ilaç adetini engelliyo olabilir ben adetliylen ilaç içemiyorum ya kesiyo yada anamı aglatıyo anladın sen onu karasız kaldım yane:44::44::44::44::44:
aman canım iyi ol yakın olsamda çorba kaynatır getiridim bebem ya gelsin işşallah şimdi mercimekler amanın hayali bile güzel be
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 tarioronar ezgim_ez+ sevtun2+ kardelen49+
hepiniz iyisinizdir inşallah ben geçmişe gözatıcam eve yeni geldim
biraz yazamıyabilirim haberiniz olsun
ezgim seni görmek negüzel kuzum hoşgeldin nasılsın?
kardelenim sen nasıl oldun canım
sevtunum demek geliyo senin ustslr allah kolaylık versin buarada dua okuyanları yazmışsın çok saol canım
sevtunum demek geliyo senin ustslr allah kolaylık versin buarada dua okuyanları yazmışsın çok saol canım
ıyıım ebrarım seni görmekte güzel canumm benımm sen nasılsın napıyosunnn..
hoşgeldin canım ben iyiyim sağol senin iftar nasıl geçti
iyiyim çok şükür ezgim bildiğin gibi aynı devam işte sen neler yapıyosun özlüyoruz seni bitanem ya
herşey yolunda inşallah
evet ya rüyamdada bilinçaltımıdır nedir bilmiyorum ama binamızın girişşindeki merdivenlerde bi set vardı sonra baktım birden merdivenler güzelleşti o engel falanda kalktı hayrolsun inş.Allah kolaylık versin canım zor valla tadilat işleri.çorba için teşekkürler yapmış kadar oldun arkadaşım.Bugün eltim geldi sağolsun evi süpürdü toparladı biraz Allah razı olsun ondan da sizlerdende
Kızlar iyi akşamlar bu aralar çok telaşlıyım hastanaden çıkamıyorum pazartesi günü testlerime başladım(düşükleriminneden olduğu araştırılacak işallah)anlayanınız vardır umarım ÇOCUK HEMOTOLOJİ APC-R (NEGATİF),PROTEİN C 78,PROTEİN S 122,AT III 129,KLİNİK BİYOKİMYA homosistein 9.51,mikrobiyoloji ANTİ KARDİOLIPIN IgM 13.3,ANTİ KARDİOLOPIN IgG 13.7 SONUÇLARIM BÖYLE BİLMİYOSANIZDA BU TESTLERİ CANINIZ SAĞOLSUN kendinize iyi bakın
hoşgeldın ugur boncugun nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?