Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

katılıyorum sana boncuk

hoşgeldın kardelencıgım banucugum nasılsınız kızlar
banum tüp bebege baslıyormussun nekadr masraf cıktı cnm azcık anlatsana
sevtunum bılmemkı herkesın ısı var sanırım bende anlamadım

kız bızsız yapamıyosun ama bıraz kendınle kocısınle ılgılen vallah her ısı yapıyosun nasıl bukadar hızlı oluyorsun bı sırrı varsa bana da anlat

kız kolay relaks olucen okadar birde hızlı olcen ah ulan ah evin halini görseniz taşınıyo dersiniz ya kafayı yidim be bu adam yüzünden
ban dedi bak evin sogukunu kestik bide yaptırıcam daha ne istiyosun dedi bebek olunca zor olucak ddei ben seni düşündügümden yapıyorum dedi ütüleri söz verdi o yapıcak kız ne akıllıyım demi eşimin maşşallahı var çok güzel yapar ütüyüdiger işler,de ben yapıcem

o pelınım kardelen5223 te gelmıs hoşgeldınız kızlar benım 15 dkm var hadı azcuk sohbet edelım
ya kızlar dün esım bı rüya görmüş yorumlarmısınız bana
rüyasında bı kızımız olmus aynı bana benzıyormus adını ıleyda koymusuz ıleydanın anlamıda cennete düşen ılk kar tanesıymıs acaba bı ısaretmı hıc aklımızda yoktu bu ısım

hoşgeldın kardelencıgım banucugum nasılsınız kızlar
banum tüp bebege baslıyormussun nekadr masraf cıktı cnm azcık anlatsana
sevtunum bılmemkı herkesın ısı var sanırım bende anlamadım

Merhaba canım ben raporda çıkardım.Raporlu ilaçlar dahil avrupa şafakta 1450 tl herşey dahil.Çarşamba günü gidip ilaçlarımı alıcam şansada çok kötü gribim.Birde cerrahpaşanın profuyla görüştüm eski dr eğer o yaparsa istanbul tüpbebekte 3000 tl tutuyor bende karasız kaldım nereye gitsem diye fikirlerinizi bekliyorum.

selam bayanlar,çok kalamıcam ama genede bi uğramadan geçemiyorum.
kızlar,bende boncuğa katılıyorum,o türlü fıkralar biraz nahoş oldu bizim topicte.

banucugm kafana hangısı yatıyorsa ona gıt cnm rabbım emeklerını boşa cıkarmaz ınsallah
buarada rapor nasıl cıkartılıyor ben sımdı 3 ay klomen kullndım yanı bır ayım kaldı sonra asılama bunlarımı rapor halıne getırıcez

İnşallah canım allah hayır etsin ne yorarsan o olurmuş.Bende ilk hamileliğimde rüya görmüştüm sonra hamile olduğumu öğrendim tabi benimki gitti ama...İnşallah en kısa zamanda kavuşursun bebek için sen neler yapıyorsun

Ama bunlar ünüversite hastahanesinde olması lazım sen nerdesin il olarak

kardeloşum bende gıtcem cnm ıyı yapmıssın ugramakla
banucugm benım 2. ayım klomenle asama asama gıtcem bakalım hayırlısı

kız olabilir ablamda oglunu gördü rüyasında dedilerki oglun olucak adını furkan emin koyucan demiş mubarek bir zat hiç cinsiyetine baktırmadı işşallah allah işi de ablamda şindiki ölen çocugumda demişti tedavisiz hamile kalıcan dedi bildi kalıcagımı ama ölücegini bilemediallahım gönlüne göre versin bebem

ben geldim canlarım nasılsınız ohhh sonunda buluştuk galiba
pelinim çok üzgünüm bitanem canın saolsun inşallah 3 ay sonra tekrardan gelicek meleğin
buarada fıkra konusuna bende katılıyorum

neden ünıversıte hastanesı olması lazımkı ben cok uzaklardayım cnmve askerı hastaneye yaptırıyorum bu ıslemlerı ne olcak sımdı

Büyük ihtimalle askeri hastahanedede çıkar.Gittiğinde sor ben çapadan çıkardım orda infertiliteden randevu alıyorsun sonra onlar yönlendiriyor 3.5 ayda aldım raporumu.Çok faydası var 5.500 olcana 1500 ödüyorsun 2 tanede hakkın var

boncuğum,hayırlara çıksın,müjde olsun inşallah canım.

oh cok ıyı cnm ya bende bı sorum bakalım doktora ne dıcek yanı benım anlamadıgım nasıl belgelendırıyorlar bunları cok soru sordum sanırım kusurabakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…