Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 tarioronar ezgim_ez+ sevtun2+ kardelen49+

hepiniz iyisinizdir inşallah ben geçmişe gözatıcam eve yeni geldim
biraz yazamıyabilirim haberiniz olsun
ezgim seni görmek negüzel kuzum hoşgeldin nasılsın?
kardelenim sen nasıl oldun canım
sevtunum demek geliyo senin ustslr allah kolaylık versin buarada dua okuyanları yazmışsın çok saol canım

evet ya rüyamdada bilinçaltımıdır nedir bilmiyorum ama binamızın girişşindeki merdivenlerde bi set vardı sonra baktım birden merdivenler güzelleşti o engel falanda kalktı hayrolsun inş.Allah kolaylık versin canım zor valla tadilat işleri.çorba için teşekkürler yapmış kadar oldun arkadaşım.Bugün eltim geldi sağolsun evi süpürdü toparladı biraz Allah razı olsun ondan da sizlerdende

ıyıım ebrarım seni görmekte güzel canumm benımm sen nasılsın napıyosunnn..

YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR......................20bitti
BONCUK....................20
DERİN.......................20
SEVTUN....................20BİTTİ
TUĞÇE......................20
MUJER.......................15bitti
GÜNEYCANAN............15
SELİNA.....................15bitti
KARDELEN.................20
SÜNGER....................10bitti
HALE.........................10
BANU........................10bitti
DERDA......................15bitti
CİBEL........................10bitti
AFED.........................10bitti
NANELİŞKR................10bitti
TOSTİ.......................10bitti
DERYA.......................10bitti
HATİCE......................10bitti
BİRSEN......................10bitti
GARİP........................10
MİRANDA....................10bitti
FLAN..........................13bitti

HATİCE için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR........................20bitti
BONCUK......................20
DERİN.........................20
SEVTUN......................20BİTTİ
TUĞÇE.........................20
MUJER.........................15bitti
GÜNEYCANAN..............15
SELİNA.......................15bitti
KARDELEN...................20
SÜNGER......................10bitti
HALE...........................10
BANU..........................10bitti
DERDA........................15bitti
CİBEL..........................10bitti
AFED..........................10bitti
NANELİŞKR..................10bitti
TOSTİ........................10bitti
DERYA........................10bitti
YETER........................10bitti
BİRSEN.......................10bitti
GARİP.........................10
MİRANDA....................10bitti
FLAN...........................13bitti

hoşgeldin canım ben iyiyim sağol senin iftar nasıl geçti

Kızlar iyi akşamlar bu aralar çok telaşlıyım hastanaden çıkamıyorum pazartesi günü testlerime başladım(düşükleriminneden olduğu araştırılacak işallah)anlayanınız vardır umarım ÇOCUK HEMOTOLOJİ APC-R (NEGATİF),PROTEİN C 78,PROTEİN S 122,AT III 129,KLİNİK BİYOKİMYA homosistein 9.51,mikrobiyoloji ANTİ KARDİOLIPIN IgM 13.3,ANTİ KARDİOLOPIN IgG 13.7 SONUÇLARIM BÖYLE BİLMİYOSANIZDA BU TESTLERİ CANINIZ SAĞOLSUN kendinize iyi bakın

Slm kızlar nasılsınız kardeloşum neden ıkı kez güncellemıssın demıssın lısteyı farkındamıydın bı desen dalgınlık ıste senın yazını görünce farkettım
yoğunum canlarım bgnlerde umarım ıyısınızdır
Ebrarcıgım benım duama bıttı yaz cnm sabah erkenden okucam duadad burda olurum ınsallah
Ben kactım kızlar yorgunluktan gözlerım kapanıyor ıyıgeceler hepınıze

hoş geldin bebem belki giremem dedim ama benim mercimek kafamı döndürdü yarının yemeklerini yaptım çünkü işçiler gelsin annecigime gidicem 3 kişi gelicekler eşim dedi sabah gidersin onlar gelmeden dedi ben yediririm dedi biraz huysuzz o konuda ne bekar arkaşını getirir eve nede tanımadıklarını alır içeri ben bu adamla ne yapıcam bazen dayaklık heşimdiden amin diyorum canım arkadaşlarıma

HAYIRLI UGURLU OLSUN

ARALIK AYI LİSTEMİZ

QUEEN_BEE35-----------------------------------------------------------------------------------4 ARALIK
AFED---------------------------------------------------------------------------------------------7 ARALIK
NANELİŞEKER-----------------------------------------------------------------------------------8 ARALIK:103:
GUNEYCANAN-----------------------------------------------------------------------------------10 ARALIK:87:
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------22 ARALIK:97:
DERINSU----------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:78:
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------15 ARALIK:109:
SAMYELİ26-------------------------------------------------------------------------------------17 ARALIK
FLAN--------------------------------------------------------------------------------------------20 ARALIK:94:
KARDELEN5223---------------------------------------------------------------------------------23 ARALIK:108:
SEMRAOZSOY-----------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK
SELİNA23---------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:82:
SEVTUN2----------------------------------------------------------------------------------------27 ARALIK:86:
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:128:
GUL-TAMER-------------------------------------------------------------------------------------?? ARALIK
SUNGER-----------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK

OCAK AYI LİSTEMIZ

ZEYNEPKAYGİN-----------------------------------------------------------------------------------4 OCAK
YETERRRRR----------------------------------------------------------------------------------------6 OCAK
TURKUAZ-------------------------------------------------------------------------------------------9 OCAK
KAYRAM------------------------------------------------------------------------------------------16 OCAK

HAMıŞLERıMıZ

ZEYN77---------------------------------------------------------------------------------------------
BERSUU----------------------------------------------------------------------------------------------
AZİZE-------------------------------------------------------------------------------------------------
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------
GÜNDOĞMADAN--------------------------------------------------------------------------------------
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------
GELINCIK---------------------------------------------------------------------------------------------
BİRSEN-----------------------------------------------------------------------------------------------
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------
TUGCAL----------------------------------------------------------------------------------------------
DERDANUR--------------------------------------------------------------------------------------------
BULUT83----------------------------------------------------------------------------------------------
E-S-R-A-----------------------------------------------------------------------------------------------

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:

vay be ne eltiler varmış ben şakayla dediydimde yüzüme senin işini yapıcagıma kendi işimi yaparım demişti çok agırıma gitmişti inan aramıyo artık beniya üstümden kocaman yük kalktı he allahım ona hidayet versin ne deyim allah razı olsun o eltindende ne güzel gelip işlerini yapmış kız çok ugraştım kardeş gibi olalım diye ama kendi istedi şutladım gitti başımdan sefam olsun

Kızlar bıde sızden bısıy rıca etcem bana yrn ıcın yenı yılla ılgılı hareketlı avatralar bulurmusunuz bende bakcamda belkı sız farklı bısıyler bulursunuz hedıye noel baba cam agacı geyık falan ıste lısteyı degıstırıcem eger bulabılırsem güzel bısıyler :82:

canım bana ypılan tahlillerin aynısı
protein c 163.5
protein s 82
antikardiyoliping ıg m 2.124
antikaryolipin ıg g 4.809

bende daha birsürü sonuç var ama çok iyi anlamıyorum yani sadece kendiminkileri yazdım bende pıhtılaşma var anca doktorun açıklama yapar tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…