oyooyyyyy yok kıss küsmedimm niye küseyimmtribal enfeksiyon geçirdimm bi ancık
şapus şupur öpen smiley yok idare edekk :):)
hoşbulduk canım inşallah.hoşgeldin canım aramıza... inş en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalıp bebişini kucagına alırsın...
yeni mi evlisin allah inşallah kısa sürede kısmet eder dr gittin mi
napalım canım bizimde imtihanımız bu, sabır gösterebilmek lazım...
Allah verdiği imtihana sabır göstermeyi nasip etsin, isyana düşürmesin...
ben artık hamile görünce yada küçük bebek ağlamaya başlıyorum, kendimi tutmaya çalışıyorum ama olmuyo. çok zor, Rabbim çok bekletmesin ....
hoşbulduk canım inşallah.
evet 6 aylık evliyim hiç korunmaım dr gittim iki kez genel muayene için çok detalı değildi vajinal ultrasonla bakıldı birde smear testı yaptırdım ıkısındede enfeksıyon çıktı ilaçla tedavi oldum bekliyorum artık bakalım kısmet
canımya çok haklısın engüzelini düşünmüşsün biraz masraflı olur ama yıpranmazsın bizim gibi çünkü tekrar tekrar yaşamak insanı bitiriyo .bak benim eşim şimdi hiç düşünmüyo çocuk
eşin güçlü olmak zorunda o boynunu bükerse sen çokdaha kötü olursun ben ilk bebişimi kaybettiğimde eşimin gözünün içindeki sevinç sönmüştü çok koymuştu bana bebeğimi kaybetmekden çok onun mutluluğu gitti ona yandım resmenallahım hiçbirimize yaşatmasın
canım benim ya ebrarım inş en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı kucagına alırsın bebişini rabbim eşinin ve senin yüzünü güldürsün...
evet canım eşimde cok üzüldü dedigin gibi gözlerindeki parıltı kayboldu ama hic belli etmedi bana...bende su anda aha iyiyim daha büyük kaybetseydim dana zor topalanırdım rabbimin bir bildigi vardır elbet sükretmek lazım...inş saglıklı bir bebiş nasip eder allahım hayırlısıyla hepimize...
turkuazcım cok teşekkür ederim canım nasılsın...
pelinim inşallah kuzum hepimiz sağlıklı sıhhatli bebişlerimize kavuşalım eşlerimizde baba olmanın tadına varsınlar .ben hakettiklerini düşünüyorumda rabbim nasip ederse işte :26:canım benim ya ebrarım inş en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı kucagına alırsın bebişini rabbim eşinin ve senin yüzünü güldürsün...
evet canım eşimde cok üzüldü dedigin gibi gözlerindeki parıltı kayboldu ama hic belli etmedi bana...bende su anda aha iyiyim daha büyük kaybetseydim dana zor topalanırdım rabbimin bir bildigi vardır elbet sükretmek lazım...inş saglıklı bir bebiş nasip eder allahım hayırlısıyla hepimize...
turkuazcım cok teşekkür ederim canım nasılsın...
laz damarı tutiş anlatamıyorum adama yaa kimisi karıyı doktor yollarında heba eder benimkide tam tersitamam ablamm inş razı olur senin herifinde,aslında ben size umut'u söylicem gidin diye ama sebebini burda söyleyemem:)bizim sonuçlar iki saate çıkarmış:)
amin canım yaa buyolda uğraşmak gerçekten zormuş ilk hamile kaldım dedimki aman boşuna paralamışım kendimi bibaktım bebişim uçtu gitti bilemezdimki herşey onoktada başlıyomuşallah o sevinci almsın kimsenin elinden inşallah en kısa sürede güzel müjdeler veririz eşlerimize o zaman acısını çıkaracam eşimden canım neler neler isteyecek bak gör sen
enfeksiyon çok etkilermiş geçer umrım kısa sürede tedavini tan uygula ama çok önemli çünki
kıyamam cnm bnm ya üzülme olacak Allah'ın izniylee...
sağol cnm bnm çok şükür bugunumuze...sende genetik testlerini yaptıracakmışsın,güzel sonuçlar çıkar inş,korunma meselesini konuştun mu doktorunla...
güle güle pelinimmmkızlar ben acil cıkıyorum sonra görüşürüz inş...hepinizi cok öpüyorum
:89: :89:
oyyy kıyamam sana datlum ballarından doyayim
:89::89::89:
bak buda güzel öpüyo
pelinim inşallah kuzum hepimiz sağlıklı sıhhatli bebişlerimize kavuşalım eşlerimizde baba olmanın tadına varsınlar .ben hakettiklerini düşünüyorumda rabbim nasip ederse işte :26:
laz damarı tutiş anlatamıyorum adama yaa kimisi karıyı doktor yollarında heba eder benimkide tam tersi
merak ettim özelden yaz işin yoksa
amin canım yaa buyolda uğraşmak gerçekten zormuş ilk hamile kaldım dedimki aman boşuna paralamışım kendimi bibaktım bebişim uçtu gitti bilemezdimki herşey onoktada başlıyomuş
seninde herşey gönlünce olsun
inşallah bitanem nasipde varsa olucak yoksa olmuycak
bugece rüyamda adet oldum gerçi kan gördüm bozuldu ama seviniyodum ohh gününde oldum diye
nedemek yaa herzaman burdayızkızlaaar siz olmasanız ben ne yapardım gurbet te ne ana ne bacı bi siz allah hepinizden razı olsun dileklerinizi versin iyiki varsınız
bekliyorumgüle güle pelinimmm
:89: :89:
gönderiyorum hemen bekle iki dk :)
günüde olmuyon muki
nedemek yaa herzaman burdayız
allah yardımcınız olsun gurbetlik çok zor canım
bekliyorum
he valla zor tek başına olunca ne gezebiliyon ne bi yere gidebiliyon ne de şöyle ayaklarını uzatıp saatlerce dertleşe biliyon zor bacım zorr
bu ay olursun inşallah gününde yada olmazsın müjde veririsin bize umarımmalesef canım benim adetlerim düzensiz nedenide yok
gerçi şu 3 aydır gününde oldum ama bakalım buay nolcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?