Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Son düzenleme:
kızlar bende kaçayım yarın oğlana bakacağım
enerji toplamam gerekiyor
ben çok yoruyor yaramaz

kızlar bende çıkıyorum kendinize iyi bakıın hepinizi öptüm yarın görüşmek üzere bye

slm kızlar konuşmaya gelmiştim ama kızım uyandın hepinizi öpüyorum byyss
derinim epey oldu konuşmayalı canım bi ara görüşelim inş hadi kaçtım

gökçem hoş geldin facede beni unutmuşun bebem ismimi yazmamışsın tüm arkadaşlarıma demişin güzelmiş beyendim:78::78::78::78:

hoşbulduk cnmmmm bende özledim valla çok ötüm datluş
tatlım hakkında en hayırlısı olsun inşallah..görümcenin de gözü aydın kıs darısı sana tez vakitte:))hoşbulduk bu arada aleynam
sende kaçaksın demek delüş nasıl gidiyo hamişlik bakemm özledim senide kuzu çok öptüm..hoşbulduk.
canım yaa selam..doktor aşılama mı dedi sana benmi yanlış anladım..hadi hayırlısı..eşin ikna olur inşallah..ben aşılamadan sogudum gene..bakalım nolcak..öptüm seni flanım
pelinim yaa ben çok üzüldüm..ebrarım telde söyledi geçen..bebişini kaybetmişsin..Allahım fazla bekletmeden verir yine inşallah.çok geçmiş olsun canım(
inşallah bitanem nasipde varsa olucak yoksa olmuycak
bugece rüyamda adet oldum gerçi kan gördüm bozuldu ama seviniyodum ohh gününde oldum diye
aa kuşum hayır olsun inşallah yaa..inşallah terse çıksın kızzz:)))
kızlaaar siz olmasanız ben ne yapardım gurbet te ne ana ne bacı bi siz allah hepinizden razı olsun dileklerinizi versin iyiki varsınız
Allah senden de razı olsun cnm.gurbettesin demek off Allah kolaylık versin..
kız belli olurmu belki yatıya ben gelirim :1

kızlar ben geldim siz gitmişsiniz ya
kız bizim kartyonpiyerciler cumaya attı kızlar ya çıldırıcim he:84::84::84::84::84::84:
gel annem gell yeter hepimize buralar:)))
kardelenim ya demek laparoskopi oldun canım çok geçmiş olsun..banada o işlemler gerekiyo aslında ama cesaretim yok..hayırlısı bakalım..inşallah şimdi herşey yoluna girmiştir de hemen hamile kalıp sag salim taşırsın melegini..amin .
slm kızlar ben geldim ama hemen çıkıcam çok hastayım grip oldum duaya bakamk için girdim ebrarım sen bittti yaz bana ben mutlaka okurum okuyamazsan sana yazarım canım
derdam çok geçmiş olsun canım ya herkes aynı kıs grip hali var üstüüzde hep.sen dikkat et kendine.
bende bu ilaç konularında çok pipirikliyim ya..şimdi benimde diş etim apse yapmış durumda şişmiş üstten..bişey yiyemiyom acıyo..antibiyotikde içemiyorum korkumdan ya bişey varsa diye...bişey oldugu yokda işte...adetini kesmesi dogal tabi ama bi sakıncası olurmu bilemiyom valla..az adet olmuş olursun bi zararı olacagını sanmam.
derinsucum şükür kavuşturana bebem
he kıs şükür..anca okudum da yazabildim.dizimi kaçırıyom sizin yüzünüzden delüller çenesi düşüklerrr.
ben şimdilik kaçtım canlar...dizimi izliyim gelirim yatmadan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…