Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar valla bu gün çok yorgunum bi o kadar da mutlu yarın hafta sonu için memlekete gidiyoz anamı görücem çok özledim

kız çok sevindim benimkide gelicek gelemedi hatun allahım sag saglim kavuşmamızı nasip etsin şekerim

bu arada ben geldim canlarım:82::82::82::82::82::82::82::82::82:

kız çok sevindim benimkide gelicek gelemedi hatun allahım sag saglim kavuşmamızı nasip etsin şekerim

bu arada ben geldim canlarım:82::82::82::82::82::82::82::82::82:

selam canım inşallah sende kavuş bizde yarın koçişim işten çıksın akşama doğru yola çıkarız zaman şimdiden geçmiyo valla

selam canım inşallah sende kavuş bizde yarın koçişim işten çıksın akşama doğru yola çıkarız zaman şimdiden geçmiyo valla
ay ne güzel benimkide gelicekte dayım getiricek ondan garibim dayımı bekliyo
slm kızlar iyi akşamlar herkese nasılsınz
hoş geldin şekerim nasılsın bakalım görüşmeyeli
sevtun hoşgeldin canım nasılsın

iç güveyden halliceyim bebem benimkini atlattım geldim pc başına oturdum aman görmesin beni levabada sanıyoda allahtan kurtlar vadisini seyrediyoda ben aklına galmiyorum ne kadar kötüyüm demi

hoşbulduk ıyıım sevtunummm sen nasılsın tatlım ben aynııyım degısıklık yokkkk
hoşbulduk sunger sagolasın...

buna kötülük denmez bacım zeka zeka bu afferin benim akılla arkadaşıma

iç güveyden halliceyim bebem benimkini atlattım geldim pc başına oturdum aman görmesin beni levabada sanıyoda allahtan kurtlar vadisini seyrediyoda ben aklına galmiyorum ne kadar kötüyüm demi

amaaannn bende kociş kurtlar vadisi bakıyo rahat rahat takılırım topikte diye sevindim şimdi geldi kızdı dinlensene niye bunun başında vakit harcıyorsun diye söylendi
akşama kadar zaten bilgisayar başındasın, sonra gözlerin kızarıyo dedi çok kızdı çokk
hiçte kıyamaz bana :78:

anam benimkide kurtlar vadisine bakıyo bi yandanda beni bekliyo reklam arasına sıkıştıracak ta beni ne yapalım belki tutar

neyse ben benimkini kızdırmayım nede olsa lazım bana herkeze iyi uykular kızlar allah her kezin muradını versin amin amin amin

canım benimkide diyoda beni düşündügünden beni kaldırıyo kendi oturuyo başınaoda ban kıyamazdayanından geç haberi bile olmaz oyuna dalınca
buna kötülük denmez bacım zeka zeka bu afferin benim akılla arkadaşıma
akıllıyım demi bir yakalarsa beni amanın
hoşbulduk ıyıım sevtunummm sen nasılsın tatlım ben aynııyım degısıklık yokkkk
hoşbulduk sunger sagolasın...
canım allahım iyi etsin aman hastalık sökellik vermesinde daha ne isteriz rabbimizden
ya aklıma ne geldi bugün gusül boy abdesti alıp yıkanıyomuş bütün günahların dökülüyomuş 1 senelikler yıkanmayı unutmayın çok sevapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…