- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
hoşbulduk canım neler yapıyosun anlat bakalım ben yarın 5de doktora gidicem yumurtalar büyümüş mü ona bakılacak inşallah büyümüştür ya
kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım
şükür canım sen nasılsın
çokkız,alıngan gününde misin sen,yani öyle bişey yok haaa,sakın öyle düşünme dedim.
ayrıca hiçbir kimse için öyle bişey deme hakkım yada hakkımız yok.
kız ben hiç alıngan değilim benimde rahatsız olduğum şeyler paylaşalımki halledelim
inşallah kocaman kocaman olmuşlardır,ikiz ikiz tutsunlar inşallah.
semracım,kırılmadık canım,yanlış anlaşılmadığıma sevindim ayrıca.
kızlar,ben çıkıyorum,artık bu saatlerde yatcaz,aile meclisi karar aldı.
hepinizi öpüyorum,yada kendilerini öpmemi isteyenleri öpüyorum:82:
ebroşum,bundan sonra gündüzleri karşılaşmaya çalışalım kanka.
yarını bekliyorum sabırsızlıkla benm için dua edin neolur
Merhaba kızlar bende çok heyecanlıyım adetime az kaldı...
merhabaaaaaaaa hayırlısı olsun canım
iyi geceler canım allaha emanet ol inşallah canım
ederiz canım ne demek hayırdır
yarın doktora gidicem ya işte yumurtalara bakılacak büyümüş mu diye çarşamba günü aşılama yapılacak
Hayırlı olsun canım inşallahhhhh iyi sonuçlar alırsın Allahım yüzünü güldürsün.
canım sağol sen daha önce aşılam denedin mi peki
Yok canım ben hiç aşılama denemedim benim eşimin sperm sorunu var doktor gereksiz gördü bende bu ay tüpbebeke başlıyorum
Yok canım ben hiç aşılama denemedim benim eşimin sperm sorunu var doktor gereksiz gördü bende bu ay tüpbebeke başlıyorum
hayırlısı olsun canım inşallah tutar
canım kızımdada yaptırmamıştım dr bazı değerlerine baktım gerek yok dedi ama çarşamba gidecem heralde gidince konuşurum düşündüğüm için teşekkürler canım bide 20 hafta civarı ayrıntılı ultrason varmış onada şimdiden gün aldım çarşamba haber veririmben geldim kızlar nasılsınız bakalım??? daha geçmişe hiç bakmadan bişey gözüme çarptı birsen ikli test yaptırmıcakmışsın canım 3 lü testin güvenilirliği 2 l testten daha düşük bence 2 li yaptır mutlaka eğer iyi çıkarsa 3 lüyü yaptırmassın yani benim dr umun fikri böyle 2 litest %90 3 lü test %60 güvenilirmiş....
geçmiş olsun canım bende 10 günü geçkin boğaz ağrısıyla birlikte geçirdim ilaçta alamadım anca atlattım dr uzun sürsün ama çok kötüü değileniz ilaç almayın diyo
evet canım darısı sana bizde inşallah hayrılı sağlıklı sürdürebilirsek daha güzel olur güzel haberlerini bekliyoruzbirsencim bilgilerin için sağol canım darısı benim başıma inşallh
kız kardeloş bu aile kaç kişilik meclis diyince başkanı kimkızlar,ben çıkıyorum,artık bu saatlerde yatcaz,aile meclisi karar aldı.
hepinizi öpüyorum,yada kendilerini öpmemi isteyenleri öpüyorum:82:
ebroşum,bundan sonra gündüzleri karşılaşmaya çalışalım kanka.
hayırlısıyla olursun transferini tutar inşallahMerhaba kızlar bende çok heyecanlıyım adetime az kaldı...
evet 2 dir beni kaçırıyon yani biz örneklerden biri değilmiyiz aşkolsun canım ya neyse bugün küsek günüm değilbgn saat 4 ten sonrakı gecmıse bakabıldım ancak çünkü cok kötüyüm kızlar yenı geldım eve mısafırlerım gıttı yalnızım artık evde ınsallah bol bol konusuruz artık
tugcem hıc sorma cnm hıc bıtmıyor mısafırsen nasılsın cnm bebiş nasıl
banucugum hadı hayırlısı cnmm ınsallah tutucak bu sefr dualarım senınle cnm
kardeloşum bısıy yazmıs bende katılıyorum ama kımse kırılmasın
semra bazı arkadaslar slm vermıyor demıssın cnmınankı yalnış anlama ben bı kac haftadır gırdıgım gıbı cıkmak zorunda kalıyorum
tugcem senın yazdıklarınada katılıyorum cnm hamıs arkadasların bazıları kendımızı kullanılmıs hıssettırıyorlar cok haklısın sözüm meclısten dısarı tabısen nadır örneklerden bırısın buarada bravo sana cnm ıcınde dısında bırmıs
kızlar kacırdıgım olduysa kusurabakmayın ben kactım öptüm sızlerı yrn görüşürüz:79::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?