Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yarın doktora gidicem ya işte yumurtalara bakılacak büyümüş mu diye çarşamba günü aşılama yapılacak

hakkında hayırlısı olsun canım

ben geldim hem geçmişe bakıyım hem azcık konuşak ne var ne yok bakıım
hoşgeldin canım

yok canım seni kastetmedimmmmmmmmmmmm

amann herkes kaçmış semra kardelen49 boncuğum napıyonuz

kaçmadım kız burdayım internet gidip gidip geliyor iyiylik canım sen nasılsın

aleyna kraliçem hoşgeldiniz iyiyim kızlar napıyım işler dersler uğraşıyoruz

birsencim nasılsın canım yazını okudumda sana bişe sorcam özel olmassa eşinin aşılama yaptırdıgında sperm sayısı kactı toplamada hatırlıyomusun canım bizde belki yaptırırızda

birsencim nasılsın canım yazını okudumda sana bişe sorcam özel olmassa eşinin aşılama yaptırdıgında sperm sayısı kactı toplamada hatırlıyomusun canım bizde belki yaptırırızda

canım ya 3 günlük perhiz sonucu mililitrede 63 milyon yıkamadan sonra 27 milyon ileri doğru hızlı ayrılma öncesi 9 milyon sonrası 45 milyon yavaş vey aileri doğru olmayan ayrlma öncesi 38 milyon sonrası 50 milyon bunu aşılama yaptırdığımız gün yapmışlardı umarım doğru yazabilmişimdir

hep öyle olur zaten canım hastalıklar gece iyice ağırlaşır hele nefes alamıyosun ya gece burnundan sinir oluyorum ben

evet yaaaa gündüz iyiyim diyorum akşam olunca her yerim ağrıyor kolum kandım kalmıyor dediğin gibi nefes alamıyorum çok sinir bozucu inşallah uzun sürmez :2:

aleyna sorun bizde eşimde değil bendeydi rahim sıvısı bazen spermi geçirmeye engel oluyomuş o yüzden deneyelim demişti dr inşallah sizdede tutar bide kolmeni erkeklerede veriyolar spermleri arttırıyomuş

aleyna sorun bizde eşimde değil bendeydi rahim sıvısı bazen spermi geçirmeye engel oluyomuş o yüzden deneyelim demişti dr inşallah sizdede tutar bide kolmeni erkeklerede veriyolar spermleri arttırıyomuş

bacım sizinki iyimiş MAŞALLAH
bizim bu kadar deyil bizimki 6 ocakta belli olcak ne olcagı merak ettim sizin nasıl diye ama sizinki normalde olurmuş ama
sende o sıvıyı nasıl anladı dr test mi yaptırdın ne testi yaptırdın canım

yok ya test falan yaptırmadı baya uzun sürer dedi ama deneyelim olursa onunda etkisi oluyomuş deriz dedi bazı kadınlarda oluyomuş o sıvı engelliyomuş ve ya hamile kalınmıyomuş yada geç oluyomuş asitli yapıdaymış istersen dr gidince bi sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…