Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bu arada kardelenım daha ıyıymıssın herhalde okuduguma gre bak gectı bıttı kız sımdı kalktı tum engeller ıste kac ay koruncaksın doktor bısey dedımı

40 gün sonra kontrol var.2 ay da bekleme süresi hayırlısı inşallah işe yarar başkada bişey kalmadı herşeyi denedim

noldu gene yaa canım.hayırdır?
sevtun hoşgeldin kız bu kadar işin arasında pc yide bırakmıyosun hiç maşallah topiğin fanatiği seni

derin kayra merhaba nasılsınız.Kayra bugün misafirin yok heralde

merhaba xcanım hoşgeldin..iyiyim sen nasılsın..agrıların azaldı inşallah...

canımmm ınsallah gecer yaaaa romatızma degerlerıne bı baktır canım bende de olduydu ve yuksek cıktı ama kendılıgınden gectı
40 gün sonra kontrol var.2 ay da bekleme süresi hayırlısı inşallah işe yarar başkada bişey kalmadı herşeyi denedim
ınsallah canım sorun da kalmadı demekkı

sevtun hoşgeldin kız bu kadar işin arasında pc yide bırakmıyosun hiç maşallah topiğin fanatiği seni

sizsiz yapamıyorum bebelerim benimebrarın dedgi çıktı o diyodu sen bulur girersin diye
ahhhh kıyamam kızzzzz yıne neler yaptılar benım pıtırcıgıma kızzzz
aman boşver gene aynı kişi anlatmaya deymez uyuzu
içim dokdu canım bak gör birlikte kalırız belki ben diyorum allahımda nasip ederse tabi benle 3 kişi daha hamile kalıcak

CANIM dayanamayınca mecbur içiyo insan boşver bişeycik olmaz sancı çekmekten iyidir
ay inşallah be kuzum duaların kabul olur artık ben nasıl dua edeceğimi bile bilmiyorum inanki
canım ya kıyamam yine kötü olmuşsun pelinim çok zor çok iyi anlıyorum ben ilk bebeğimi kaybettiğimde kimse tanıyamıyodu beni ama noldu kendime ettim doktorum korunma hemen olur belki dedi ama ben depresyona girdim 6 ay tedavi gördüm mecburen korunmak zorunda kaldım .bebek istiyorum ama korunuyorum buda ayrıca koydu bana .biraz güçlü ol bitanem geçicek inşallah
amin kızlar inşallah en yakın zamanda bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız
birsenim kuzum nasılsın?
canım okuduğun ayetel kürsiler çok işe yaradı allah senden razı olsun
kolay gelsin canım gerçekten zor iş heryer batıyo neseki ben evime geçmeden yaptırmıştım
aslına bakarsan ben pekde hoşlanmıyorum yaa kociş istedi diye öyle ayrıntılar bana göre değil hayatta hiçbişeyi çok istemedim bebiş istedğim kadar
cano inanki bende öyle düşündüm inşallah hislerimiz gerçek olur

naber kuzu iyimisin ?

aman dikkat et eviniz niye ısınmıyo acep

canımmm ınsallah gecer yaaaa romatızma degerlerıne bı baktır canım bende de olduydu ve yuksek cıktı ama kendılıgınden gectı

ınsallah canım sorun da kalmadı demekkı

bende çok üşüdüm bugum ya ısınamıyoruda gelde birlikte ısınalım bebem ahanda böle

kızlar bunları alıntıladım ama şuanda yazamıyorum döncem ben size:)eşim geldi de.yemegi koyayım öptüm.

CANIM dayanamayınca mecbur içiyo insan boşver bişeycik olmaz sancı çekmekten iyidir
ay inşallah be kuzum duaların kabul olur artık ben nasıl dua edeceğimi bile bilmiyorum inanki
bende herkesin demeyeyım ama bole konustugum samımı oldugum herkesın ayrı duası var ıhtıyacına gre yanıııı ve ısımlerıyle bırlıkte dua edıyorum rabbım kabul ederseonun dısında da bebek ısteyen herkese bırden edıyorum ınsallah senın duan da bu:26::26::26::26::26::26:

oyyy yerim seni kuzum çok saol
allahım seninde gönlüne göre versin dilerim rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün

hanımlar nıspet olmasında yanı burada hava o kadar guzelkı gunduzlerı uzerıme bı esofman ustu ıle dısarı cıkabılıyorum yanııı ama aksamları bır yagmur yagıyor hava yıne sıcak ta yagıyor ıste ama bardaktan dokulur gıbı ve ruzgar fırtına bazen de. ama yagmur yıne de yagsın sorun degıl berekt sonucta her yagmur damlasını bır melek tasırmıs bu yusden yeryuzune meleklerın en cok ındıgı an yagmur zamanı bende dua edıyorum o zmaanlarda rahmet ınıyo sonucta dımı

önemli degil bebem arkadaşın biride okudu geçmişte baktınmı bende akudum ekle istersen
ben dedim açıklık olursa eklersiniz dedim ogünde mubarek gündü galiba hemde sevaba girdim işşallah allahımın izniyle ne demek allah hepinizden razı olsun tez zamanda bebeklerimizi kucagımıza alırız işşallah duaya giricektimde adam yatakodasını yapıyodu eşime dedim dua kaldı kızlar bekler canım iş var gir girebilirsen dedi ama adam pc tepesindeydi adama sen çekil ben bir dua edicem mi deseymişim zaten yatak odası bebek odası misafır odası bitti giriç mutfak kaldı aman allahım çok pis oluyo be ben dedim eşime taksiyle anneme gidelim sen taksi duragnı aradık 2 duragıda yok dediler garibim yoruldum diye evden çıktı okadar arası varki evimle taksinin geçtigi yer sorma erinmedi taksiyi aldı geldi evin önüne koydu beni taksiye eve getirdi içei soktu oda işine gitti birileri ne olur bana yardıma gelsin çok zor durumdayım ya

ayyy negüzel yaa tadını çıkar deryam burda donuyoruz biz
evet yağmur yağrken dua etmek çok iyiymiş rabbim kabul etsin

saol sevtunum allah razı olsun
senin işin var tabiki keyfi değil başka dualara katılırsın nasipse
kız kimse yokmu yakınında gelip yardım etsin
buarada garip arkadaş okudum demişte bu listeyimi yoksa duasını yaptığımız listeyimi anlamadım çünkü onuda bildirmemişti seninkinden kullandık işte .özelden yazdım ben ona duruma göre ekliycem
seninkini ekliyorumşimdi ağzına sağlık

canım en güzel havayı kıskanırım valla kışı hiç sevmiyorım
Allah kabul etsin bütün dualrını 5.6 gündür buradada yağmur var özelikle geceleri yatağıma oturup bende hapimiz için dua ediyorum
inşşşşşş rabbim sesimi duyar

DERYA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................15
BONCUK..................15
DERİN.....................15
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
AFED......................15
ALEYNA..................10
TURKUAZ................10
SELİNA...................20
KARDELEN...............15
DERDA....................10
YETER.....................15
GÜNEYCANAN...........10
HALE.......................10
SUNGER..................10
GARİP.....................10
BANU......................10
KARDELEN49............10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ.....................10
CİBEL......................10
HATİCE...................10
BİRSEN...................10
ELAEZEL..................10
MİRANDA................10
FLAN.......................13

SELİNA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20
BONCUK..................15
DERİN.....................15
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
ALEYNA...................15
TURKUAZ................15
BANUU....................10
KARDELEN...............10
AFED......................10
KARDELEN49...........10
GÜNEYCANAN..........10
DERDA....................10.
YETER....................10
SUNGER..................10
HALE......................10
NANELİŞKR..............10
CİBEL......................10
GARİP.....................10
TOSTİ....................10
BANU......................10
YETER....................10
BİRSEN..................10
ELAEZEL.................10
HATİCE..................10
MİRANDA...............10
FLAN......................13

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…