Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bu ayın 30 u canım inşallah olmamda yeni yıla bi bebiş hediyem olur

sağol birtanem hepimizin mutluluğuna vesile olsun bebekler inşallah

amin amin binlerce kez aminnnnn oyyyy oyyyy ole dertlıyım kı malesef dun yıne krızlerdeydımmm bebegım aklıma geldı ama bılıyorum yıne olacak ınanıyorum buna seney bu zamanalr alacagım kucagıma yavrumu ınsallah hepımızzzz

HAYIRLI UGURLU OLSUN

ARALIK AYI LİSTEMİZ

QUEEN_BEE35-----------------------------------------------------------------------------------4 ARALIK
AFED---------------------------------------------------------------------------------------------7 ARALIK
NANELİŞEKER-----------------------------------------------------------------------------------8 ARALIK:103:
GUNEYCANAN-----------------------------------------------------------------------------------10 ARALIK:87:
TURKUAZ---------------------------------------------------------------------------------------12 ARALIK
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------22 ARALIK:97:
DERINSU----------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:78:
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------15 ARALIK:109:
SAMYELİ26-------------------------------------------------------------------------------------17 ARALIK
FLAN--------------------------------------------------------------------------------------------20 ARALIK:94:
KARDELEN5223---------------------------------------------------------------------------------23 ARALIK:108:
SEMRAOZSOY-----------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK
SELİNA23---------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:82:
SEVTUN2----------------------------------------------------------------------------------------27 ARALIK:86:
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:128:
GUL-TAMER-------------------------------------------------------------------------------------?? ARALIK
SUNGER-----------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK

OCAK AYI LİSTEMIZ

ZEYNEPKAYGİN-----------------------------------------------------------------------------------4 OCAK:128:
YETERRRRR------------------------------------------------------------------------------------------6 OCAK:94:

HAMıŞLERıMıZ

ZEYN77---------------------------------------------------------------------------------------------
BERSUU----------------------------------------------------------------------------------------------
AZİZE-------------------------------------------------------------------------------------------------
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------
GÜNDOĞMADAN--------------------------------------------------------------------------------------
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------
GELINCIK---------------------------------------------------------------------------------------------
BİRSEN-----------------------------------------------------------------------------------------------
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------
TUGCAL----------------------------------------------------------------------------------------------
DERDANUR--------------------------------------------------------------------------------------------
BULUT83----------------------------------------------------------------------------------------------
E-S-R-A-----------------------------------------------------------------------------------------------

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
gittim canım doktor bir hafta sonra adet olursun dedi ücüncü günü gel bidaha bakalım dedi...ama düşürmüşüm bebegimi iki üc ay korunun dedi...

canım tekrar geçmiş olsun sen bilirsin ama bence dr un dediğini yap bekle biraz vücut kendini biraz toplasın hem fiziksel hemde ruhsal olarak çok yoruldu bünyen dinlen bence bir-iki ay

pelıncım artık uzulme yaaa dun yazdıgımı gordunmu bılmıyorum ama doktorun korun dedıyse korun canım bak sahıp olup kaybetmek daha zor dımı en ıyısı bekle ve saglıkla kucagına al ınsallah

biraz daha iyiyim canım sagol...gördüm kayracım haklısın ama ben beklemek istemiyorum doktorumla konuşup eger gerek yoksa korunmıycam zaten zor hamile kalıyorum bir sene sonra geldi bebegim ama sevincimi yaşayamadan bıraktı... tabiki rabbım boyle istedi hayırlısı buymuş ...amin inş hepimiz hayırlısıyla saglıklı bebişlerimizi kucagımıza alırız...

nasıl bişeymiş kız spermlerimi hızlandırıyormuş çok merak ettim eğer gerçekten işe yarıyosa zaman geçmeden alalım valla

canım gul tamer gecen hafta adet oldu ona gore tahmını bırsey yazabılırsın ıstersen

canım özel doktorum kendi muayenesinde yaptıracak şey klomen bitince çatlatma iğnesi vurulcam eşimde devlet hastanesinde spermi laborutuvardan geçtikten sonra doktorun muayenesine getircek zaten çok yakın hastane ile doktorun yerin arası sen ğne derken neyi kastettin

inşallah adet omam bi bebişi olur bu listedekilerin hepsinin hata ikişer ikişer

tabı canım sen bılırsın ama ıstersen ıkı adet oluncaya kadar bekle derım ben hayırlısı olsun hakkımızda ınsallah kucaklarımız dolar
nasıl bişeymiş kız spermlerimi hızlandırıyormuş çok merak ettim eğer gerçekten işe yarıyosa zaman geçmeden alalım valla
yanlıs yerden alıntı yaptım ama zeynepcım ısteyenlere ozelden ısmını verebılırsın

Kız sevtun lısteyı öne cekmıssın kafamı karıstırdın ebus gıbı bende pataklımmı senı
Ben bılerek öne almıyordum çünkü okadar yazıyorum coğu kısı tarıh vermıyor bende beklım bıraz dedım
Buarada seyda arkadasımız bebegını kaybetmıs baska topıkte okudum rabbım güç kuvvet versın

aşılamaya ne zaman karar verilyo ve ne olursa aşılama diyo dr beni bi bilgilendirseniz

kızlar ben çıkıyorum,boncukta geldi,ayarlar heralde listeyi,görüşürüz.
o jel den arkadaşlar kullandılar,zeynep,fayda görende olmuş,görmeyende oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…