ki diğerleri. onlar da ama o başka. benim de gözümden kaçmıyor. zaten başka torun da yok onlarda şu an . kaynım yeni evlendi.
şimdi siz çocuk hasta oldu diye kızıp aramışsınız ama aramakla iyi etmemişsiniz . bundan sonra kavga etmeyip gitme sıklığınızı yaza denk getirirseniz hastalık da az kapılacağından daha bi garanti olur .
kışın ben de evimden pek çıkmam. ama okuldan oradan buradan illa hastalık gelir ve bulur . bundan kaçar yok malesef.
komşunuz gelirse böyle hasta çocukla . onunla da mı tartışacaksınız . başıma geldi benim. hasta hasta geldi oğluyla. sürekli kusuyor bugün dedi bi de. hasta iken çıkma dışarı bak başka çocuklara da bulaşır diyebildim sadece. azıcık da serin davrandım. ama bulaşmadı şükür. büyük oğlum da havadan nem kapar hasta olur ateşlenirdi. oy oy ne günlerdi.

Ben nedense aman cocugum hastalik kapacak diye hasta cocuklardan uzak tutan bir anne olamadim.
Eltin hasta cocugu birakip gitmisse bu onun sucudur kaynananin degil. Kaynanan napabilirdi acaba bu durumda?
Cocugun hasta diger toruna bulasacak al gotur mu demeliydi?

Back
X