ne kadar çok baskı yapmışsınız. arkadaşımız burda bir sıkıntısını paylaşmış demediğiniz kalmamış. Doğrusu da yanlışı da kendisini ilgilendirir. Yargılamak hiçbirimizin haddine değil. ben olsam şunu yapardım diyebilirdiniz. Bu KK birbirimize destek olmak için var. bu topiğe kadar ben hiç böyle birşey görmedim.
Kayra19
senin paylaşımına yorum yapmak kendi düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Bir anne olarak çok hassas olduğunu düşünüyorum ki eminim çoğu anne de öyledir. ben olsam ben de kv'me hırslanırdım çünkü sizin geleceğinizi biliyor sonuçta ve eltine bu eve bebek gelecek, şimdi ona bulaştırmayalım hastalık, ben sana nane limon vereyim kızım sen torunuma kaynat diyebilirdi. KV'ler bu yollardan çoktan geçtikleri için bu şekilde durumu toparlayabilirdi. kötü niyet görmüyorum ama kesinlikle düşüncesizlik olduğunu görüyorum. bu konuda ben KV'mi aramaz, eşimin durumun farkında olması için açıklama yapardım. tabii bu açıklamayı yaparken annen şöyle yaptı eltin böyle yaptı diye değil de.. "keşke annem eltime durumu anlatıp önlem alsaydı, çocuğumuza hastalık bulaşacağı aklına gelmedi sanırım, sen konuşur musun annemle bu konu da biraz daha dikkatli olsa" der eşime bırakırdım bu konuyu. Tabii bir de yüksek ses tonuyla değil de tamamen üzüntülü ses tonuyla

kocalarımızı biliyoruz sonuçta, anneyi çekiştirmeye başladığın anda seni karşısına alıverir :)