kız sen hergün gülüyon,niye yalan konuşuyon,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoşbulduk canım nasılsın
pelincim üzülme,hemen peşine hamile kalırsın,ay kızma ama bana kalırsa hiç korunmamalısın,zaten minicik bi parçaydı içindeki,rahmini yormadığı için,bi sorun olmaz.
beklemenin sıkıntısını bildiğimden ve dr um bana,hiç gerek yok korunmana dedeğinden söylüyorum sana,ama genede tercih senin.
Canım ya ne olur topla kendini şimdi yeni bebek için hazırlan ben inanıyorum senin en kısa zamanda tekrar olucak ama kuvvetsiz olursan olmaz biliyorsun dimi...
canım bunlarda geçecek bak bana ben ne yapayım evi toplarken bebegimin ilaçları geldi elime test yaptıgım çubugu geldi ona ördügüm patikler geldi garip eşim saklamış ma ban demekle geç kaldı atlatamazsın ama biraz dayan canım yiyecegi ekmek yokmuş dersin kuşum yapma böle bak siz olmasaydınız ben inan zor atlatırdım bu günleri gene olur annem her zaman derki anasına babasına bişey olmasın allahım öyle bir zamanda verirkiş benim gibi şaşar kalırsın en azından sen kürtaj olmadın ben onuda oldum acımı okadar acıttılarki tavsiye bile etmem kimseyecok kotuyum sevtunum ya doktordan geldigimden beri aglıyorum elimde degil
dedinya beni bu yaşıma kadar kimse dövmedi diye bu arada musyas çıktı size selamı var benim arkadaşım onunlada burda tanıştık bak onunda benim gibi iki bebegi öldü şimdi bir kızı var zeytin güzeli maşşallah pek dadlu allaha emanet olun dedi hapinize selamı varpelinim kuzum üzülmek yok anlıyorum seni çok zor ama iyi düşün lütfen herşey güzel olcak
allah daha çok güldürsün kız naaptımki
kızlar ben kactım sımdı benımkı uyur hadı ıyıgecelr öptüm sızlerı
boncukum güle güle kuzum allah rahatlık versin öpüyorum çokkkkkkkkkkkkkkkkkızlar ben kactım sımdı benımkı uyanır hadı ıyıgecelr öptüm sızlerı
ebrarım ya elimde degil biliyorum allahımın izniyle her şey güzel olcak hayırlısıyla... bide doktor iki uc ay korunun dedi bide onu beklıycem nasıl unutcam bu yaşadıgımı
pelincim üzülme,hemen peşine hamile kalırsın,ay kızma ama bana kalırsa hiç korunmamalısın,zaten minicik bi parçaydı içindeki,rahmini yormadığı için,bi sorun olmaz.
beklemenin sıkıntısını bildiğimden ve dr um bana,hiç gerek yok korunmana dedeğinden söylüyorum sana,ama genede tercih senin.
kızlar,benim çok acil çıkmam gerek,sizlerle konuşmak güzeldi.:79::79::79:
toparlamaya calışıyorum canım ama aklıma geldikce yaşlar züsülüyo gözlerimden yaşadıgım rüya gibi sank...i sevincimi yaşayamadan her şey bitti
öyle ama kız kimse dövmedi benicanım bunlarda geçecek bak bana ben ne yapayım evi toplarken bebegimin ilaçları geldi elime test yaptıgım çubugu geldi ona ördügüm patikler geldi garip eşim saklamış ma ban demekle geç kaldı atlatamazsın ama biraz dayan canım yiyecegi ekmek yokmuş dersin kuşum yapma böle bak siz olmasaydınız ben inan zor atlatırdım bu günleri gene olur annem her zaman derki anasına babasına bişey olmasın allahım öyle bir zamanda verirkiş benim gibi şaşar kalırsın en azından sen kürtaj olmadın ben onuda oldum acımı okadar acıttılarki tavsiye bile etmem kimseye
dedinya beni bu yaşıma kadar kimse dövmedi diye bu arada musyas çıktı size selamı var benim arkadaşım onunlada burda tanıştık bak onunda benim gibi iki bebegi öldü şimdi bir kızı var zeytin güzeli maşşallah pek dadlu allaha emanet olun dedi hapinize selamı var
görüşürüz bebem allaha emanet ol
öyle ama kız kimse dövmedi beni
aleykümselam canım allah bağışlasın evladını bak sana ümit olmuştur seninde olucak inşallah
kızlar,benim çok acil çıkmam gerek,sizlerle konuşmak güzeldi.:79::79::79:
cok haklısın sevtunum senın yaşadıkların daha zor rabbim sabrını veriyo onuda biliyorum benim acım daha taze canım ama en kısa zamanda toparlanmaya calışcam...bende sizler olmasaydınız napardım kımseye bişey söylemiyorum mutlu gibi görünüyorum ama icim kan aglıyor sizlerle konuşunca rahatlıyorum...inş sende ocakta hayırlısıyla hamile kalıp bebeişini saglıklı kucagına alırsın dualarım seninle...canım bunlarda geçecek bak bana ben ne yapayım evi toplarken bebegimin ilaçları geldi elime test yaptıgım çubugu geldi ona ördügüm patikler geldi garip eşim saklamış ma ban demekle geç kaldı atlatamazsın ama biraz dayan canım yiyecegi ekmek yokmuş dersin kuşum yapma böle bak siz olmasaydınız ben inan zor atlatırdım bu günleri gene olur annem her zaman derki anasına babasına bişey olmasın allahım öyle bir zamanda verirkiş benim gibi şaşar kalırsın en azından sen kürtaj olmadın ben onuda oldum acımı okadar acıttılarki tavsiye bile etmem kimseye
dedinya beni bu yaşıma kadar kimse dövmedi diye bu arada musyas çıktı size selamı var benim arkadaşım onunlada burda tanıştık bak onunda benim gibi iki bebegi öldü şimdi bir kızı var zeytin güzeli maşşallah pek dadlu allaha emanet olun dedi hapinize selamı var
görüşürüz bebem allaha emanet ol
boncukum güle güle kuzum allah rahatlık versin öpüyorum çokkkkkkkkkkkkkkkk
canım bak kolay değil biliyorum ama beterin beteri var toplaman gerek kendini herşey bizim için kaderde nevarsa onu yaşıyoruz
sen şimdi 3 ay bebişinin geleceği hayaliyle yaşıycaksın ve mutlu olacaksın kötü şyler düşünme lütfen
Canım aynı şeyleri yaşadım elbette zor ama kendini mahvetme bırak başka şeyler düşün demiyorum hiç aklına gelmesin diye tabiki gelicek ömrümüzün sonuna kadar belki hatırlayacağız ama kendimizi yıpratmadan sen hayata tutun ya olsaydıda daha kötü şeyler olsaydı diye düşün inan o çok işe yarıyor bende çok ağladım ama bu söz beni yavaş yavaş kendime getirdi.O meleğin bu dünyada kısmeti yokmuş sırası gelmemiş demekki artık ağlama tamammı önüne bak yaşın daha küçük....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?