Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kız yine kimi dövüyorsun:18::18::18::18::18::18:
Ne kadar şidet seven bir kadın oldun sennnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Artık milet sevtun geliyor diyip kaçacak bak
katılıyorum sana yetercim
slm kızlar ben geldim ama hemen çıkıcam çok hastayım grip oldum duaya bakamk için girdim ebrarım sen bittti yaz bana ben mutlaka okurum okuyamazsan sana yazarım canım
canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin inşallah
tamam yazıyorum şimdi 30 tane olurmu biraz artırdım canım aleyna adet olmuşda

canım sakıncası olmaz heralde genelde ağrı kesiciler benimde keser kanamamı

birsen kız sen beni beyenmiyomusun niden laf atmıyosun bana be aglarım ama bende
Allah seni neetmesin sevtun illa lafmı atıyım tamam o zaman şşşttt yavrum hepsi seninmi attım işte

bütün du okuan arkadaşlarım
allah razı olsun hepinizden
rabbim hepimizin gönlünden geçeninasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşş burası böyle olsun dolsun taşşsın

ebrarım benim eşim evde kaç gündür inş pazartesi işe gidicek devamlı gelirim

evet bu aralar giremiyorum eşim nete takılıyor aralarda giriyorum

kız hayali bile güzel be ah işşallah o günleri görürüz bebem benim

kızlar size bişey söylicem ben bi devlet hastanesinden infertilite bölümünden randevu aldım hemen ertesi güne verdi dün gttim beni muayene etti ve rutin tedaviye alalım seni dedi adetin 3.günü tekrar gidicem hormon testi flan yapılıcak tekrar ama ben klomen kullandığımı gelişmediğni iğne vurunduğumu aşılama olduğumu yani hikayemi anlattı ama ben sırf rapor çıkartmak için gttim ve hiç raordan bahstmedim ve sabah ayrı dr vardı öğleden sonra başka bi dr vardı drlar çok genç ve ilgisizler ve ben orda tedavi görmek istemiorum çok yorucu bi kan vermek için 2 saat sıra ve bunun sonunda öğle vaktine kaldım yani 1 günüm orda geçti soğukta yafff heryerim tutulmuş neyse ben desem ben rapor çıkartıcam burda tedavi görmek istemiorum desem ne olur çıkartırlar mı bana rapor yoksa ne olur bana yardım edin hastane çok pis ve kalabalık

# ademilehatice
# kardelen49
# sevtun2+
# ebrar_53+
# KK Pro Üyeyeteeeeer
# elixsir
# tarioronar ya bu kadar kişiyiz sesiniz az çıkıyo

canım inanki bukonularda hiç bilgim yok inşallah arkadaşlar yardımcı olabilir sana
allahım yardımcımız olsun çok zor işler

haticeciğim
ben çukroava ünvrst side çıkartım raporlarımı ama orada tüp bek yaptırmasdım anlaşmalı olan özel bir merkeze gittim yani sen rapor için geldiğini söylersen bazı evraklar isteyeceklerdir onlarla gidince raporunu alırsın ve istediğin sgk ile anlaşmalı yerde tedvaine devam edrisin
canım o genş dr stajer ve her şeyi hocalarına soruyorlar ilgisiz olmaları bundan daha hiç bir şey bilmiyorlar

kız hayali bile güzel be ah işşallah o günleri görürüz bebem benim

inşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım yaaaaaaaaaaa
Düşünce kötü oluyorum hemen dua etmeye başlıyorum :26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…