pelincim canım seni daha iyi gördüm zaman herşeyin ilacı demi canım insan üzüntü yaşadıgında her zaman zaman lazım çünkü zaman geçtikçe yaralarımız sarılıyo
kardelen bhr senide iyi gördüm hadi bakalım sanada başarılar diliyorum canım allahım hepimizin gönlüne göre versin canım
ebrarım canım önemli degil bebem inan severek okuyorum ilk bebegimde çok kötü olmuştum çok zor atlatmıştım yavrumun acısını ama ikinci ogluma hamile kalınca kanamam olupta okadar kişiyi arkaya aldın benim için mercimegim için dualar ettiniz yavrum rahimime tutunsun diye allah hepinizden razı olsun herkezin hakkını yedim ozaman bençok gerilerdeydim ama öne aldınız beni yavrum için bebegim öldü allah razı olsun çok destek oldunuz sen kardelen profum derinsucum birsen olsun kardelen bhr ve kardelen 49 flan derde tugcal semra olsun ugurboncugum samyeli canlarım daha aklıma geliyo ama kafam bu arada yerinde degil affetsinler arkadaşlar adını söyleyemediklerimde deim iyiki varsınız siz olmasaydınız ben ne yapardım canlarım allahım bu mubarek gününyüzü suyu hürmetine size saglıklı saatli evlatlar versin hemide çifter çifter ahanda böle şişin işşallah
amin canım inşalllah bebeklerimizi kucağımıza alırız dün eşimle korunanları konuşuyoduk işte sprial taktıranları flan bendedimki hiç korunmuycam ALLAH versin yeter ki hepsine bakarız dedim hayel işte daha 1 tane bile olmuyoken
olur canım allahımın takdiri inan ablam kızını dogurdu sibral vardı ogluna öyle hamile kaldı bir buçuk sen yok aralarında ikisinide ikiz gibi büyüttü ina bana eger rahim açıklıgından kaybetmeseydim ogullarımı helede ikinci yavrumu 1 sene beklemz gene bebek düşünürdüm malum yaş var artık 20 yaşlarda degiliz demi allahım isterse olur herşey kafaya takmıcaksın relaks olucaksın belkide bebek stersinden olmuyo acaba olucakmı bu ay ay adet olursam şöyle olur ay böyle olur yok yumurtlam günü filan ben bir karar aldım ocakta elimden geldigi kadarıyla strese girmicem bebek için olmaması lazım lişkinin farzet bebek için olmuyo keyfine bakıcaksın relaks olucaksın afedersin ama bişey dicem önceden aman 1 saat yat yok belinin altına yastık koy yok biraz uyu sonra yıkanırsın yok hemen kalkma aman ben yaptımda ne oldu hamile kaldıgım ay oldu bitti gittim yıkandım yatım boşverdim dedim allahım bebek olmuyosa olmuyo senlemi kavga edicemhadi bişey olur insanlrla kavga edersin am dedim sen beni yaradansın sen ban nefes verensin rızık verensin senin sayende yaşıyorum biliyorum bebegim olmuyo ama sen benim canımı acıtıcak gibi bişey yapmazsın beni sınarsın bakalım kulum sabrediyomu yoksa ban isyanmı ediyo dersin sabredicez mükafatımızı alıcaz canım rabbim kaldıramıyacagımız yükü yüklermi hiç omuzlarımıza allahımıza sıgınalım o herşeyi bilir 2 evlat verdi azda olsa anneligi tattım yavrularımı benden geri aldı aglıyorum çünkü acıları çok var içimde haşa isyan etmiyorum kesinlikle yaradanım benim için ne planları vardır ben nerden bilicem bugünümede şükürler olsun arkadaşım saglıklıyım herşeyim var sıkıntım yok çok şükür eşim yanımda allahım ayırmasın daha ne isterki insan hayattan çocuk olsun olmasın ölüm yokya ucunda hiçte olmazsa evlatlık alırız olur biter onlarımda anneye babaya ihtiyacı var kendi evladın degil ama annelik segisini onlarda tadıcanya o yeter demi arkadaşım şükürler olsun rabbim ban bahşettiklerin için aminben namazı kılıyım geliyorum birazdan
canım allahım kabul etsin orucumu benimde 34 günüm kalmış geçen 49 gün demiştimya yanlış hesaplamışım akıl işte yerinde degilya allah beni ne yapmasıncanım benim ne güzel anlatmışsın doğru söylüyosun canım bende sabrediyorum neyapıyımm oruç ağzımla dua ediyorum ALLAHIM ne olur herkesin gönlündekini ver amin
canım allahım kabul etsin orucumu benimde 34 günüm kalmış geçen 49 gün demiştimya yanlış hesaplamışım akıl işte yerinde degilya allah beni ne yapmasın
bazen öyle gerekiyo balım düşündüm durdum dünden beri ben ne yapıyorum yada neden kendimi yıpratıyorum üzül üzül bir yere kadar demi canım bu laflarımı iyi okuyum dinleyin size olan duygularımdır
kardeş demek hayat demektir kimi zaman aldıgın her nefeste kardeşim diyebilmek,,,,
kimi zaman üzüldügünde karşında bulabilmek hiç bir zaman sevgili kardeş gibi olamaz
kardeşin aşkı sevgiliden çoktur sevgili terkedr kardeş yanında baki kalır,,,,,
sevgili emreder kardeş teselli eder kardeş sevgiliden çok sever,,,,
bilirmisin bizde kardeşlik nedir nefesin kesilirse al benim canımı kullan,,senindir
işte böyle olmalıyız birbirimize biz hepimiz bir garip anne adaylarıyız evlada sevgiye hasret hepiniz benim için birsiniz iyiki varsınız canlarım
yolun sonu uçurumsa eger,,kardeşim geri dön ilk adım benimdir,,
neguzel yazmisin canim bu arada ben geldim
hoş geldin bebem görüşmeyeli ne var ne yok
merimekler ne yapıyo kız
hayırlı pazarlar kızlar herkese.cee diyip kaçıcam ama kociş geliyomuş hoşçakalın inş.:79:
canım allahım kabul etsin orucumu benimde 34 günüm kalmış geçen 49 gün demiştimya yanlış hesaplamışım akıl işte yerinde degilya allah beni ne yapmasın
bazen öyle gerekiyo balım düşündüm durdum dünden beri ben ne yapıyorum yada neden kendimi yıpratıyorum üzül üzül bir yere kadar demi canım bu laflarımı iyi okuyum dinleyin size olan duygularımdır
kardeş demek hayat demektir kimi zaman aldıgın her nefeste kardeşim diyebilmek,,,,
kimi zaman üzüldügünde karşında bulabilmek hiç bir zaman sevgili kardeş gibi olamaz
bilirmisin bizde kardeşlik nedir nefesin kesilirse al benim canımı kullan,,senindir
işte böyle olmalıyız birbirimize biz hepimiz bir garip anne adaylarıyız evlada sevgiye hasret hepiniz benim için birsiniz iyiki varsınız canlarım
hos bulduk ne olsun ayni iste ekleme modundayiz gunler zor geciyor mercimeklerde iyi neyapsin selamlaari var sana
aleyküm selam canım onlar bir dogsun sevtun teyzeleri sevicek onları şirinlikler yapıcak sevicek onları uzaktayız ama net diye bişey var demi işşallah saglıklı bir şekilde dogumunu yaparsında yavrularımı görürüm nette kız güldürmak için böyle yapsam gülerlermi ban acaba
hos bulduk ne olsun ayni iste ekleme modundayiz gunler zor geciyor mercimeklerde iyi neyapsin selamlaari var sana
hadi bakalım hayırlısıyla müjdeleri verinaramızda 1 gün var galiba boncuk,sen,ben,kardeloş hepimiz müjde patlatıyomuşuz
kız inşalah hamişsinizdir ne halay çekeriz amabiri mantımı dedi :84:yapma cano gece gece mantımı açtırcaksın şimdi valla buara manyak şeyler çekiyo canım ciddi ciddi şüpheleniyorum
ah cano keşke toptan hamiş olsak nevardı çok şeymi istiyoruzki :26:
bende kullandım kendi başıma yumurtların ne kadar olduğunu bilmediğimiz için pek yaramıyo dr omadan bide erkeklerde kullanıyomuş onlarda sperm artırıcı olarakkızlar size bişey diyecem ben bugün bişey yaptım. doktorum üç kez klomen kullandırdı klomen le olmadı artık aşılama dedi.NE zaman istersen gel demişti bende gidemedim üç ay oldu ve bende bugün kendim klomen aldım bu ay öle deneyecem..şimdide endişelendim acaba sorun olur mu diye
inşallah büyümüştür canım çatlatma iğnesi ne vurunacan hangisini eğer istersen haber ver eczaneye soralım dedim ama cevap yazmadıngünaydın canım hoşbulduk evet klomen kullandım cuma günü bitti hap yarında doktora gidicez işte yumurtalar büyümüş mü ona bakılacak büyüdüyse çarşamba günü aşılama yapılacak biraz korkuyorum
pelincim canım seni daha iyi gördüm zaman herşeyin ilacı demi canım insan üzüntü yaşadıgında her zaman zaman lazım çünkü zaman geçtikçe yaralarımız sarılıyo
kardelen bhr senide iyi gördüm hadi bakalım sanada başarılar diliyorum canım allahım hepimizin gönlüne göre versin canım
ebrarım canım önemli degil bebem inan severek okuyorum ilk bebegimde çok kötü olmuştum çok zor atlatmıştım yavrumun acısını ama ikinci ogluma hamile kalınca kanamam olupta okadar kişiyi arkaya aldın benim için mercimegim için dualar ettiniz yavrum rahimime tutunsun diye allah hepinizden razı olsun herkezin hakkını yedim ozaman bençok gerilerdeydim ama öne aldınız beni yavrum için bebegim öldü allah razı olsun çok destek oldunuz sen kardelen profum derinsucum birsen olsun kardelen bhr ve kardelen 49 flan derde tugcal semra olsun ugurboncugum samyeli canlarım daha aklıma geliyo ama kafam bu arada yerinde degil affetsinler arkadaşlar adını söyleyemediklerimde deim iyiki varsınız siz olmasaydınız ben ne yapardım canlarım allahım bu mubarek gününyüzü suyu hürmetine size saglıklı saatli evlatlar versin hemide çifter çifter ahanda böle şişin işşallah
sevtun çok bebeğendim çok haklısın birbirimizi tanımıyoruz ama en çokda birbirimiz için dua ediyoruz acayip duygulandım gerçekten
hadi bakalım hayırlısıyla müjdeleri verin
kız inşalah hamişsinizdir ne halay çekeriz ama
bende kullandım kendi başıma yumurtların ne kadar olduğunu bilmediğimiz için pek yaramıyo dr omadan bide erkeklerde kullanıyomuş onlarda sperm artırıcı olarak
inşallah büyümüştür canım çatlatma iğnesi ne vurunacan hangisini eğer istersen haber ver eczaneye soralım dedim ama cevap yazmadın
sevtun çok bebeğendim çok haklısın birbirimizi tanımıyoruz ama en çokda birbirimiz için dua ediyoruz acayip duygulandım gerçekten
gulerlerde bence zor biraz ee sende hamis olucaksin artik kendi bebisini seviceksin ya nasil olcak o is
mrb canım ikiz hamileliğin var heralde hayırlı olsun doğal yoldan mı yoksa tedavi sonucu mu ikiz oldu merak ettimde
işşallah canım ben inanıyorum o günleri görücegimi allahım yardım etsin en deyim alayım emzireyim uyutayım onunla uykusuz kalıyım ne güzel olurdu zaten uykuyu sevmeyen bir bayanım aman sabahlar olmasın derim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?