Dikkat! Eskişehir'li anneler aranıyor! :)

Larosw

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
1.968
12
358
37
Eskişehir
Arkadaşlar selam!
kış başında Eskişehir'e taşındık haliyle yeni şehir olunca eve tıkılı kaldık
kızım evde sıkılmasın diye başvurmadığım yol kalmadı kedi aldım olmadı,köpek aldım olmadı kreşe yolladım olmadı (yaşı küçük) banada gına geldi artık
Eskişehir'de de çok çocuklara yönelik aktivite yerleri görmedim hatta hiç
Eskişehirde yaşayan anneler acilen yardım nerelerde oyalanıyorsunuz nerelere gidiyorsunuz
Eskişehirde zamanınız nasıl geçiyor evde küf tuttuk yardım arkadaşlar

oyy kıyamam
çareler dökülsün ortayaa..
1 ay esk deyiz 1 aylık arkdaş olucaz söz:) bir aksilik olmazsa tabi

evet canım malesef benim için kızımın psikolojisi adına çok ciddi duruma dönüştü..
ve bu konu yüzünden Antalyaya gidiyorum.havalar ısınmadan gelmek istemiyorum.
kızımın akşama kadar evde nasıl bunaldığını,onu nasıl oyalayacağımı şaşırdığım bu tüm kış ve şuanda da devam etmesi yoruldum.. ve İdil kendine vurmaya başladı bu da sıkıntı ve boşluktan doğası gereği yeni yerler öğrenme çabasındayken çocuğuma haksızlık yaptığımı düşünmek benimde psikolojimi bozuyor.. evliliğimede yansımaya başladı.. böyle olacağını bilseydim kışın hiç gelmezdim evi taşır direk annemlerde falan kalırdım sanırım çok kötüyüm..
sende sanalda da olsa yanımdasın çok teşekkür ederim arkadaşım sağol inan çok faydan oluyor..

canım benim ya..üzüldüm inan ki ne durumdasın çok iyi anlıyorum benim kızımla ilk yılımdaki durumumu yaşıyorsun..ben şu an bile çevremde insan olmasına rağmen kafa dengi olmamasından dolayı sıkıntılar yaşıyorum..
kızının kendine vurması 2 yaş sendromu canım çok takma bu konuyu..şu yönden bakarsak etrafında çocuk insan görmesi lazım gelişimi açısından..yine de çok uzak kalma bence evinden eşinden, bu senin we kızın için en doğru olanı.. biraz kafanı toplar dönersin..neresi yuvamızsa hayatın gerçekleri orası..
yani şimdi ben esk ye gelince sen olmayacak mısın hayırlısı olsun..

ben anne adayıyım ama anaokulu öğretmeni olduğum için veliler neler yapıyor ondan bahsedebilirim.yazın kentparka bisiklet kullanıyorlar,sazovaya gidiyorlar.carrefour da top havuzu filan varmış oraya gidiyorlar.yunus emre kültür merkezinde 50 kuruşa biletle çocuk oyununa gidiyorlardı.Ben de ilerde bunları deneyeceğim.kolay gelsin

Alışabildinizmi eskişehire:)

aslında şehrimiz o kadarda sıkıcı biryer değildir ama farklı bir şehirden gelip burasının yabancısı oluca sizi sanırım sıkmış..

umarım şimdi biraz daha iyisinizdir..evet şehrimizde öyle oyun grupları pek fazla yok ama olan yerlerde varmış

biz yerlisiyiz ama zaman zaman bizde sıkılmıyo değiliz ama her zaman bir alternatifimiz vardır bir köşede:)

ben kızımı bu sene 3.yaş grubu başlayan anaokulları var ya oraya gönderdimm hem çevresi olsun arkadaş ortamı

kursun hemde sıkılmasın bir yandanda eğitimi olsun diye aktif bir sene geçirdi iyi oldu onun için sizin kızınız şuan kaç yaşında

bilmiyorum ama sabahtan öğlene yada öğleden akşama kadar olan bu tarz yerlere gönderebilirsiniz çok iyi gelecektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…