Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebrar nerelerdesin kuzum özledım seni yaaaaa gel ıkı büyük çay devirelim.
kardelen kuzum bu sefer şeker çok merak etme kalmaz dıyeee temam mııııı hdi ucagınıza atlayın gelınnnn bak kestane de var fırında yapılmıs hemde.....

selam kızlar bişey soracam bilginiz var mı? ben lekelenme şeklinde adet başlamak üzereydi diş apsesi yüzünden ağrı kesici almak zorunda kaldım günde iki kez doloreks içtim ve adetim çok açık pembe lekelenme şeklinde iki gün oldu ve bitti....bu durum normal mi acaba fikriniz var mı

bazı ilaçlar adeti azaltıyo diye duydum.Bi dahaki aya normal olur gibi düşünüyorum ben ama çokta bilgim yok açıkçası.

herkes nereye gitti yaaaa

bazı ilaçlar adeti azaltıyo diye duydum.Bi dahaki aya normal olur gibi düşünüyorum ben ama çokta bilgim yok açıkçası.

herkes nereye gitti yaaaa

ah bir bilsem başka zaman olsa millet gelir ben olmam zaten benimkide kıllanıyo pc başındayım diye allahtan yatak odasındad yırtık yaneyarım benim kartonpiyerciler 10 gelicekmiş kız ev battı he amanın kafayı yidim be bir haftadır

ilaç adetini engelliyo olabilir ben adetliylen ilaç içemiyorum ya kesiyo yada anamı aglatıyo anladın sen onu karasız kaldım yane:44::44::44::44::44:
geçiyo evet düne göre daha iyi dün kemiklerim ağrıyodu tam.Bugün sadece delikler acıyo arada

aman canım iyi ol yakın olsamda çorba kaynatır getiridim bebem ya gelsin işşallah şimdi mercimekler amanın hayali bile güzel be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…