• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diger toruna ciftestandart

Yu
+1

1 buçuk saatlik yoldan ha deyince dönmek kolay değil, muhtemelen bunun planı önceden yapılmıştır.
Şu halde kvsi ile aynı apartmanda oturan elti, düşüncesizlik etmiş.

Bi de yani her hasta çocuk konusundaki şu fanus eleştirisini anlayamıyorum, bırakın çocuk mikrop kapsınmış.
Tamam kapsın, otu çöpü kemirsin, moku çubukla eşelesin, toza çamura bulansın çocuk bu olmalı, ama niçin ben çocuğuma gözüm gibi bakarken, bir başka annenin sorumsuzluğunu çekelim? Artık çocuklar ilk 5 yaşını bitirmeden bile antibiyotik manyağı haline geliyor, yazık günah ya. Biz hasta olduk mu annemiz bizi okula bile yollamazdı. Hem evde bakımla kolayca atlatalım diye uğraşırdı, hem de başka çocuklara bulaşmasın derdi.

Hayır konudaki çocuklardan biri de bebek üstelik. Daha ne aşıları tam, ne ayakta atlatabilecek kuvvette.
Ya bu sorumsuz, bilinçsiz tipler yüzünden ölen bebekler var ya...
Mesela kadının kızı su çiçeği geçiriyor, tutmuş kolundan yeni doğan ziyaretine götürmüş. Bebek ölmüş ölmüş, çok ihtiyacı varmış evet o an çiçek virüsüne...
bu son kisim dogru mu ya tuylerim diken diken oldu

çocuklarımın arası 12 yaş evet sağlık sebeplerimden dolayı çocuk yapmam gerekti oğlum kurtarıcım ve mucizem oldu.. kv sağlıklı çok şükür evlendirdim 2.kocayı gömmeye niyetli anlayacağın..
Geçmiş olsun canım.Sağlık sorunun olmasa 2. çocuk düşünmüyor muydun peki?

Yu

bu son kisim dogru mu ya tuylerim diken diken oldu

Doğru tabi.
Doğumum öncesi nerede böyle bebek ölümü haberi var-bilgisi var vs. baya baya okudumdu. Sonra kimseye öptürmüyorum, kucağa vermiyorum, çocukları yanına yaklaştırmıyorum diye "Çok abarttın ama" olduydu. Oh iyi ki abartmışım(!), çocuğumun acısını göreceğime 3-5 çok bilmiş kendi çaplarında konuşuversin, bana ne.

Doğru tabi.
Doğumum öncesi nerede böyle bebek ölümü haberi var-bilgisi var vs. baya baya okudumdu. Sonra kimseye öptürmüyorum, kucağa vermiyorum, çocukları yanına yaklaştırmıyorum diye "Çok abarttın ama" olduydu. Oh iyi ki abartmışım(!), çocuğumun acısını göreceğime 3-5 çok bilmiş kendi çaplarında konuşuversin, bana ne.
Haklısın bence.Bazıları zart diye çekip alıyor annenin kucağından bebeği bende buna çok sinir oluyom.Hiç bebek görmemiş gibi davranıyorlar

Geçmiş olsun canım.Sağlık sorunun olmasa 2. çocuk düşünmüyor muydun peki?
yok düşünmüyordum ama bize bağlı değilmiş böyle kararlar Rabbim önce dert verdi dermanı bir çocuk dedi şükür doğumla bitti gitti sorunlar.. iyi ki de olmuş oğlum :anne:

Kizlar merhaba,

Basliktada dedigim gibi diger toruna ciftestandart. Her zaman oldu bu. Ama dun ucu benim ogluma dokununca bir dur artik dedim. Kv bizi cagirdi yemege, eltim olacak kadin cocugu hasta diye kv ye gondermis evde limonlari yokmus ta. Cocugu orda birakip gezmeye gitti hanfendi. Zaten cocuk kv min mi eltimin mi belli degil.

Geldikki cocuk bogaz agrisi ve tokur tokur oksuruyor. Kv kac kere uyardim bizimkine gececek diye. Duymamazliktan geldi. Oglum daha 1.5 yasinda zaten uyku sorunumuz ve miznizligi hat safhada.

Geceden beri ugrasiyoruz 39 derece atesle. Sinirimden agladim pisi pisine hasta oldu diye. Allah baska dert vermesin de.

Dayanamadim aradim kv yi. Hasta olmasi kacinilmazdi rahatladiniz mi dedim. Illa konusup eltim gibi kotu mu olmak lazim dedim. Hanfendi kabul etmiyor diger torunu yuzunden hasta oldugunu. Ne bu halleriniz ya dedim o torununsa buda torunun .

Bebekken de yapiyorlardi cocugu sumuklu sumuklu getiriyorlardi bebek olan eve. Yetti yahu bu dusuncesizlikleri..

eltin düşüncesiz olup çocuğu bırakıp gitmiş olabilir de senin kv hasta çocuğu tek başına evine mi gönderseydi bunu mu istiyordun? o çocuk diye bahsedip duruyorsun da o da bir can. annesi annelikten nasibini almamış bir gerizekalı olabilir ama kv.nin de anası bırakıp gitti diye sokağa atacak hali yok. rahatsız oluyorsan evin dünyanın öbür ucunda dahi olsa kocayı felan takmaz basar gidersin. derdin varsa da eltinle çözersin. kv.yi araman çok saçma olmuş. ben ortada çifte standart görmüyorum. emek görüyorum. diğer toruna doğduğundan beri emek gösteriyorsa ister istemez daha fazla ilgisi olabilir ama bu seninkini çöpe attığı anlamına gelmez.

yok düşünmüyordum ama bize bağlı değilmiş böyle kararlar Rabbim önce dert verdi dermanı bir çocuk dedi şükür doğumla bitti gitti sorunlar.. iyi ki de olmuş oğlum :anne:
Canım peki bana ne önerirsin?Benim kaynanam kayınbabam görümcem oğlum dogdugundan beri yapmadıklarını bırakmadılar.15 ay burnumdan geldi. Oğlumu kendileri doğurmuş gibi sahipleniyorlar benden kıskanıyorlar bana anne demesini bile istemiyorlar hep dede dicek senin yüzüne bakmıcak diyorlar beni ağlatıyorlar , Doğuran ben büyüten ben sahiplenen onlar oluyor.Bende bu yüzden kaynana kayınbaba vefat etmeden 2. çocuk yapmayim diye düşünüyorum.Sence ne yapmalıyım?

Yüz göz olacağıma baktım o hasta çocuk evde benimkine de bulaşır en iyi gitmek başka zman gelmek diyip çıkardım bennnn valla hiçççç gelemem bu tarz haksızlıklaraaa:işsiz::işsiz:

Merak etme ben her acidan dusunurum. Daha onceki msjlarimda onlarca kez yazmama ramen birdaha yazayim. Kv ilk kez boyle davranmiyor. Bize geldiklerindede aynisini defalarca yapti. Hemde bebek varken evde.

Benim merak edecek bir durumum yok, konu açıp soran sizsiniz cevap veren bizleriz. Bu olay ilk olduğun da önleminizi alsaydınız madem, biriktirip biriktirip söyledikten sonra dikkate alınmamanız çok doğal. Bazen testi kırılmadan önlem almak gerek ama bu da sizin fıtratınız da yok sanırım.

+1

1 buçuk saatlik yoldan ha deyince dönmek kolay değil, muhtemelen bunun planı önceden yapılmıştır.
Şu halde kvsi ile aynı apartmanda oturan elti, düşüncesizlik etmiş.

Bi de yani her hasta çocuk konusundaki şu fanus eleştirisini anlayamıyorum, bırakın çocuk mikrop kapsınmış.
Tamam kapsın, otu çöpü kemirsin, moku çubukla eşelesin, toza çamura bulansın çocuk bu olmalı, ama niçin ben çocuğuma gözüm gibi bakarken, bir başka annenin sorumsuzluğunu çekelim? Artık çocuklar ilk 5 yaşını bitirmeden bile antibiyotik manyağı haline geliyor, yazık günah ya. Biz hasta olduk mu annemiz bizi okula bile yollamazdı. Hem evde bakımla kolayca atlatalım diye uğraşırdı, hem de başka çocuklara bulaşmasın derdi.

Hayır konudaki çocuklardan biri de bebek üstelik. Daha ne aşıları tam, ne ayakta atlatabilecek kuvvette.
Ya bu sorumsuz, bilinçsiz tipler yüzünden ölen bebekler var ya...
Mesela kadının kızı su çiçeği geçiriyor, tutmuş kolundan yeni doğan ziyaretine götürmüş. Bebek ölmüş ölmüş, çok ihtiyacı varmış evet o an çiçek virüsüne...

Kesinlikle hasta cocugu okula yollamak da gorgu eksikligi.

Fanusta buyumemeleri ile bunun alakasi yok, ben de fanusta buyumemeleri ve kir pas a da alismalari gerektigini dusunuyorum. Ancak bu cocugunuzu her yere sokabilirsiniz demek degil.

Bunlar hep benim cocugum diger insanlarin haklarindan once gelir sendromundan kaynaklaniyor.

Birde devamlı mikroplar için kuluckaya yattı diyorlar.Bu mikroplar tavuk mu kuluckaya yatcak ya:KK70:

Kuluckanin anlamini ogreniniz ve bir daha boyle komik duruma dusmeyiniz.

Bir durumu savunacaksiniz derken bu kadar cahilce bir mesaj yazmaniz sizi de tezinizi de utanc verici bir duruma sokar.

Insanlar yanlis bilmekten hic utanmiyor bu toplumda pekala, bir de dogru bilenlerle mi dalga gectiginizi saniyorsunuz?

Hastaliklarin kulucka sureleri degiskenlik gosterir, iyilestikten sonra bile bulastirmak mumkundur.

Kuluckanin anlamini ogreniniz ve bir daha boyle komik duruma dusmeyiniz.

Bir durumu savunacaksiniz derken bu kadar cahilce bir mesaj yazmaniz sizi de tezinizi de utanc verici bir duruma sokar.

Insanlar yanlis bilmekten hic utanmiyor bu toplumda pekala, bir de dogru bilenlerle mi dalga gectiginizi saniyorsunuz?

Hastaliklarin kulucka sureleri degiskenlik gosterir, iyilestikten sonra bile bulastirmak mumkundur.
Gergin olan ortamı şakayla yumuşatmak istedim sadece. Sen kadar bizim aklımız yok mu. Dünyanın akillisi sensinde biz cahil miyiz. Bir arkadaşa yaptım ben o şakayı seni bağlamaz.Üniversiteyi 3. lükle bitirdim ama bu şaka yapmama engel değil profesör gibi yaşamak zorunda değilim sözlerine dikkat et.

Gergin olan ortamı şakayla yumuşatmak istedim sadece. Sen kadar bizim aklımız yok mu. Dünyanın akillisi sensinde biz cahil miyiz. Bir arkadaşa yaptım ben o şaka seni bağlamaz.Üniversiteyi 3. lükle bitirdim ama bu şaka yapmama engel değil profesör gibi yaşamak zorunda değilim sözlerine dikkat et.

Mesajiniz kendini yanitliyor kelime secimleriniz ile. Bu nedenle herhangi bir cevap vermeme gerek yok.

Iyi aksamlar dilerim.

Mesajiniz kendini yanitliyor kelime secimleriniz ile. Bu nedenle herhangi bir cevap vermeme gerek yok.

Iyi aksamlar dilerim.
Senin gibi kavga çıkarma meraklısı insanlara bu tarz konuşmak zorunda kalıyorum.İstediğim kelimeyi seçmekte özgürüm başıma avukat mi kesildin. Benim yapım bu bildiğim konuda bile şaka yapmayı seviyorum.Her zaman ciddi olmak uzman gibi konuşmak zorunda mıyım.Koca site de bir benim mi yorumum gözüne battı.O yorumu ortam gerildi diye yaptım yoksa cahil olduğumdan değil. Pamukkale Üniversitesi mezunuyum 6 sene öğretmenlik yaptım.Akşam akşam bana yasattigina bak

Sanirim asil kizdiginiz kisi eltiniz. kayinvalidenizin ona bu kadar taviz vermesine ve eltinizin bu kadar rahat olmasina cok sinirleniyorsunuz. bu patlama noktasi olmus. bir birikim olmus. eger eltiniz sizin geleceginizi bile bile birakmissa sacma davranmis. kv sizi yemege davet etmis sonucta ustune bir de hasta cocugu yuk etmis. olaylar spontane gelistiyse burda suclu aramak dogru degil. kimse bir sey hesaplamamis sonucta. ve eltin cocugu birakmis kayinvalide de cocugu sokaga atamaz. ama dedigim gibi siz onceki olaylara kizmissiniz. eltiniz gibi rahat insanlar beni de cileden cikartir.

Eltin çocuğu bıraktıysa kayınvaliden napsın? Senin çocuğun hasta olmasın diye sokağamı atsın? Alıp çocuğunuzu gitseydiniz evinize. Sizin evinize hasta çocuk getiriyorsa uyarın,bebek var bulaşabilir dikkat edin lütfen deyin.
Sizin sorununuz elti bence ;)

üşenmedim tüm konularınızı okudum sadece sunu soyletmek istiyorum HERKES KÖTÜ BİR SİZ İYİSİNİZ!...

Back
X