Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bu ay olursun inşallah gününde yada olmazsın müjde veririsin bize umarım
inşallah ya ben biraz umutsuz vakayımda
kızlar,ben çıkmalıyım,görüşürüz.
tamam cano bende çıkıcam zaten çok öptümm

aldım kuzum hadi hayırlısı
sen bu aşılama olayını baya iyi yapıyosun tutiş doktor yerine sanamı gelsem
rüyan hayrolsun canım

allah rüyanı hayra çıkarsın

ya sinir oldum mesaj gönderemiyorum 10dkda 1mesaj yazabilirsiniz diyorr,site bakıma girince düzeleceğine iyice bozuluyor estetikli çirkin hatunlar gibi aynı yaaa

ya öyle deme niye umutsuz olasın

kızlar bende kaçar ikindi oldu çok öpüyorum sizi görüşmek üzere
tutiş öptüm ablam konuşuruz sonra
hahaaa yaparım valla ayıp ettinn ama tutar mı bilmiyorum :)
tamam ablam bend e zaten gönderemiyorum mesaj uyarı çıkıyor sürekli,Allah'a emanet ol...

sungercim sağol cnm,aminnn

kız belli olurmu belki yatıya ben gelirim :1

kızlar ben geldim siz gitmişsiniz ya
kız bizim kartyonpiyerciler cumaya attı kızlar ya çıldırıcim he:84::84::84::84::84::84:

amin anladım İNŞALLAH ilaclar işe yararda dogal yoldan olur kim istemeski dogal yoldan olmasını hepimiz istiyoruz ama işte demekki kaderimizde bu yollardan gecmek varmış
sagol amin tugce hayırlı olsun ev alıyomuşsunuz
evet ya karşılaşamıyoruz unutkanlık bendede var bende gecenlerde anahtarı kapıda unuttum ne olcak bu halımız şimdiden yaşlandık
flancım sagol canım amin
sen nasılsın calışmalar nbaşlamamış galiba sizde
gecmiş olsun pelin amin İNŞALLAH
kardelen bende sanki kendim gibi sevindim oda cok ugraştıya onda kendimi görüyodum hep darısı hepimize olur İNŞALLAH
kızlar bende kaçar ikindi oldu çok öpüyorum sizi görüşmek üzere
tutiş öptüm ablam konuşuruz sonra

abla senin alıntını almayı unuttum cok sagol İNŞALLAH hepimizin başına olur

bende dün adet oldum duaları okuyamadım kusura bakmayın ya

Son düzenleme:
canım benım olsun sağlık olsun cnını sıkma olur öyle şeyler bende iyiym neyapım canım yeemk telaşına düştüm akşam olunca öyle oluyor bilirsin

canım ben kalktıgımda yaptım yemeklerimi malum oruçluyum ablamla nette görüşüyoruz ogluşumla hasret gideriyorum birazdan ezan okunur yemegimi yerim namazımı kılarım otururum başına işşallah menüde etli bezelye yemegi bulgur pilavı var pirinç yeni bitti tarhana çorbası var tatlı bişey yapmadım eşim yiyo ben yiyemiyorum geçen dedim öyle gözüne bakıyorum git annen yapsın dedim çok kötüyüm ben yabide turşu çıkarıcam yanına sende neler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…