Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğrudur semoşum diyetisyenle kilo vermek çok daha sağlıklı şu haplar filan fasa fisoymuş yaaebrarım benimki aslında diyet değil. dengeli beslenme. listeyi bi görsen bu ne sema ne çok yişyorsun dersin ama değişik şeyler öğrendim. mesela yarım litre suyu 3 saatte yudum yudum içiriypor. yoğurdu kesinlikle yemeklerle vermiyor, yemeklerden yarım saat sonra veriyor. baklagil olduğu zaman çorba vermiyor..ekmek var, tatlı var..
kızlar ben çıkıyorum.çok uykum var. öpüyorum sizi....
şifa olsun birsenimiyigeceler canım iğne yapıyorumda anca yazdım
iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi grş
oyy yesin teyzesi yaramazıebrarcim öptüm senin icin yaramazimi seydaya bende cok üzüldüm kiyamam ona bu kac oldu demekki onunda imtihani böyle rabbim sabir versin insallah bundan sonrakinde kucagina almayi nasip eder kurban oldugum allahim
neyse istemeyerekte olsa bende gidiyorum sandalyede oturmaktan belim ağrıyo hepinizi öptüm iyigeceler kızlar kendinize iyi bakın byee
canım benim çok sagol hoşbuldum tekrardan datlummmmaltta derinsu ismini görmek çok güzel canım,hoş geldin![]()
hoşbulduk fıstıkım benimmmderınıskom fıstıgım hoşgeldın bebemmm![]()
ayy deme kuzu yaa demek şeyda kaybetti bebişini offben geldim moralim bozuk biraz seydam bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm arkadaşımıza dua edelim çabucak toparlansın inşallah .offf insan nediyeceğini bilemiyo
sungercim saol canım ağzına sağlık ekliycem şimdi
DERİNİM canım arkadaşım şükür kavuşturana senin yazılarını ismini görmek bile çok güzel saolsun kocişin teşekkürlerimizi iletnasılsın bitanem çooooooooooook özledim seni
BONCUKUM afiyet olsun canımkeşke bende atsaydım buzluğa
CİCİ hadi hayırlısı olsun inşallah yumoşların büyür çatlar ve döllenir canım gelsin buay bebişin
BİRSENİM naber kuzu gel bi öpeyim özledim seni yaa![]()
ebrarcim ablasi cok seviyor simdilik bende iyiyim ama dogumdan sonra tekrar hastandim sol gögsüm iltihap oldu 8 gün hastanede yattim serumlarla gecti simdi iyiyim cok sükür
ebrarcim ablasi cok seviyor simdilik bende iyiyim ama dogumdan sonra tekrar hastandim sol gögsüm iltihap oldu 8 gün hastanede yattim serumlarla gecti simdi iyiyim cok sükür
ayy cnm yaaa sen bu acıyı ne zaman yaşadın inan bilmiyodum çok üzüldümsevgilim bitanecik ince sızım babasından sonra gelen babasından one gecen ek askım bıtanecık oglum
hıc unutamıyorum senı hıcccc
sen bır melektın hep melek kalacaksın annecıgım ama annenı ınanılmaz acılara bogdun yavrummm
gozumden yas ıcımden acın hıc gıtmedı bıtanecık kuzum benım
kara topraklar mı orttu ustunu sımdı
ama bılırım usumessınn hemde hıc rabbim sana hıssettırmez hıcbır acıyı hurıler yoldas olmustur sımdı yanına benı aratmazlar
ya garıban annen ne yapsın kuzum ne yapsın ıcının sızısını yangınını nasıl dındırsın aklımdan atmaya calıssam da kafaya takmamaya calıssam da unutamıyorum o guzel yuzunu bugun babana hıc bakamadım sırf sana benzedıgı ıcın... bebegım gonder bana kardesını yoksa dınmeyecek bu sızı nolur gonder nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım benim çok sagol hoşbuldum tekrardan datlummmm
hoşbulduk fıstıkım benimmm
ayy deme kuzu yaa demek şeyda kaybetti bebişini off(Allahım sabır versin..inşallah bi dahakine iyice tutunur..bu arada kardeloş demişti galiba,bencede genetige baktırsa iyi olcak sanırım...
canım arkadasım inan bende aranıza döndügüm için çok mutluyum yahepinizi çokk seviyorum..bi uyuz modem yüzünden boşa hasretlik çektik..ama bi bakıma iyi de oldu kocişle daha çok zaman geçirdik..suyunu çıkarmıştım son zamanlarda..
zeynim ya cnm çok geçmiş olsun..ogluşunda yaramaz demek:))Allah kolaylık versin cnm.
sevgilim bitanecik ince sızım babasından sonra gelen babasından one gecen ek askım bıtanecık oglum
sen bır melektın hep melek kalacaksın annecıgım ama annenı ınanılmaz acılara bogdun yavrummm
ama bılırım usumessınn hemde hıc rabbim sana hıssettırmez hıcbır acıyı hurıler yoldas olmustur sımdı yanına benı aratmazlar
ya garıban annen ne yapsın kuzum ne yapsın ıcının sızısını yangınını nasıl dındırsın aklımdan atmaya calıssam da kafaya takmamaya calıssam da unutamıyorum o guzel yuzunu bugun babana hıc bakamadım sırf sana benzedıgı ıcın... bebegım gonder bana kardesını yoksa dınmeyecek bu sızı nolur gonder nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayy cnm yaaa sen bu acıyı ne zaman yaşadın inan bilmiyodum çok üzüldüm(ALLAH sabır versin kayram çok zordur eminim
(((
cano güle güle kullan yakışmıştır eminim koyu renk daha güzel oluyo daha öncede demiştim sanaebrarımm bende saçımı boyadım cano çikolata kahve:)çok begendi herkes.koyu takılıyom bu aralar.:97:
diyecek söz bulamıyorum kuzum allahım sabrını artırsın kayranın kardeşi tez vakitte gelsin acını hafifletsin .bitirdin beni yaasevgilim bitanecik ince sızım babasından sonra gelen babasından one gecen ek askım bıtanecık oglum
ayy hadi inşallah çıkar cano yaa bi bakıyoruz enişte canlı paradaof off demin gittinde dinlenebildin mi diye bi sorsanıza bana..herüf canlı para programına form doldurttu bana kaldım sandalye tepesinde.sonra biraz masaj yaptırdım bacagıma çok agrıyodu da yagmur yagcak sanırsam.