Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım annem var ama yaşlı bakar bakmasınada canı sıkılır bende 1 ay 2 ay degilki 9 ay onada mana veremem bebem kardeşimi evlendiricek biliyosun onunda kendine göre işleri var bir ablam memelekette gelin digeride burda ama ban faydası olmaz bebegi var eşi biraz sorunlu anlıcagın garibim ondadda bişey yapamıyo kene ne varsa kocada var bebem kız insan oglu çig süt emmiş elbet günün birinde derler laf kendi annem demezde ama boşver burda konuşamayacagım çok şeyler var içi beni yakar dışı seni
kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum

canım ne yapcaksın ıste sen kımseye muhtac olmassın ınsallah rabbım verırse gerısı nı de dusunur elbet sımdıden bunları dusunme

merhabalar kizlar sevtun canim ben doktordan geldim oteki topige yazdim rahim agzi 2.1cm nasil sence?

bılmıyorum canım bıraz beklemen gerek bende nıye yazmıyo dıyodum

ahhh ahhh yazmammı hiç hepinizden tek tek alıntı yaptım, gitmedi alıntı yapınca olmadı dedim sonra tek tek herkese bişiyler yazdım o da gitmedi çok sinir oldum ya
üstelik iş o kadar çok yoğun ki, bu yoğunluğun içinde kızlara yazıcam diye uğraştım olacak iş mi bu şimdi ahh be kk diye de kızdım epey ama napimmm, bunu da yazıyorum ama bakalım gidecekmi
sorun sitede mi, benim bilgisayarda mı anlayamadım da :26:

kızlar yorumlarınızı beklıyorum veeee bguun malum kurtlar vadısı gecesı yasasın rahatım bugun rahatca konusabılırım aksam sızınle sımdı yemek yapmalıyım gorusuruz aksama

gökçem hoş geldin facede beni unutmuşun bebem ismimi yazmamışsın tüm arkadaşlarıma demişin güzelmiş beyendim:78::78::78::78:

kız nasıl seni yazmamışım sevgi die yazdım ya adın sevgi deilmi datlım :26:
derinim seni unutmuşum makbuşuda unutmuşum face te şarkı armagan emtiştim ama can arkadaşlarıma demiştim arada kaynayanlar oluyo

derinim cok teşekkür ederim canım amin inş ama ben iki üc ay beklıycem canım ondan sonra allahım daha fazla bekletmeden hayırlısıyla saglıklı bebişimi gönderir inş...
canım rüyan hayra cıksın... inş rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı melegini göndersin dualarım seninle...
meraba kızlar, nasılsınız?
selam canım ben bugun biraz daha iyiyim sen nasılsın...

selam canım nasılsın bebişin güzel kızın nasıl benim yerimede kücük buse kondur o tatlı yanagına

canım arkadaşlarım AŞURE GÜNÜMÜZ MÜBAREK OLSUN
RABBİM dualarımızı kabul buyursun inşallah
bugün sabahtan beri koşturuyorum alışveriş yemek vs. şuanda annemlerdeyim iftara çok az kaldı hazırlık yapıyoruz .akşam bolca konuşuruz geçmişede bakamadım zaten .inşallah eve gidince bakıcam
BUARADA DUAYI OKUMUYANLAR LÜTFEN BİLDİRSİN
GÖRÜŞMEK ÜZERE

canım ya çok uğraştım özelden yazayım diye ama bi türlü gönderemedim
ben duayı okudum, Allah kabul etsin dualarımızı....
seninde aşure günün mübarek olsun canım, Allah kabul etsin, iftarda bizlere de dua et olurmu

kızlar bu ne duası ayetel kursi mi yoksa aşure gününe özelmi bende okuyayımm !!!

canım seninde aşüre günün mubarek olsun...hayırlı iftarlar görüşmek üzre ebrarım
canım ben burdayım da yazdıklarım gitmiyor, sorun ne anlayamadım :26:
nasıl oldun canım, toparladın mı kendini

canım k.k da sorun var heralde benim yazdıklarımda bir saatte gidiyo...

biraz daha iyiyim canım sagol yavaş yavaş toparlıyorum kendimi sen nasılsın...

şit kimse varmı orda merak ettim bak

canım forma girebilsek cevap vereceğiz ama:83::83::83::83::83::83::83::83:
Yaaaaaaa 1 saatir bakım var diyor giremiyorum kiiiiiiiiiii sinir oldum :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…