Fince dilini öğrenmeye çalışıyorum tabi öğrenebilirsemhangi ulkedesin?
dil kursuna basladin mi?
dil öğrenmek zor birsey ya bir de bazen bazi dillere insan cabuk alisiyor bazi dillerse coook zor geliyor. ben mesela rusca arapca sohbet edebiliyorum, sarki söylüyorum falan bana (en azindan basit duzeyde derinlesmemis hali) kolay geliyor. ya da ispanyolca bir sarkiya dilim dönüyor ama almancada en basit sohbet cümlelerini bile unutuyorum - ki daha cok maruz kaldığım bir dil.
Tabi geziyorum dolaşıyorum gidiyorum sürekli bir yerlereHiç tek başına aktivite yapıyor musun?
Kafe, park, avm?
Eşim eğitimde iken 3 gün Amsterdam’da birkaç yeri tek başıma gezdim, hollandacayı söküyordum az daha
Yani demek istediğim mecbur kalınca öğreniliyor.
Medeni bir ülkedeymişsin çocuklar için destek var mı? Kreş vs?Fince dilini öğrenmeye çalışıyorum tabi öğrenebilirsem
Hangi dil konusuluyor. Kesinlikle bir dil kursuna gidin . Evde dil öğrenmek çok büyük irade istiyor. Evde altı ayda yaptığı ogrenmeyi kursta bir haftada öğreniyor insan.Arkadaşlar herekese selam ben gurbette yaşıyorum ve hiç arkadaşım yok yabancı dili öğrenmekte çok zorlanıyorum kelimeleri kafamda tutamıyorum çok çabuk unutuyorum artık gerçekten oturup ağlamak istiyorum ben bu dil problemlerimi nasıl çözücem bana arkadaş bul demeyin çünkü bu ülkedeki insanlar yabancı Müslümanları pek sevmiyorlar
Ne kadar oldu kursa başlayalı, hangi seviyedesinizYa kurs var tabiki gidiyorum ama evde gene Türkçe konuşuyoruz olan biten herşey kursda kalıyor gidiyor
Şu an bi kursum var zaten gelir gelmez kurs verdiler.Türklerden hiç tanıdığım yok çocuklar okula başladılar ve part tıme iş yapamam okul sonrası çocuklarla ilgileniyorumMedeni bir ülkedeymişsin çocuklar için destek var mı? Kreş vs?
Part time da olsa bir işe gir çalış bence
Hem dil öğrenirsin hem ülkeye alışırsın hem arkadaş edinirsin
5 ay oldu başlayalıNe kadar oldu kursa başlayalı, hangi seviyedesiniz
Kesinlikle öyle katılıyorum size ve evet kırsa gidiyorumHangi dil konusuluyor. Kesinlikle bir dil kursuna gidin . Evde dil öğrenmek çok büyük irade istiyor. Evde altı ayda yaptığı ogrenmeyi kursta bir haftada öğreniyor insan.
Oo çok yeniii. Hiç endişe etmeyin. Sadece kursa devam edin derslere çalışın. B1 seviyesine gelmeden insan çay pat kelimelerle konuşuyor zaten . Dil emek ve zaman işi.5 ay oldu başlayalı
arttırıyor ve kıskanmıyorlar demek istiyorumEvet sevmiyorlar gerçek dünyadan selamlar Türkleri seven filan yok herkesin gerçekleri görmesi güzel
Eşim ben ve çoxuklarım varız benim aileden hiç kimse yok ve gün içinde bir çok olumsuz durumla karşılaşıyorum çocuklarla da kendim ilgileniyorum sabah akşam eşim çalışıyor
Sanırım sizin de dil probleminiz var.Vay anasını o ülkedeki insanlar yabancı demek, ben de yerlilerdir diye düşünmüştüm. Şok oldum.
Kursa gidiyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?