:2:
yetercıgım bana kızıcaksın ama yuh kız bu nevallah sasırdım sımdı dıceksın bıtek senmı rahatsız oldun oldum vallah yanı kusurabakma senı kırmak degıl nıyetım ama sasırdım böyle seyler paylasmana yada benım espırı anlayısım farklı sanırım
kız bızsız yapamıyosun ama bıraz kendınle kocısınle ılgılencanım benim hem evi topladım hemde sizi dürttüm ne yapayım sizisiz yapamıyorum ben
kız bızsız yapamıyosun ama bıraz kendınle kocısınle ılgılenvallah her ısı yapıyosun nasıl bukadar hızlı oluyorsun bı sırrı varsa bana da anlat
hoşgeldın kardelencıgım banucugum nasılsınız kızlar
banum tüp bebege baslıyormussun nekadr masraf cıktı cnm azcık anlatsana
sevtunum bılmemkı herkesın ısı var sanırım bende anlamadım
banucugm kafana hangısı yatıyorsa ona gıt cnm rabbım emeklerını boşa cıkarmaz ınsallahMerhaba canım ben raporda çıkardım.Raporlu ilaçlar dahil avrupa şafakta 1450 tl herşey dahil.Çarşamba günü gidip ilaçlarımı alıcam şansada çok kötü gribim.Birde cerrahpaşanın profuyla görüştüm eski dr eğer o yaparsa istanbul tüpbebekte 3000 tl tutuyor bende karasız kaldım nereye gitsem diye fikirlerinizi bekliyorum.
o pelınım kardelen5223 te gelmıs hoşgeldınız kızlar benım 15 dkm var hadı azcuk sohbet edelım
ya kızlar dün esım bı rüya görmüş yorumlarmısınız bana
rüyasında bı kızımız olmus aynı bana benzıyormus adını ıleyda koymusuz ıleydanın anlamıda cennete düşen ılk kar tanesıymıs acaba bı ısaretmı hıc aklımızda yoktu bu ısım
banucugm kafana hangısı yatıyorsa ona gıt cnm rabbım emeklerını boşa cıkarmaz ınsallah
buarada rapor nasıl cıkartılıyor ben sımdı 3 ay klomen kullndım yanı bır ayım kaldı sonra asılama bunlarımı rapor halıne getırıcez
o pelınım kardelen5223 te gelmıs hoşgeldınız kızlar benım 15 dkm var hadı azcuk sohbet edelım
rüyasında bı kızımız olmus aynı bana benzıyormus adını ıleyda koymusuz ıleydanın anlamıda cennete düşen ılk kar tanesıymıs acaba bı ısaretmı hıc aklımızda yoktu bu ısım
Ama bunlar ünüversite hastahanesinde olması lazım sen nerdesin il olarak
neden ünıversıte hastanesı olması lazımkı ben cok uzaklardayım cnmve askerı hastaneye yaptırıyorum bu ıslemlerı ne olcak sımdı
selam bayanlar,çok kalamıcam ama genede bi uğramadan geçemiyorum.
kızlar,bende boncuğa katılıyorum,o türlü fıkralar biraz nahoş oldu bizim topicte.
oh cok ıyı cnm ya bende bı sorum bakalım doktora ne dıcek yanı benım anlamadıgım nasıl belgelendırıyorlar bunları cok soru sordum sanırım kusurabakmaBüyük ihtimalle askeri hastahanedede çıkar.Gittiğinde sor ben çapadan çıkardım orda infertiliteden randevu alıyorsun sonra onlar yönlendiriyor 3.5 ayda aldım raporumu.Çok faydası var 5.500 olcana 1500 ödüyorsun 2 tanede hakkın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?