Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bn cıkıorum cnm bı haber verıım dedım. duaları okudum..cıkıorum sımdı hastanedeıımmm..
esım amelıyat olucak dua edın . gorusurzz herkese slm

canım forma girebilsek cevap vereceğiz ama:83::83::83::83::83::83::83::83:
Yaaaaaaa 1 saatir bakım var diyor giremiyorum kiiiiiiiiiii sinir oldum :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kız yeter sesin solugun neden çıkmıyo bakem sonrada diyosunuz çok dövüyorum vallahi iftira hakketmeyinde dövmiyim demi
bu arada herkezin muarrem ayı kutlu olsun saglıklı saatli evlatlar yaradanım nasip etsin hepimize
ben bir namazı kılıyom geliyorum

buradayım kız yeğenim geldi ders çalışıyor
pc ona verdim
ben boşuna demiyorum
dayakçı sevtunnnnnnnnnnnnnn :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kızlar ya ben korunup korunmamakta kararsız kaldım burda okudum kimyasal gebelik oldugu icin korunmaya gerek yok diyo cogu ve hemen arkasından hamile kalanda cok neyapayım kızlar bir akıl verin bana... aslında beklemeyip allahımın izniyle hemen hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum

selam.
pelincim,kendin bilirsin tabikide,bizim bi arkadaş kürtajdan sonra korunması gerekirken korunmamıştı ve sağlıklı bir doğum yaptı.
am illada istersen bir ay korun,zaten vucut hazır olmasa,yeniden hamile kalmazmışşşşşşşşş

bende iyi olmaya calışıyorum sevtunum bugun annem gitti üzüldüm ya cok boş geldi ev bana
canım üzülme ya bebem annecin gene gelir allahım başka acı vermesin
buradayım kız yeğenim geldi ders çalışıyor
pc ona verdim
ben boşuna demiyorum
dayakçı sevtunnnnnnnnnnnnnn :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kız dayakçıyım varmı ötesi gel gene dövem seni sevgiden dövüyorum bebem bunu unutma

canım içinden ne geliyosa öyle yap ben eger agır kürtaj geçirmeseydim kesin yapardım biliyosun yavrumu normal dogumla dogurdum allahım acılarını göstermesin işşallah

hoş geldin kardelen profum mujer okumuş bebem ben olmazsam ebrer dersin yarın erken gelicekler kartonpiyerciler duaya giremezsem gönülden amin diyorum

hoşgeldin canım...bilmiyorumki böyle şeyler duyunca umutlanıyorum ama dedigin gibi yapayım en azından bir ay korunayım ondan sonra bebiş calışmalarına başlarım...canım seni üzmek istemiyorum ama bişey sorcam sen kimyasal gebelikten sonra hamile kalamadınmı sorun varmıydı sizde seni üzdüysem şimdiden özür dilerim...

sevdiğinden m,dövüyorsunnnnnn

yok canım,üzülmüyorum,o gün biraz hassastım galiba.
canım,benim yumurtalıklarım mı tembel,yoksa denk mi getiremedik bilmiyorum ama,hemen hamile kalmadım,yada günüm gelmeden kayboldu bebeciklerim,bilmiyorum,bende pıhtılaşma olunca,rahme tutunması zor oluyomuş zaten,günüm geçmedende kaybedebiliyorum ben.
sadece şu kadarını biliyorum,üç senelik evliyim ve en azından senede bi defa hamile kalmışım.

HAYIRLI UGURLU OLSUN

ARALIK AYI LİSTEMİZ

QUEEN_BEE35-----------------------------------------------------------------------------------4 ARALIK
AFED---------------------------------------------------------------------------------------------7 ARALIK
NANELİŞEKER-----------------------------------------------------------------------------------8 ARALIK:103:
GUNEYCANAN-----------------------------------------------------------------------------------10 ARALIK:87:
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------22 ARALIK:97:
DERINSU----------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:78:
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------15 ARALIK:109:
SAMYELİ26-------------------------------------------------------------------------------------17 ARALIK
FLAN--------------------------------------------------------------------------------------------20 ARALIK:94:
KARDELEN5223---------------------------------------------------------------------------------23 ARALIK:108:
SEMRAOZSOY-----------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK
SELİNA23---------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:82:
SEVTUN2----------------------------------------------------------------------------------------27 ARALIK:86:
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:128:
GUL-TAMER-------------------------------------------------------------------------------------?? ARALIK
SUNGER-----------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK

OCAK AYI LİSTEMIZ

ZEYNEPKAYGİN-----------------------------------------------------------------------------------4 OCAK
YETERRRRR----------------------------------------------------------------------------------------6 OCAK
TURKUAZ-------------------------------------------------------------------------------------------9 OCAK
KAYRAM-------------------------------------------------------------------------------------------16 OCAK

HAMıŞLERıMıZ

ZEYN77---------------------------------------------------------------------------------------------
BERSUU----------------------------------------------------------------------------------------------
AZİZE-------------------------------------------------------------------------------------------------
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------
GÜNDOĞMADAN--------------------------------------------------------------------------------------
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------
GELINCIK---------------------------------------------------------------------------------------------
BİRSEN-----------------------------------------------------------------------------------------------
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------
TUGCAL----------------------------------------------------------------------------------------------
DERDANUR--------------------------------------------------------------------------------------------
BULUT83----------------------------------------------------------------------------------------------
E-S-R-A-----------------------------------------------------------------------------------------------

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

sevdiğinden m,dövüyorsunnnnnn
evet canım bir laf varya insan sevdigini yerden yere vururmuş benimkide o hesap
aşure günü hepimize mübarek olsun,buyrun size aşure ikram edeyim
amanın geliyorum aç camı çabukkız hiç bir tatlıya degişmem aşureyi hergün olsa hergün yerim annecim gelsin yaptırıcamemesene az gelsene bişey danışıcam aklıma takıldı:44::44::44:
kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz

canım kendine çok ama çok iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…