selam kızlar nasılsınızzzzz
prof kardelenciğim sana katılıyorum stresle olmuyor bu ben korunmayı bırakınca pek takip yapmayı istemiyorum çünkü vücut oyun oynuyor bazen geçen birşey okudum kadıncağız menepoza girmiş biraz zaman geçmiş bazı şikayetleri varmış dr gitmiş hamile olduğunu öğrenmiş eeee yumurtlama olmazsa nasıl oldu demiş kadın meğer kıyıda köşede bir yumurta kalmış bu garibimde menepozdayım diye korunmamış o yumurta döllenmiş Rabbim ol demiş olmuş :26:
canım inan ben hamile kaldım ogluma hastalık gelmedi 2 kere filan ama durdurdum hastalıgımı çünkü içimde mucizem vardıyalana gerek yok sevtuncuğum korkuyorum başa dönmekten ciddi sıkıntılarım oldu yeniden yaşamak istemiyorum Allah yaşatmasın inşallah yalnız bebek fikri beni ciddi ciddi toparladı sanki bebekle birlikte bütün kötülükler hastalıklar gidecek gibime geliyor hani her doğumda vücut kendini yeniler toparlar durumu varya o yüzden olursa normal doğum istiyorum ilkide normaldi ve çok kolay bir doğumdu ama dr izin vermiyor sanırım paniklememden ve sorun çıkmasından korkuyor bakalım hayırlısı olsunda onu o zaman düşünürüz:97:
hoş geldin bebemoooooooooo selam kızlarr nasılsnızz
Kız sevtun lısteyı öne cekmıssın kafamı karıstırdın ebus gıbı bende pataklımmı senı
Ben bılerek öne almıyordum çünkü okadar yazıyorum coğu kısı tarıh vermıyor bende beklım bıraz dedım
Buarada seyda arkadasımız bebegını kaybetmıs baska topıkte okudum rabbım güç kuvvet versın
selam kızlar nasılsınızzzzz[/QUOTE hosgeldın canım artık nasılsın ıyımısın kısmını gecıyomusuz edıtorler kızıyomus
ölemi aaa neden kii hal hatır soramıcakmıyızz
kızlar ben çıkıyorum,boncukta geldi,ayarlar heralde listeyi,görüşürüz.
o jel den arkadaşlar kullandılar,zeynep,fayda görende olmuş,görmeyende oldu.
ooooooooooo bir sürü sebebi ve aşaması var onun sen onu internetten oku bence
ölemi aaa neden kii hal hatır soramıcakmıyızz
canım mutluluklarımızı uzuntulerımızı paylascakmısız yoksa topıcı kapatabılırlermıs neyse o bolumu kısa keselık barı dırek konuya grelım ne yapalım
tamam canım görüşürüzzzz isim yazmam burda kapatıolar topiği özelden işsim isteyenlar yazarım normalde bu vajina kuru olduğunda spermler kendi suyu içinde bile ölüyormuş birde eğer eşinizin sperm kalitesi yada sayısı düşükse uygun dedi arkadaş işte bu sperleri yumurtalıklara ulaştırmayı sağlıyomuş iştee bakalım bu ocakta olmazsa bebişşşş şubatta alalıyıımm yaaaaa.
tamam canım görüşürüzzzz isim yazmam burda kapatıolar topiği özelden işsim isteyenlar yazarım normalde bu vajina kuru olduğunda spermler kendi suyu içinde bile ölüyormuş birde eğer eşinizin sperm kalitesi yada sayısı düşükse uygun dedi arkadaş işte bu sperleri yumurtalıklara ulaştırmayı sağlıyomuş iştee bakalım bu ocakta olmazsa bebişşşş şubatta alalıyıımm yaaaaa.
canım mutluluklarımızı uzuntulerımızı paylascakmısız yoksa topıcı kapatabılırlermıs neyse o bolumu kısa keselık barı dırek konuya grelım ne yapalım
ne olsun cnm klomene devamm bakalım hayırlısı
cok sagol canım... bilmiyorumki doktorumla bidaha konuşup ondan sonra karar vercem cünkü ben kolay hamile kalamıyorum düşügün arkasından kolay hamile kalınır diyorlar beklersem hamile kalamıycam gibi geliyo bana...canım tekrar geçmiş olsun sen bilirsin ama bence dr un dediğini yap bekle biraz vücut kendini biraz toplasın hem fiziksel hemde ruhsal olarak çok yoruldu bünyen dinlen bence bir-iki ay
oooooooooo selam kızlarr nasılsnızz
bu son olur umarım sorunsuz gelir bebişin inşallah inanıyorum gelecekler ama bizi yorarak gelecekler
yok anam şeyden soruyom bizde dr gözle görülür bi sorun yok diyo ama 2 yıldır olmuyo denemek için beklediğimiz yeter gibi geliyo klomen kullandım 3 sefer çatlatma iğnesi flan hsg de çektirdim bi sorun yok işte aşılama mı denesenm niye bize dr önermiyo diye merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?