Çünkü ben başörtülü ve inançlı insanım. Ve bu hatayı namaz kılan bir insan olarak yaptım.
İşte ben bu zihniyeti anlamıyorum, kusura bakmayın.
İnançlı yada başörtülü olup olmamanızla alakalı değil bu konu. Açıklar yapar, kapalılar yapmaz muhabbeti değil çünkü bu, lütfen bunların arkasına sığınmayın.
Öte yandan zevkine defasında cinsellik yaşayıp burada dövünenleri de anlamıyorum, bile isteye bozulacağını bilerek yaşıyorsunuz, sonra da vay efendim ben kapalıydım, vay efendim şöyleydim diyip kriz geçiriyorsunuz. Tecavüz tarzı bir olay da değilse kendi yaptığınızın bedelini kendiniz ödemek zorundasınız, yani yaptıysanız pişman olmayın pişman olacaksanız yapmayın.
Öte yandan diktirmeyi çok saçma buluyorum, Allaha inanıyor ve inançlı bir insansanız şunu bilin ki bu hayatta hiçbirşey gizli kalmaz, doğru er ya da geç gün yüzüne çıkar. Ben bunu sadece ve sadece korkaklık olarak buluyorum. Ben olsam (ki bende evlenmeden önce cinsellik yaşadım) diktirmezdim, erkek olsam diktiren bir karım olsa asla kabul etmezdim, daha önce ilişkiye girdiği için değil, beni veya bir başkasını kandırmak için diktirme çabasına girdiği için. Zira böyle önemli bir konuda yalan söyleyen insan her konuda yalan söyler benim gözümde.
Ne diyeyim.. Çift dikiş yaptırın ki yırtılırken zorlansın, biraz da rol yaptım mı tamam bu iş, karşınızdaki adam sizin bakire olduğunuza kesin inanır.