kızlar ya bısey solemek ıstıyorum sıze bır ruya gordum bugun rahım fılmım cekılıyodu hıc acımıyodu hemde hıc sadece sınek ısırıgı gıbı ve sonucuda cıkıyodu ve sonucu fılm seklınde verdıler bole rahımın yukarısında hafıf bı cokuntu vardı doktora gosterdım cok kucuk bu amelıyata falan gerek yok durum gayet ıyı dedı sonra fılmın ustune su dokuldu ve fılmı tekrar kuruttum ve baktıgımda o cokuntude kaybolmustu ve ıkı doktora da gosterdım ve ıkısıde hıcbısey yok ıkısı de cok temız dedı hıcbı sorun yok dedı kızlar o kadar sevındım kı sankı cok gercektı yanı ve ınnamazsınız herseyını hatırlıyorum sımdı sızlere sorum acaba bılınc altım mı bana bu oyunu oynadı yoksa ruyalar tersıne mı cıkar offfff offffff
bır haftadır ınanamayacagınız kadar kotu durumdayım AGLAMADIGIM tek bır gece yok tek bır gun yok
adet sokturucu hapımı ıctım doktor kontrol ettıgınde de adetın yakın demıstı ılac bıttıkten sonra on gun ıcınde adet olma gerekıyo bugun yedıncı gun tık yok adet olamadıgıma mı yanıyım fılmı cektıremedıgıme mı yoksa fılmın sonucunun nasıl cıkacagına mı bılemedım
neyse ınsallah ruyalarım gercek olur
günaydıınlar kıslar günaydın herkeseeeeeeee
ay rüyan çok etkileyici KAYRAM inşallah çıkar belkide bişi vesile olacak ve düzelecek olur inşallahh dualarım sizinleee hayırrlısııı cnnnmmmmmm......
cok cok gemiş olsun kardelen merak etmiştik senisağol canım merhaba.Bugün hastaneden çıktım laparoskopi yapıldı.Karnımda iki delik açmışlar.1 gece kaldım hastanede.İyi geçmiş operasyon rahim iyi durumdaymış perdeyi almışlar bebk için daha rahat bi alan oluşturulmuş.Bikaç ay bekliycekmişim.Bende böyle sen neler yaptın
yukarıda yazdığım gibi canım yatıyorum şu an evdeyim
kızlar size bişey söylicem ben bi devlet hastanesinden infertilite bölümünden randevu aldım hemen ertesi güne verdi dün gttim beni muayene etti ve rutin tedaviye alalım seni dedi adetin 3.günü tekrar gidicem hormon testi flan yapılıcak tekrar ama ben klomen kullandığımı gelişmediğni iğne vurunduğumu aşılama olduğumu yani hikayemi anlattı ama ben sırf rapor çıkartmak için gttim ve hiç raordan bahstmedim ve sabah ayrı dr vardı öğleden sonra başka bi dr vardı drlar çok genç ve ilgisizler ve ben orda tedavi görmek istemiorum çok yorucu bi kan vermek için 2 saat sıra ve bunun sonunda öğle vaktine kaldım yani 1 günüm orda geçti soğukta yafff heryerim tutulmuş neyse ben desem ben rapor çıkartıcam burda tedavi görmek istemiorum desem ne olur çıkartırlar mı bana rapor yoksa ne olur bana yardım edin hastane çok pis ve kalabalık
bagnu hayırlısı neresiyse orası olsun İNŞALLAHMerhaba kızlar bugün dr gittim fakat doktoruma ısınamadım adam biraz gergin bir tip kilo sorunum olduğunu biliyorum bu kadar fazla belirtmesi ve hamile kalırsan şu olur bu olur diye beni şimdiden kasma pek hoş değildi bu iş zaten stersli bende çok heyacanlıydım adam bana psikoloğa git sen hazır değilsin diyor ne saçma anlamıyormusun heyecanlıyım 10 sene beklemişim bugünü ne bilim raporluyuz diyemi böyle oldu anlamadım valla evrakları verdim ama yarın ordan almayı düşünüyorum çünkü kasıldım off ya napsam adet olmamada çok az kaldı.İçim daralıyor ne olur yardım edin fikirlerinizi yazın birde bir problem olursa ben karışmam diyor açıkça sonunda sordum bir ünüversite hastahanesinde mi yaptırıyım dite hayır burda yapılır basit bir işlem diyor ee öyleyse daha gebelik yok olcağı belli değil neden beni bu kadar kasıyorsun dimi yani.............................
kızlar ya bısey solemek ıstıyorum sıze bır ruya gordum bugun rahım fılmım cekılıyodu hıc acımıyodu hemde hıc sadece sınek ısırıgı gıbı ve sonucuda cıkıyodu ve sonucu fılm seklınde verdıler bole rahımın yukarısında hafıf bı cokuntu vardı doktora gosterdım cok kucuk bu amelıyata falan gerek yok durum gayet ıyı dedı sonra fılmın ustune su dokuldu ve fılmı tekrar kuruttum ve baktıgımda o cokuntude kaybolmustu ve ıkı doktora da gosterdım ve ıkısıde hıcbısey yok ıkısı de cok temız dedı hıcbı sorun yok dedı kızlar o kadar sevındım kı sankı cok gercektı yanı ve ınnamazsınız herseyını hatırlıyorum sımdı sızlere sorum acaba bılınc altım mı bana bu oyunu oynadı yoksa ruyalar tersıne mı cıkar offfff offffff
bır haftadır ınanamayacagınız kadar kotu durumdayım AGLAMADIGIM tek bır gece yok tek bır gun yok
adet sokturucu hapımı ıctım doktor kontrol ettıgınde de adetın yakın demıstı ılac bıttıkten sonra on gun ıcınde adet olma gerekıyo bugun yedıncı gun tık yok adet olamadıgıma mı yanıyım fılmı cektıremedıgıme mı yoksa fılmın sonucunun nasıl cıkacagına mı bılemedım
Geçen ayda bana öyle olmuştu çamur gibi sonra şırıl şırılll :) söküldü resmen içim :))
rüyan cok güzel rahim filmin temiz cıkar ALLAH hayır etsin İNŞALLAH
merhaba kızlar nasılsınız ben iyiyim ilaca devam ediyorum pazartesi doktora gidicem:94:
meraba kızlar, nasılsınız?
iyiyim bebem seni sornalı ösledinmi kız benimeraba kızlar, nasılsınız?
işşallah istedigin sonuçları alırsınmerhaba kızlar nasılsınız ben iyiyim ilaca devam ediyorum pazartesi doktora gidicem:94:
naber tombul kelebegim benimsaolasın canım ınsallah ole olur
merhaba canım hadi hayırlısı yumurtaların güzel güzel büyüsün inş.klomenmi kullanıyosun?
flan kayram sizede mrblar
hoşgeldin canım mesajını okudum.tam bi sorunu hallettik diyoruz başka bişey çıkıyo dimi?Benim eşim 2 kez varikosel ameliyatı geçirdi.İkinciden sonra hemen hamile kaldım.Oh dedik kurtulduk bu sorundan bu seferde düşükler oldu.Genetik testler,pıhtılaşma ne gerekiyosa yaptırdık.iğnelerime ilaçlarıma dikkat ettim yok yine durmadılar en son bide bunu denedik.Artık yapacağım bişey kalmadı Rabbim elimden geleni yaptım bütün sebepleri yerine getirmeye çalıştım ve sana sığınıyorum tevekkül ediyorum burdaki arkadaşlarımı ve beni artık bebeklerimize kavuştur lütfeeeeen
allahım gönlündekini tez zamanda versin bebem saglıklı çıkar filmin merak etme
kiloya gelince aferim sana yılmak yok gebertirimbak herşey bebek için devam edersen bak ahanda böle olursun ne kilolar gider canım tansiyonun çıkmaz 1 saglıklı beslenirsin 2 rahat dogurursun 3 eninde sonunda mükafatını almak istemezmisin canım bak herşeyden önce bebegini alaıcagın günü hayal et ah canım benim yerimde olsan ne yapardın bak bana hamile kalıyım rahimimi dikicekler 9 ay bebek gibi yatıcam her levabaya gittigimde aklım hep orada olucak acaba 4 aylıktan 5 aylıga geçen zamanmda geçiricekmiyim demi ah canım bakanımda yok tek kaldım ben ne yapayım
kimsenin gelip bakmasını istemiyorum biliyorum sonunda bana dicekler ben olmasaydım çocugu kucagına alamıcaktın dicekler en iyisi kendim yatarım kimseye minnet etmem olur biterocaga ne kaldı şurda demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?