canım bizde var dedğin gb ben kullanıyorum şarjlı falan değil normal kablolu ama fantom bnimki ne alırsan al fantom alma okadar mı dandik olur süpürürken kaç kere kırıldı sayısını unuttuk teknik servisteki ekipte baktık biz çok geliyoruz 5 tl parçasını önce 7.5 snra 10 yaptı bide bu olmazsa süpürmez die triplerde en son bantladık öyle kullanıyruz yengemde var arzum canavar gb arzumu tavsiye edebilirm
Ben neredeyse 8 yıldır beko kullanıyorum. Büyük süpürgemin yerini asla tutmaz ama günlük döküntüler için çok iyi. Hiç kırılma yada bozulma olmadı sadece çizildi. Ama performansı gayet iyi.
Sinbo kullanıyorum ,gayet memnunum anneme ve kayınvalideme anneler günü hediyesi olarak alıcam. Tavsiye ederim . Biraz gürültülü çalışıyor , çekişi iyi mutfak masa altı için ideal.
canım eger normal temizlik için kullandıgın süpürgen varsa sadece kırıntı vs her gun acmak için istiyorsan benımde 2.5 yasında bir oğlum var ve hergun evi süpürmek zorunda kalıyorum sana fakir duplex plus cylonic sarjlı supurgesini tavsiye ederimm dik konumda normal sarj yerinden cıkırıp supuruyorsun egılme derdide yok ayrıca gunluk işler için koca süpürgeyi acmamıs olursun ama ben elektrik süpürgesi almak istiyorum dersen benımki rowenta aquatech su filtreli süpürge ama bu tarz supurgeler hergun kullanak için cok sıkıntılı oluyor suyunu koy calıstır işin bitince suyunu dok yıka haznesini kurula kaldır en iyisi gunluk kullanım için sarjlı süpürge