birsenim helal sana diyorum kuzum
buarada demek küçük kaynana var allah kolaylık versinçok öpüyorum tatlım kolay gelsin
maşallah canım allahım tamamına erdirsin sende baya beklemişsin
inşallah tüm hasretlerin bitecek sağlıkla kucağına alınca
korku yok kuzum herşey güzel olucak allahın izniyle
bilmemki bitanem ya hayırlısı artık rabbim neylerse güzel eyler ol derse olur duadan başka yapıcak bişey yok yapıcak herşeyi yaptığımı düşünüyorum
ben azcık kaçayım küçük kaynana oyun oynayacakmış bende azcık işimi yapıyım sonra gelirim byeee
ben azcık kaçayım küçük kaynana oyun oynayacakmış bende azcık işimi yapıyım sonra gelirim byeee
hş geldin bebem bundan sonra çok degişik sevtun var karşınızda haberiniz olsun dayak işi yok artık sevgi varcanlarım mutlu pazarlar hepiniz iyisinizdir inşallah
bende iyiyim çok şükür
şimdiden hoşbuldum dyorum :))uzatmmak için
sevtunum rüyan hayrolsun canım yeter hamiş kalıcak galiba bak bende rüyamda görmüştüm .inşallah hepberaber kalırız tatlım .buarada hep böyle pozitif ol kimseyi dövmüyosun aferim sana artık dayakcı değil adın
kardelenbhrım inşallah pozitif olucak aşılaman canım herşey gönlünce olsun dört gözle müjde bekliyoruz senden
derinim canım arkadaşım beni biliyosun pek böyle olmam ama tuhaf bişey var nedendir bilmem biyandanda korkuyorum hayal kırıklığı yaşıycam çünküallahım hepimizi sevindirsin inşallah
amin canım kardeşim benim işşallah bu topik hep böyle mutlu olur şişeriz ahanda böleyok canım gelmedi daha ya bugün akşam yada yarın gelecek Allahım tüm topiği kocaman göbekli yapsın hayırlı sağlıklı bebişler versin çoğunuzada 2 şer tane versin kardeloşla sevtunada onlarında canları sıkıntıdan kurtulsun aminnnn
kiz hosuma gitti valla ecrin ismi burakin anlami ne peki?
canım aslında ikimidede sorun yok ben 10 yıldır bekliyorum 3 tane düşüğüm var bendeki sorun pıhtılaşma tatlımevet arkadasim Insallah bitecek artik sendemi sorun var canim yoksa esindemi?
hepimiz dua ediyoruz yapacak bişey yok neyapalım keşke aşılaması tutan biri olsaydı burda bana moral olurdu
hş geldin bebem bundan sonra çok degişik sevtun var karşınızda haberiniz olsun dayak işi yok artık sevgi varsözde vermiyorum ama beni kızdırada var şaplak haberiniz olsun
amin canım kardeşim benim işşallah bu topik hep böyle mutlu olur şişeriz ahanda böle
canım buragın anlamı peygamber efendimizin bindigi atın ismi haktanda allahtan olan demek
ecrinin yanınada ben nasip olursa fatıma koyucam peygamber efendimizin kızının adı ratıma tü zehra allahım koymayıo nasip etsin buragı eşim çok istedi haktanıda ben gene sen bilirsin ama isimler çok güzel ay olsada koysak be
hepimiz dua ediyoruz yapacak bişey yok neyapalım keşke aşılaması tutan biri olsaydı burda bana moral olurdu
yesinler onu yaa küçük kaynana
tamam canım güle güle çok öptümm
METUKA hoşgeldin canım nasılsın
canım aslında ikimidede sorun yok ben 10 yıldır bekliyorum 3 tane düşüğüm var bendeki sorun pıhtılaşma tatlım
canım birsen varya onun aşılaması tuttu işte seninde tutucak inşallah kuzum
hş geldin bebem bundan sonra çok degişik sevtun var karşınızda haberiniz olsun dayak işi yok artık sevgi varsözde vermiyorum ama beni kızdırada var şaplak haberiniz olsun
amin canım kardeşim benim işşallah bu topik hep böyle mutlu olur şişeriz ahanda böle
canım buragın anlamı peygamber efendimizin bindigi atın ismi haktanda allahtan olan demek
ecrinin yanınada ben nasip olursa fatıma koyucam peygamber efendimizin kızının adı ratıma tü zehra allahım koymayıo nasip etsin buragı eşim çok istedi haktanıda ben gene sen bilirsin ama isimler çok güzel ay olsada koysak be
iyi yapıyosun canım bende aynı pazar günü sıkıcı bir hava ve ben yanlızımiyiyim tatlım...pc başında takılıyorum....sen nasılsın tatlım...avatarın niye ağlıyor bacım gül biraz hadi
Allah sabir versin canim pihtilasmanin okadar sorunlu oldugu bilmiyordum demek okadar sorunlu birseymis hepsi bitti pihtilasma kaldi dertler bitmiyorki
iyi yapıyosun canım bende aynı pazar günü sıkıcı bir hava ve ben yanlızım
canım artık ağlamıyorum aslında galiba gözyaşlarım bitti ben ağlamıyorumda avatar ağlıyo yerime
inşallah orda birgün bebiş resmi olucak
bundan sonra büle olalım ne olur bir ay bebek fikrini kafamızdan çıkarsak olcekte nerde beynimize laf anlatabilsek keşketamam seni çok kızdıran olursa ama öyle sürekli yok canım
böyle pozitif görmek hoşuma gidiyo inşallah hep böyle olursun tatlım
burada haktan ismine bende bayılıyorum
kız birsen senin ki aşılamamıydı niye söylemiyosun hangi aşamalardan geçtin canın yandımı çabuk anlatbekliyorum
olucak tatlım olucak hemde annesi gibi iyi kalpli ve güzel bir bebek resmi olacak
bundan sonra büle olalım ne olur bir ay bebek fikrini kafamızdan çıkarsak olcekte nerde beynimize laf anlatabilsek keşke
canım bak önce ilaçla yumurtalarını büyütücekler eşinin spermlerini yıkıcaklar sana karnından igne vericekler göbek deliginin altında 4 parmak aşagısına igneyi vurucaksın onları saatleri var tabi gene çagırıcak bakıcaklar sonra yumurtaların istenilen boyuta gelinse seni normal muayene yapıyomış gibi eşinin yıkanan spremlerini rahime enjekte edicekler yarım saat bir saat yatıcaksın masada sonra eve gönderiyolar yanlış degilsem ogün iilşki olmuyo agır kaldırmıcaksın kendini
yormucaksın test yapıcaksın allahımınizniyle ahanda böle olcen
bundan sonra büle olalım ne olur bir ay bebek fikrini kafamızdan çıkarsak olcekte nerde beynimize laf anlatabilsek keşke
canım bak önce ilaçla yumurtalarını büyütücekler eşinin spermlerini yıkıcaklar sana karnından igne vericekler göbek deliginin altında 4 parmak aşagısına igneyi vurucaksın onları saatleri var tabi gene çagırıcak bakıcaklar sonra yumurtaların istenilen boyuta gelinse seni normal muayene yapıyomış gibi eşinin yıkanan spremlerini rahime enjekte edicekler yarım saat bir saat yatıcaksın masada sonra eve gönderiyolar yanlış degilsem ogün iilşki olmuyo agır kaldırmıcaksın kendini
yormucaksın test yapıcaksın allahımınizniyle ahanda böle olcen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?