Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım bence kendi başına kullanma ne olur neolmaz sonuçta onu kullanırken kontrole gidiyosun kist filan oluşur allah korusun işe yarayacağı yerde daha büyük sorunlar çıkarmasın tatlım

haklısın aslında doktorumla konuşsam iyi olacak sanırım...Ne zor işler yaa...erkek olarak dünyaya gelmek varmış....

ben bildiğin gibi,hala bebeksizim tari,bende yılbaşı geçsin,ondan sonra bakcam diğer çarelere,inşallah o arada sevindirir bizi kerata.

canım ya inşallah bende tuhaf oldu birkaç gündür üst üste rüya görüyorum etkilenmemek elde değil
ama rüyaylada yola çıkılmaz RABBİM nasip eder hepimize inşallah
kızalr reglı oldum hemde tam günümde çok mutluyum düzensız olurum dedım ama ameliyattan sonra tam gunumde oldum yıne allahım hep böyle giderde yenıden hamış olurum kızlar
gözünaydın canım düzenli olmak bile mutlu ediyo insanı
canım kardeşim çok saol allahım hepimizin yüzünü güldürsün seni çok seviyorum biliyosun dualarım seninle kuzum
canım inşallah ya hiçbukadar etkilenmemiştim hayrolsun yıkım yaşamak istemiyorum (
canım ya kıyamam mevlam şifa versin bolca c vitamini tüket kuzum
ayy gelinciğim maşallah yarısına gelmişsin bile RABBİM tamamına erdirsin sağlıkla dualarımdasın canım allahım evladını busefer sana bağışlasın inşallah
ilkindiyi kılıyım evi temizlicem iftara yemek yapıcam
bu arada 3 gündür ara ara midem çok bulanıyo ya sanki istifar edicek gibi ama olmuyo oruç tutgumdan dicem ama okadar tuttum acaba diyorum
çok kötüyüm
sevtunum hayrolsun inşallah bebiş vardır canım yüzün tekrardan gülsün inşallah
buarada eltin konusunda bende arkadaşlarla aynı fikirdeyim küs kalma samimide olma ben aynı durumdayım şuan
pelinim inşallah hayırlara çıkar canım bende öyle olmasını istiyorum demek sende rüya görüyodun bak şimdi birazdaha ümitlendim hadi hayırlısı kuzum
canım ben 15 tane derya 10 tane selina için okudum
allah kabul etsin ekleye ilirisn listeye
saol canım ağzına sağlık
canım ebrarcım sen ugraşma canım yeter okumuş ekledim ben daha kimse okumadı
sibel adet olmuş onlarıda ben okucam ekledim canım önüme gene gene gelire eklerim benem
saol bitanem uğraşıyosun sende allah razı olsun gönlüne göre versin
halem kuzum korkma ya bişey yoktur inşallah olabiliyo bazen ama devam ederse gözük mutlaka
belkide bebiş var kuzu nerden biliyosunki
ayyy yerim ben onu maşallah tuğçem gözünaydın hep sorunsuz geçsin 9 ayınız
çok sevindim kuzum buarada çok özledim seni biara msn muhabbeti yapalım
inşallah deryam hayırlara çıkar kuzum duanda unutmuyosun biliyorum
buarada barışmışsınız sevindim valla küsmek yok kocişlerle :))
canım arkadaşım bitaneciğim tahmin edebiliyorum inşallah rüyalarımızda gerçek olucak cano
ay kızım olsa varya dünyalar benim olur RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün enkısa vakitte
boncuğum nasılsın kıyamam ya demek yorgunsun dikkat et kendine bebiş varsa yorulma fazla cano
özledim senide inşallah karşılaşırda konuşuruz
cano msndende konuştuk zaten farkındayım sıkılıyosun ama bazı şeyleri değiştiremeyiz inşallah herşey dilediğimiz gibi olur inanıyorumki zamanla herşey yoluna girecek .
haklısın aslında doktorumla konuşsam iyi olacak sanırım...Ne zor işler yaa...erkek olarak dünyaya gelmek varmış....
öyle ama napalım kaderde bunları yaşamak varmış
ALLAHIM dermansız dertler vermesin canım
hayırlı geceler tari.
ebroşum,bende kaçıyorum cano,görüşürüz.

kusura bakma cano geçmişteydim maşallah pekbi kısaydı
herkese iyi geceler

DERYA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................15
BONCUK..................15
DERİN.....................15
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
AFED......................15
ALEYNA..................10
TURKUAZ................10
SELİNA...................20
KARDELEN...............15
DERDA....................10
YETER.....................15bitti
GÜNEYCANAN...........10
HALE.......................10
SUNGER..................10
GARİP.....................10
BANU......................10
KARDELEN49............10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ.....................10
CİBEL......................10bitti
HATİCE...................10
BİRSEN...................10
ELAEZEL..................10
MİRANDA................10
FLAN.......................13

SELİNA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20
BONCUK..................20
DERİN.....................20
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
ALEYNA...................15
TURKUAZ................15
BANUU....................10
KARDELEN...............10
AFED......................10
KARDELEN49...........10
GÜNEYCANAN..........10
DERDA....................10.
YETER....................10bitti
SUNGER..................10
HALE......................10
NANELİŞKR..............10
CİBEL......................10bitti
GARİP.....................10
TOSTİ....................10
BANU......................10
BİRSEN..................10
ELAEZEL.................10
HATİCE..................10
MİRANDA...............10
FLAN......................13

merhaba ben yeni katıldım.nasılsınız

iyi geceler .klomen neiçiin acaba benim eşimde sorun ben de kullansam bi yararı olurmu
merhaba cnm hoşgeldin aramıza
klomeni bencede kendin alıp kullanma canım...sende yumurtlama sorunu yoksa klomene gerek de yoktur zaten..eşinle ilgili sorun neyse ona yogunlaşın cnm hakkınızda hayırlısı..kaç yıllık evlisin?içimden bi ses daha yeni evli oldugunu söylüyo:26:
evet cano rüyalarla yola çıkılmaz ama senin bi rüyadan etkilenip böyle ümitlendigini hiç görmedim ben.ALLAHIM nolurrr..ay sabah sabah çok duygulandım kız aglatıyon beni hepseni çok seviyorum canım arkadasım..rabbim benden önce sana versin inşallahhhhhhhh senin haberini alıp sonrada ben kalayım:))biliyosun hep diyorum birlikte hamile kalıcaz biz ...

bu arada ne çok oturmuşsun cano kendine yazık etme bitanem uykusuz kalma..gerçi geçe kadan uyuyosundur sen ama olsun yinede dengeler bozuluyo öylede olsa...
günaydınnnnn kızlar iyi pazarlar

günaydın tatlımmmm sanada iyi pazarlar..bana iyi mi olcak bilmiyomda..pazar çalışıpda ne kadar iyi olunuyosa o kadar işte

kardelen hoşgeldin canım nasılsın görünmüyosun..dün müydü yazdın çıktın önceki gündü sanırım..dua edin deyip gittin..ben klomen kullandıgını hatırlıyom sanki dimi?

peloşum da geldi hoşgeldin canım siz kardelenle geçmiştesinizdir şimdi:)bende böyle kendi kendime yazar dururum artık..gerçi az sonra hazırlanıcam işe gidicem.

offfffffff KUZUM YAAAA NE ZORDUR PAZAR PAZAR ÇALIŞMAK
ALLAH KOLAYLIK VERSİN

kardelen hoşgeldin canım nasılsın görünmüyosun..dün müydü yazdın çıktın önceki gündü sanırım..dua edin deyip gittin..ben klomen kullandıgını hatırlıyom sanki dimi?

günaydın canım hoşbulduk evet klomen kullandım cuma günü bitti hap yarında doktora gidicez işte yumurtalar büyümüş mü ona bakılacak büyüdüyse çarşamba günü aşılama yapılacak biraz korkuyorum

peloşum da geldi hoşgeldin canım siz kardelenle geçmiştesinizdir şimdi:)bende böyle kendi kendime yazar dururum artık..gerçi az sonra hazırlanıcam işe gidicem.

hoşbulduk derinim sizleri görünce gecmişe gitmedim sonra giderim biara ...zaten su anda karnım cok kötü agrıyo ya doktor ilac vermişti ictim inş gecer daha evde cok işim var...canım ya pazar günü calışmakta zordur hic tatilin yokmu senin ya ne kadar sacma bari pazar günü evde dursaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…