canım benim sen bana gel işi gücü görürsün vallahi
ev taşınıyo ayakta gidiyo1 haftada bitse bari yoksa dayanamıcam allahtan anenm varda orda kalıcam eşyaları halletim ama bende bittim he
ve aleyküm selam canım benim hoş geldinselamun aleyküm kızlar nasılsınız
ebroşum,selam cano,nasılsın,ezel i izledin galiba?
aleykümselam hoşgeldin canım nasılsın?sonuçların çıktımı
o hooo,bizim yat borusu çalcak cano,az daha kalırsam,sahura kaldıramıcam kocişi,o zamanda oruç tutmicak,oysaki şu üç gün tutsak çok güzel olcak.
demek oruç tutucaksınız allah kabul etsin
bana buara bişey oldu hiç istemiyorum tövbe estağfurullah
kız bende düşündümde senin gibi millet one renkmiş dediler be sinir oldum kimeneyse benim evimden
sende alemsin sevtun yaa kış günü zor olucak ama kocişin söz vermiş oda yardım ederse çabuk biter sonunda rahat edersin
buarada fayans konusunda siyah beyaz çok hoş oluyo hatta ben sırf siyah yada kırmızı siyah bile yaptırmak isterim
o hooo,bizim yat borusu çalcak cano,az daha kalırsam,sahura kaldıramıcam kocişi,o zamanda oruç tutmicak,oysaki şu üç gün tutsak çok güzel olcak.
selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl bakalımmm
canom yaa inşallah olmuycaksın gelicek bebiş bak busefer iki tane yumoş vardı inşallah ikiside döllenirde ikizlerin olur kuzumebrarım yok doktora gıtmıcem cnm adet olursa ınsallah olmam bıray ara vercem klomen bünyemı bozddu
iyim hamd olsun canım yarın sabah hastaneye gidicem bugün akşam ankaradan geldim 1 haftadır kayınvalidemlerdeydik sen nasılsın
öylemi yapayım canım benimsevtuncum,bence o konuda eşini dinle,boşunada stres yapma.
demek oruç tutucaksınız allah kabul etsin
bana buara bişey oldu hiç istemiyorum tövbe estağfurullah
hb cnm bnm sevtun kuşum napıyonn bakıyımmm
ah canım hoş geldin sefalar getirdin kuşum ne var ne yok görüşmeyeli
kanka buara bana geldiler giderler inşallah boşver nasipse tutarımkız aşure günü geliyo,bari iki gün tutuver,öyle kötü şeylerde düşünme
kimse karışamaz bana valla ben biraz otoriterimdir hayatıma kimse yön veremez sende izin verme canım gönlünden nasıl geçiyosa öyle davrankız bende düşündümde senin gibi millet one renkmiş dediler be sinir oldum kimeneyse benim evimden
ay ne güzel eşinlemi tutuyosun bebem bende tutuyorum 19 gün oldu benimkide
hoşgeldin topiğimize canım biz iyiyiz sen nasılsınselam kızlar nasılsınız keyifler nasıl bakalımmm
kolumu incitmişim kuşum soguk suda yada tutuldu çok agrım var şiuann
o kadınlar eskiyi biliyodur,marttan beri iki aşılama şartı var,ben tedavide olduğum için,bana dr un söylediği bu,iki aşılama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?