şit kimse varmı orda merak ettim bak
kız cnm ebrarı gorursen solersın bnm duallar bııttıı
bn cıkıorum cnm bı haber verıım dedım. duaları okudum..cıkıorum sımdı hastanedeıımmm..
esım amelıyat olucak dua edın . gorusurzz herkese slm
canım forma girebilsek cevap vereceğiz ama:83::83::83::83::83::83::83::83:
Yaaaaaaa 1 saatir bakım var diyor giremiyorum kiiiiiiiiiii sinir oldum :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
hoş bulduk bebem benim
ne var ne yok bebem
kız yeter sesin solugun neden çıkmıyo bakemsonrada diyosunuz çok dövüyorum vallahi iftira hakketmeyinde dövmiyim demi
Bu arada herkezin muarrem ayı kutlu olsun saglıklı saatli evlatlar yaradanım nasip etsin hepimize
Ben bir namazı kılıyom geliyorum
bende iyi olmaya calışıyorum sevtunum bugun annem gitti üzüldüm ya cok boş geldi ev bana
kızlar ya ben korunup korunmamakta kararsız kaldım burda okudum kimyasal gebelik oldugu icin korunmaya gerek yok diyo cogu ve hemen arkasından hamile kalanda cok neyapayım kızlar bir akıl verin bana... aslında beklemeyip allahımın izniyle hemen hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum
canım üzülme ya bebem annecin gene gelir allahım başka acı vermesinbende iyi olmaya calışıyorum sevtunum bugun annem gitti üzüldüm ya cok boş geldi ev bana
kız dayakçıyım varmı ötesiburadayım kız yeğenim geldi ders çalışıyor
pc ona verdim
ben boşuna demiyorum
dayakçı sevtunnnnnnnnnnnnnn :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
selam.
pelincim,kendin bilirsin tabikide,bizim bi arkadaş kürtajdan sonra korunması gerekirken korunmamıştı ve sağlıklı bir doğum yaptı.
am illada istersen bir ay korun,zaten vucut hazır olmasa,yeniden hamile kalmazmışşşşşşşşş
selam.
pelincim,kendin bilirsin tabikide,bizim bi arkadaş kürtajdan sonra korunması gerekirken korunmamıştı ve sağlıklı bir doğum yaptı.
am illada istersen bir ay korun,zaten vucut hazır olmasa,yeniden hamile kalmazmışşşşşşşşş
canım üzülme ya bebem annecin gene gelir allahım başka acı vermesin
Kız dayakçıyım varmı ötesiGel gene dövem seni sevgiden dövüyorum bebem bunu unutma
Canım içinden ne geliyosa öyle yap ben eger agır kürtaj geçirmeseydim kesin yapardım biliyosun yavrumu normal dogumla dogurdum allahım acılarını göstermesin işşallah
Hoş geldin kardelen profum mujer okumuş bebem ben olmazsam ebrer dersin yarın erken gelicekler kartonpiyerciler duaya giremezsem gönülden amin diyorum
hoşgeldin canım...bilmiyorumki böyle şeyler duyunca umutlanıyorum ama dedigin gibi yapayım en azından bir ay korunayım ondan sonra bebiş calışmalarına başlarım...canım seni üzmek istemiyorum ama bişey sorcam sen kimyasal gebelikten sonra hamile kalamadınmı sorun varmıydı sizde seni üzdüysem şimdiden özür dilerim...
evet canım bir laf varya insan sevdigini yerden yere vururmuş benimkide o hesapsevdiğinden m,dövüyorsunnnnnn
amanın geliyorum aç camı çabukaşure günü hepimize mübarek olsun,buyrun size aşure ikram edeyim
kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?