günaydın canım nasılsın bakalım ben yarın doktora gidicem biraz korkuyorum
canım inşşş yumoşlar gerken seviyeye gelmişlerdirgünaydın canım hoşbulduk evet klomen kullandım cuma günü bitti hap yarında doktora gidicez işte yumurtalar büyümüş mü ona bakılacak büyüdüyse çarşamba günü aşılama yapılacak biraz korkuyorum
günaydın kızlar... hayırlı pazarlar herkeze
sagol canımmmm inşallah zor tabi..offfffffff KUZUM YAAAA NE ZORDUR PAZAR PAZAR ÇALIŞMAK
ALLAH KOLAYLIK VERSİN
hadi hayırlısı cnm yaa..klomeni biliyodum da aşılama olacagını bilmiyodum inşallahhhh tutar canım inşallahhhh..Rabbim yardım etsin..yumoşlar büyüsün inşşş.günaydın canım hoşbulduk evet klomen kullandım cuma günü bitti hap yarında doktora gidicez işte yumurtalar büyümüş mü ona bakılacak büyüdüyse çarşamba günü aşılama yapılacak biraz korkuyorum
günaydın kızlar... hayırlı pazarlar herkeze
hoşbulduk derinim sizleri görünce gecmişe gitmedim sonra giderim biara ...zaten su anda karnım cok kötü agrıyo ya doktor ilac vermişti ictim inş gecer daha evde cok işim var...canım ya pazar günü calışmakta zordur hic tatilin yokmu senin ya ne kadar sacma bari pazar günü evde dursaydın
canım nasıl olayım ya karnım agrıyo...kardelenim senin icin hayırlısı neyse o olsun senin adına cok seviniyorum inş aşılaman tutar ve hayırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırsın dualarım seninle....
sagol canımmmm inşallah zor tabi..
hadi hayırlısı cnm yaa..klomeni biliyodum da aşılama olacagını bilmiyodum inşallahhhh tutar canım inşallahhhh..Rabbim yardım etsin..yumoşlar büyüsün inşşş.
günaydın pelinim hoşgeldin...sen geldin ben gidiyorum geç kalmadan giyinip çıkayım...geçmiş olsun inşallah geçer canım yaaa.tatilim salı günleri peloş haftasonu 2 gün izin yapacagımız bi işimiz olsa keşke(eşimde bende full çaşlışıyoruz..millet gezip duruyo bizde onlara hizmet ediyoz işte
hadiin kaçtım ben ALLAHA EMANET OLUN canlarım..iyi pazarlar.
canım karnını sıcak tut sıcak da bişeyler iç bide çikolata ye iyi gelir sağol canım bakalım ne diycek doktor
yetercim sen nasılsın canım...
tamam canım cok sagol...her şey cok güzel olcak allahımın izniyle sen icini rahat tut hep iyi şeyler düşün inş bu sefer bebişin gelcek sana hayırlısıyla canıım...güzel haberlerini bekliyoruz...
kardelen mrb umarım hayırlı haberlerini alırız ilk denemenizmi ?
amin inşallah canım benim sen koruncak mısın yoksa çalışmalara mı başlıycaksın
canım gripim hala geçmedi başım ağrıyor
canım biz ıkı ay korunmaya karar verdik sonra doktora gidip tahlıllerimi yaptırcam... ondan sonra inş calışmalara başlıycaz hayırlısıyla
hayırlısı olsun canım benm ben inanıyorum meleğin en kısa zamanda gelecek sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?