Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım sagol inşallahh...hepimiz kalalım inşallah..bu arada iyileşiyosun inşallah cnm.
ay kaçtım yazdıkça yazasım geliyo oturdum kaldım gene..

kız nereye gidiyosun anca görüşebildik çok şükür biraz daha iyiyim:79::79::79:[/QUOTE]
gene geldim kızlar..kızarmaya bıraktım geldim arada bakarım:)))

derincim,güle güle canım,sen gelene kadar ben gitmiş olabilirim,erken yatcam bende bu günden sonra,öpüyorum seni.

ayyy benim sürekli netim kopuyor kızlar delüüü olcammmm:84:
ay noluyo yaff bizimde tv arada gidiyo geliyo sinyal kayboluyo havadan mı acep..
kız hakketten bir sorun var niden acep offffffffffffffvalla nasıl yaptığımı bende bilmiyorum hahahhaaaaaaaaaaaaaaaaa

iiveettt ama ben biliyom..yazarken tam altına degilde araya kaçıyo yazdıgın sanırsam ondan öyle geliyo

kız hakketten bir sorun var niden acep offffffffffffffvalla nasıl yaptığımı bende bilmiyorum hahahhaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya baştaki,ya sondaki parantezi siliyosan,öyle oluyo canım,altına tıklaman gerekiyo alıntının.
slmmmmm arkadaşlar nasılsınız
slm haticecim,hoş geldin
yaww bu kardeloş nereye kaçıp geliyo bi bakam da sürükleyim topice onu ben durun az..

burdayım kuzu,boş dururken bakınıyom öteye,beriye.

selam canım hoş geldin çok şükür sen nasılsın

iiveettt ama ben biliyom..yazarken tam altına degilde araya kaçıyo yazdıgın sanırsam ondan öyle geliyo

vallahi benim bir suçum yok herşey kendiğilinde oluyorrr:26:[/QUOTE]

hoşbulduk cnm idare eder iiiii diyelim iiiii olalım be arkadaşım

ya baştaki,ya sondaki parantezi siliyosan,öyle oluyo canım,altına tıklaman gerekiyo alıntının.
ondan mı ki hııııııııı bidaha daha dikkatli olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…