bende yeniyim hoşgeldiin seyhhann korunuyomuydun 2 yıldır
hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun...hayırlısıyla saglıklı alırsın kucagına inş bebişini...
hoşgeldin canım iyi olmaya calışıyorum sen nasılsın...
ayyy bi adet olabilsem o listeye bende tarih vericem ama nerdeeeeeeeeeeeee:26::26::26::26::26::26::26:
yalana gerek yok sevtuncuğum korkuyorum başa dönmekten ciddi sıkıntılarım oldu yeniden yaşamak istemiyorum Allah yaşatmasın inşallah yalnız bebek fikri beni ciddi ciddi toparladı sanki bebekle birlikte bütün kötülükler hastalıklar gidecek gibime geliyor hani her doğumda vücut kendini yeniler toparlar durumu varya o yüzden olursa normal doğum istiyorum ilkide normaldi ve çok kolay bir doğumdu ama dr izin vermiyor sanırım paniklememden ve sorun çıkmasından korkuyor bakalım hayırlısı olsunda onu o zaman düşünürüz:97:
amin inşallah canım sen gittin mi doktora
canlar bu gün genetik tesler için ünvrst gittik
ya çok zor bir gündü
yorucuydu
(6 ay önceden bu güne randevu verdiler ..şaka gibi)
3 4 haftaya alırsınız sonucu dediler
bakalım inşşş bir sorun çıkmaz
sorada yeniden mikro deneyeceğiz
bakalım bu sefer bahtımıza ne çıkacak
canlar bu gün genetik tesler için ünvrst gittik
ya çok zor bir gündü
yorucuydu
(6 ay önceden bu güne randevu verdiler ..şaka gibi)
3 4 haftaya alırsınız sonucu dediler
bakalım inşşş bir sorun çıkmaz
sorada yeniden mikro deneyeceğiz
bakalım bu sefer bahtımıza ne çıkacak
ne olduki canım adet olamıyomusun ki bende beklemeye sinir oluyorum şimdide bu ayın sonunu bekliyorum
ayın sonu derken,30 31 mi yazalım sungercim?bu aya benide ekleyin bende bu ay bebiş için azimliyim bu ayın sonu
iki saat çok be cano,çabık gelben kaçar 2 saate burdayım çok öpüyorum sizi görüşmek üzere
olacağı olursa zaten olur,takmamaya çalış,zaten hep,acaba bugün mü yumurtladım,tutturdum mu,kaçırdım mı demekten hamile kalamıyoz,en iyisi mümkün olduğunca rahat olmak.yumurtlama dönemindeyim dün bi dinlenelim dedik bügün bi uyandım sol kasığım müthiş ağrıyo üzüldüm acaba çatlıyoda geç mi kaldık diye :18::18::18:
gittim canım doktor bir hafta sonra adet olursun dedi ücüncü günü gel bidaha bakalım dedi...ama düşürmüşüm bebegimi iki üc ay korunun dedi...
canım inşallah bebişinle tüm sıkıntıların gitsin inşallah
canım merhaba sen aşılma denemişmiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?