kızlar valla bu gün çok yorgunum bi o kadar da mutlu yarın hafta sonu için memlekete gidiyoz anamı görücem çok özledim
kızlar valla bu gün çok yorgunum bi o kadar da mutlu yarın hafta sonu için memlekete gidiyoz anamı görücem çok özledim
hoş buldum çok yorgunum bugün temizlik yaptım biraz ancak oturabildim sizde ne var ne yok ne kaynattınız ben yokkehoşgeldinnnnn
kız çok sevindim benimkide gelicek gelemedi hatun allahım sag saglim kavuşmamızı nasip etsin şekerim
bu arada ben geldim canlarım:82::82::82::82::82::82::82::82::82:
slm kızlar iyi akşamlar herkese nasılsınz
iyi yolculuklar canımmm, sağlıkla gider gelirsiniz inşaallah
ay ne güzel benimkide gelicekte dayım getiricek ondan garibim dayımı bekliyoselam canım inşallah sende kavuş bizde yarın koçişim işten çıksın akşama doğru yola çıkarız zaman şimdiden geçmiyo valla
hoş geldin şekerim nasılsın bakalım görüşmeyelislm kızlar iyi akşamlar herkese nasılsınz
sevtun hoşgeldin canım nasılsın
ay ne güzel benimkide gelicekte dayım getiricek ondan garibim dayımı bekliyo
hoş geldin şekerim nasılsın bakalım görüşmeyeli
iç güveyden halliceyim bebem benimkini atlattım geldim pc başına oturdum aman görmesin beni levabada sanıyodaallahtan kurtlar vadisini seyrediyoda ben aklına galmiyorum ne kadar kötüyüm demi
hoşbulduk ıyıım sevtunummm sen nasılsın tatlım ben aynııyım degısıklık yokkkk
hoşbulduk sunger sagolasın...
iç güveyden halliceyim bebem benimkini atlattım geldim pc başına oturdum aman görmesin beni levabada sanıyodaallahtan kurtlar vadisini seyrediyoda ben aklına galmiyorum ne kadar kötüyüm demi
amaaannn bende kociş kurtlar vadisi bakıyo rahat rahat takılırım topikte diye sevindim şimdi geldi kızdı dinlensene niye bunun başında vakit harcıyorsun diye söylendi
akşama kadar zaten bilgisayar başındasın, sonra gözlerin kızarıyo dedi çok kızdı çokk
hiçte kıyamaz bana:78:
sendemi benim gibi bebiş derdindesin allah nasip etsin inşallah canım
canım benimkide diyoda beni düşündügünden beni kaldırıyo kendi oturuyo başınaamaaannn bende kociş kurtlar vadisi bakıyo rahat rahat takılırım topikte diye sevindim şimdi geldi kızdı dinlensene niye bunun başında vakit harcıyorsun diye söylendi
akşama kadar zaten bilgisayar başındasın, sonra gözlerin kızarıyo dedi çok kızdı çokk
hiçte kıyamaz bana:78:
akıllıyım demi bir yakalarsa beni amanınbuna kötülük denmez bacım zeka zeka bu afferin benim akılla arkadaşıma
canım allahım iyi etsin aman hastalık sökellik vermesinde daha ne isteriz rabbimizdenhoşbulduk ıyıım sevtunummm sen nasılsın tatlım ben aynııyım degısıklık yokkkk
hoşbulduk sunger sagolasın...
anam benimkide kurtlar vadisine bakıyo bi yandanda beni bekliyo reklam arasına sıkıştıracak ta beni ne yapalım belki tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?