CİCİ35 ben o gün sana çok sordum bir kutumu diye
ama görmedin sanırım bende vardı kargoyla göndereyim diyecektim
senden cevap gelmedi canım
inşallah cicimmm,inşallah.allahh korusun canımm tabikiii hamişş olucaksınnn sıkılma senn
inşallah çok yakın zamanda olur pelincim,artık dayanma sınırlarım tükendi sanki.hoşgeldin canım sagol nasılsın...
tamam canım cevap verdigin icin sagol amin inş sorunsuz hamile kalıp saglıklı dogururuz bebişlerimizi...
yetercim,benim dr umda,genetik bozukluk çıksa napcaksın,gerek yok dedi,zaten tüp bebek yaparken döllenenlere bakıyolar bildiğim kadarıyla,o yüzden yaptırmadım ama ben doğal gebelik yaşayabildiğim için,devamı gelmediği için,bana baştan çare bulmaları gerek ve tüp bebeğe başlamak için,önümde iki tane aşılama var,ya aşılamada tutar ve gene düşerse.canım benim gittiğim dr ben (başka biR formda arkadaşlarım mutlaka yaptır diye baskı yaptılar allah razı olsun onlardan )pıhtılaşmaya ve genetiğe baktırmak istiyorumdediğimde gerek yok dr rapouyla genteik sorun ar dese neolacak dedi pıhtılaşmaya gelince biz zaten transferden sonra sorun olur diye ilaçlarınzı veriyoruz dedi
ama ben gittim başka bir ünvrts has bu tekikleri yaptırdım
inan bana bir çok kişi yaşıyor böyle olumsuzlukları
sakın bırakma kendini
hoşgeldin sevtunum ne olsun aynı işte bildigin gibi canım....
canım sen calışıyomusun yoksa evdemi iş yaptın yoruldun fazla yorma kendini dikkat et ...amin canım
inşallah cicimmm,inşallah.
inşallah çok yakın zamanda olur pelincim,artık dayanma sınırlarım tükendi sanki.
yetercim,benim dr umda,genetik bozukluk çıksa napcaksın,gerek yok dedi,zaten tüp bebek yaparken döllenenlere bakıyolar bildiğim kadarıyla,o yüzden yaptırmadım ama ben doğal gebelik yaşayabildiğim için,devamı gelmediği için,bana baştan çare bulmaları gerek ve tüp bebeğe başlamak için,önümde iki tane aşılama var,ya aşılamada tutar ve gene düşerse.
ben şimdilik folbiol+coraspin kullanıyorum,rabbim şifa versin.
güle güle canım kendine iyi bak görüşmek üzrekızlar,ben şimdilik çıkayım,görüşürüz
calışıyorum canım benimm
inşallah cicimmm,inşallah.
inşallah çok yakın zamanda olur pelincim,artık dayanma sınırlarım tükendi sanki.
yetercim,benim dr umda,genetik bozukluk çıksa napcaksın,gerek yok dedi,zaten tüp bebek yaparken döllenenlere bakıyolar bildiğim kadarıyla,o yüzden yaptırmadım ama ben doğal gebelik yaşayabildiğim için,devamı gelmediği için,bana baştan çare bulmaları gerek ve tüp bebeğe başlamak için,önümde iki tane aşılama var,ya aşılamada tutar ve gene düşerse.
ben şimdilik folbiol+coraspin kullanıyorum,rabbim şifa versin.
güle güle canım kendine iyi bak görüşmek üzre
tamam canım allah kolaylık versin...
hoşgeldin canım cok gecmiş olsun dikkat et kendine...selam kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim gırip oldum:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
şereler koçciş geldi ben kaçar yemek hazırlayayım ona
3 gündür yoktu kocişim
şereler koçciş geldi ben kaçar yemek hazırlayayım ona
3 gündür yoktu kocişim
bn cıkıorum cnm bı haber verıım dedım. duaları okudum..cıkıorum sımdı hastanedeıımmm..
esım amelıyat olucak dua edın . gorusurzz herkese slm
selammmmm :80: :80: :80:
selam can can bende yeni
geldim nasılsınız bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?