Yabancı müslümanları demiş.Vay anasını o ülkedeki insanlar yabancı demek, ben de yerlilerdir diye düşünmüştüm. Şok oldum.
Kursa gidiyor musunuz?
Hee yerli müslümanları mı seviyorlarmış sadece o zaman?Yabancı müslümanları demiş.
Sıfat tamlaması.
Hee yerli müslümanları mı seviyorlarmış sadece o zaman?
Diğer dinlere mensup göçmenlere daha pozitif ayrımcı olup, yabancı müslümanlara ekstra önyargılı olabilirler.
Gayet açık.
Evet sevmiyorlar gerçek dünyadan selamlar Türkleri seven filan yok herkesin gerçekleri görmesi güzelArkadaşlar herekese selam ben gurbette yaşıyorum ve hiç arkadaşım yok yabancı dili öğrenmekte çok zorlanıyorum kelimeleri kafamda tutamıyorum çok çabuk unutuyorum artık gerçekten oturup ağlamak istiyorum ben bu dil problemlerimi nasıl çözücem bana arkadaş bul demeyin çünkü bu ülkedeki insanlar yabancı Müslümanları pek sevmiyorlar
İzliyorum bakıyorum ama gene aynı anlamadım ki çok takıyorum kafamaDuolingo, memrise gibi ücretsiz uygulamalar var. Sürekli o dilde dizi film izlemelisiniz. Başka türlü zor.
Hahahahaha çok iyi evet gidiyorum kursaVay anasını o ülkedeki insanlar yabancı demek, ben de yerlilerdir diye düşünmüştüm. Şok oldum.
Kursa gidiyor musunuz?
Alıyorum şu an dil okuluna gidiyorumDil kursu aldınız mı? Göçmenlere entegrasyon sürecinde verilenden?
Ya kurs var tabiki gidiyorum ama evde gene Türkçe konuşuyoruz olan biten herşey kursda kalıyor gidiyorÇok ilginç
Nasıl kafanda tutamıyorsun
Komik geldi
İnsanoğlunun doğasıdır bu dili kullanırsa öğrenir, zekasında bir problem yoksa tabi
Kurs aktivite iş yok mu?
Evden öğrenmek zor havada kalır öyle
Ben sizin dil sorununuzun tek başına bilişsel bir problem olmama ihtimalini düşünüyorum.
Öğrenme kaygılı zeminde gerçekleşmez
Başka kaygılarınız dil ediniminizi engelliyor olabilir.
Ben de yurtdışında yaşıyorum ve ne vakit bireysel sorunlarla uğraştıysam yabancı dillerde gelişimim sekteye uğramıştır.
Ne vakit kafam rahat, çok hızlı ilerlerim
Eşim ben ve çoxuklarım varız benim aileden hiç kimse yok ve gün içinde bir çok olumsuz durumla karşılaşıyorum çocuklarla da kendim ilgileniyorum sabah akşam eşim çalışıyorBen sizin dil sorununuzun tek başına bilişsel bir problem olmama ihtimalini düşünüyorum.
Öğrenme kaygılı zeminde gerçekleşmez
Başka kaygılarınız dil ediniminizi engelliyor olabilir.
Ben de yurtdışında yaşıyorum ve ne vakit bireysel sorunlarla uğraştıysam yabancı dillerde gelişimim sekteye uğramıştır.
Ne vakit kafam rahat, çok hızlı ilerlerim.
Hiç tek başına aktivite yapıyor musun?Ya kurs var tabiki gidiyorum ama evde gene Türkçe konuşuyoruz olan biten herşey kursda kalıyor gidiyor
Çok mantıklı.Diğer dinlere mensup göçmenlere daha pozitif ayrımcı olup, yabancı müslümanlara ekstra önyargılı olabilirler.
Gayet açık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?