evet canım aynen öyle 3 lü yüzünden kafası karışıp da amniyosentez yaptıran arkadaşım da var ki 2 li testi iyi çıkmıştı... benim gerek olmadığını söyledi dr um direk 4lü yaparız dedi o da 20 haftalarda yapılıyormuş zaten....
kızzzz derin ben geldim diye mi gidiyonnnn???:84:
canım sagol inşallahh...hepimiz kalalım inşallah..bu arada iyileşiyosun inşallah cnm.
ay kaçtım yazdıkça yazasım geliyo oturdum kaldım gene..
derincim,güle güle canım,sen gelene kadar ben gitmiş olabilirim,erken yatcam bende bu günden sonra,öpüyorum seni.
kıss semram senin şu alıntılarda bi genetik bozukluk var anacımm nasın başarıyon
ay noluyo yaff bizimde tv arada gidiyo geliyo sinyal kayboluyo havadan mı acep..ayyy benim sürekli netim kopuyor kızlar delüüü olcammmm:84:
kız hakketten bir sorun var niden acep offffffffffffffvalla nasıl yaptığımı bende bilmiyorum hahahhaaaaaaaaaaaaaaaaa
slmmmmm arkadaşlar nasılsınız
slmmmmm arkadaşlar nasılsınız
ya baştaki,ya sondaki parantezi siliyosan,öyle oluyo canım,altına tıklaman gerekiyo alıntının.kız hakketten bir sorun var niden acep offffffffffffffvalla nasıl yaptığımı bende bilmiyorum hahahhaaaaaaaaaaaaaaaaa
slm haticecim,hoş geldinslmmmmm arkadaşlar nasılsınız
yaww bu kardeloş nereye kaçıp geliyo bi bakam da sürükleyim topice onu ben durun az..
selam canım hoş geldin çok şükür sen nasılsın
iiveetttama ben biliyom..yazarken tam altına degilde araya kaçıyo yazdıgın sanırsam ondan öyle geliyo
ya baştaki,ya sondaki parantezi siliyosan,öyle oluyo canım,altına tıklaman gerekiyo alıntının.
slm haticecim,hoş geldin
burdayım kuzu,boş dururken bakınıyom öteye,beriye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?