selammmmmmm.
kız sünger,ALLAH iyiliğinizi versin emi,ne diiiiim
iyi geceler canlarımmmmm
iyi geceler canlarımmmmm
sanada iyi geceler
sevtun2 kardelen5233 birsen29 CİCİ35
nasılsınız arkadaşlar merhaba
sevtun2 kardelen5233 birsen29 CİCİ35
nasılsınız arkadaşlar merhaba
merhaba kardelencim,daha iyisin inşallah
iyiyim bebem seni sormalı agrıların nasıl geçtimi
ben geldim kızlar...nabersiniz
selam kızlar bişey soracam bilginiz var mı? ben lekelenme şeklinde adet başlamak üzereydi diş apsesi yüzünden ağrı kesici almak zorunda kaldım günde iki kez doloreks içtim ve adetim çok açık pembe lekelenme şeklinde iki gün oldu ve bitti....bu durum normal mi acaba fikriniz var mı
bazı ilaçlar adeti azaltıyo diye duydum.Bi dahaki aya normal olur gibi düşünüyorum ben ama çokta bilgim yok açıkçası.
herkes nereye gitti yaaaa
ilaç adetini engelliyo olabilir ben adetliylen ilaç içemiyorum ya kesiyo yada anamı aglatıyo anladın sen onu karasız kaldım yane:44::44::44::44::44:selam kızlar bişey soracam bilginiz var mı? ben lekelenme şeklinde adet başlamak üzereydi diş apsesi yüzünden ağrı kesici almak zorunda kaldım günde iki kez doloreks içtim ve adetim çok açık pembe lekelenme şeklinde iki gün oldu ve bitti....bu durum normal mi acaba fikriniz var mı
geçiyo evet düne göre daha iyi dün kemiklerim ağrıyodu tam.Bugün sadece delikler acıyo arada
bazı ilaçlar adeti azaltıyo diye duydum.Bi dahaki aya normal olur gibi düşünüyorum ben ama çokta bilgim yok açıkçası.
herkes nereye gitti yaaaa
ben geldim kızlar...nabersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?