kayracım,canım,editörler sayfa boş boş dolunca kızıyolarmış,ve konu dışına çıkınca başka bölüme alıyolarmış,yeniden konu için sayfa açtırmakta zor oluyo,geçenlerde yaşadı arkadaşlar bu durumu,mesele nasılsın iyi misin değil ama,günde on defa girip nasılsın yazmaya gerek yok demişti ebroşum.
zeynepcıgım o dedıgın jelle ılgılı bı topık var zaten preseed bende kullandım ama ıste kısmet ıse yarayanda yarıyor
cok sagol canım... bilmiyorumki doktorumla bidaha konuşup ondan sonra karar vercem cünkü ben kolay hamile kalamıyorum düşügün arkasından kolay hamile kalınır diyorlar beklersem hamile kalamıycam gibi geliyo bana...
hoşgeldin canım...
ben senden umutluyum bu ay zaten sen hamıle kalabılıyosun kııı ınsallah yumurtan da kalıtelı olur da dusmez bu seferne olsun cnm klomene devamm bakalım hayırlısı
kıss işe yaramadımı kaç kez kullandın altılıymış galiba ben isim yazmadım zateno ama kapanır diee
bu arada boncugumun yazdıgı ılacmı bu arada nasıl kullanılıyo kızlar nolur yardımmmmm
canım anladım doktoruna bir sor bakalım
iyilik canım evde dolanıyorum işte:18::18::18::18:hoşbuldum sevtunum nbrrr
allahıma emanet ol canım san iyi ve güzel bir gün diliyorumbu sefer kaçtım,turkuazcım,görüşemedik ama öpüyorum canım.
kayracıgım yazdıgını yenı gördüm cnm gül tamer de tarıh yok vermemıstı gelsın bı soralım yınede cok sagol düşüncelı arkadasım benım
sevtunum neyse öpüm bu seferlık affettım senı
kardeloşum görüşürüz cnm:80::79:
yok zeynepcıgım kapanmaz cnm gebelık bölümünde preseed kullananlar dıye bı topık var bak ıstersen cok sonuc alan var evet ıcınde 6 tane oluyor ben 3 kez falan kullandım sanırım ınsallah sızde ıse yarar
kızlar mısafırım geldı cıkıyorum optum zeynepcım yaz sen ben okurum byeeee
kızlar ben kaçar işlerimi toparlayayım biraz iyi sohbetler turkuazım geldin gittin kaçırdım seni neyse sonra görüşürüz inşallah çooook öpüyorum
güle gülekızlar bende kacıyorum aksam yemegı yapmaya baslıcam hadı öptüm sızlerı
Durun bıde sevtun gıbı sırın olum:86::86::86::86::86::86::86::86::86:
preseed o jelin mi adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?