Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

günaydın canım hoşgeldin.rüyan hayır olsun inşallah canım Rabbim rüyanın aynısını yaşatsın sana inş.

cok uzun surer dıye alıntı yapamadım fıstıklar basladım yazmayaa
kardelosummm profummm bende gecmısı okuyanlardanım bebegım ıkı gundur gırememe ragmen uzun uzun okudummm oyyyyy yoruldum ama degdı bu sefer canım kendı adıma bısey sormak ıstedım sana hep aynı seyler derken hanı bebek konusunda dıyorsan ben artık agzımı bıle acmıcam bu konuda yanı derdımı acmak ıcın gelıyorum sızlerın de oyle oldugunuz sanıyorum ama eger artık hep dert konusmaktan sıkıldıysanız agzımı bıle acmam kendı adıma yanı bu sana bır sıtem degıl tatlımsadece merak ettım neyı kastettıgını elımden geldıgınce herkese selam vermeye calısıyorum allah bılıyo yanıııı
yanı burada olmus bebegıme yazdıgım yazılardan ve dertlerımden dolayı sıktıysam hakkınızı helal edın baska paylasacak mecram yoktu
sevtuncumm yaaaa bu aralar ruya furyası galıba ruyan hayrolsun canımmm ınsallah cok kolay bı hamıleleık gecırceksınn demekkı yeter de hamıle kalacak ınsallah
derınımm sende mı pkoydun bebegım yaaaa bende de aynı dert var ama bana progestan vermedı doktor adet söktürücü verdi ve ben onla hamıle kalmıstım sımdı kafam karıstı ılk gıdısımde soracagım bunu sıkıntının hafıflemesıne sevındım bıtanem
ablammmm canımın ıcı yuregını ferah tut bu ay gelsedekırmızılar en yakın zamanda olacak ınsallah dua edıyorum tabıı etmesmıyımmm hıc duaların kabul oldugu bır gun olacak elbet rabbım gonlundekını kucagına dusuruverecek bır gun inşşşaaaaaaaaaaalllllllllllllllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh
pelınım gecmıs olsun canım karnın agrıyomus
yetercım sende grıpmıssın sANA da gecmıs olsun
kardelenbhrım ınsallahh bu ay hamılesındır tatlım
semram nasıl oldun
bırsencım sen nasılsın bebeıs nasıl
banucum en kısa zamanda hayırlı haberlerle gel
bu arada tugcalımın dedıgıne gonulden katılıyorum hamılelık suphesı oldugunda gelıp bızımle heyecanlanıp daha sonra olsada olmasada cekıp gdenlere bende kızıyorummm ama tugcalım sende gecmısı okumuyon galıba sana hayırlı olsun tahlılllerın temız cıkmıs falan yazmıstım cevap yazmamısın ama olsun sen hamılesın affettım hihihihihih
ben hemen temızlık yapmaya kalkıcam hafta sonu cok gremedım temızlıgımı yapıyım gelcem sıte acık yanı burda gorunurum ama arda bakıp cevap vercem temıslık bıtene kadar herkese selamlarrrrr

cok teşekkür ederim canım inş gercek olur...canım bana doktorum progestani düşük tehlikem var diye vermişti kanamayı durduruyomuş...benim hap hakkında cok bilgim yok inş bebişin seninledir...
günaydın canım hoşgeldin.rüyan hayır olsun inşallah canım Rabbim rüyanın aynısını yaşatsın sana inş.

hoşbulduk canım amin inş rüyalarımız gercek olsa ne güzel olur...

kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi..

kızlar herkese hayırlı günler....:79:

hadiii geçmiş olsun arkadaşım önce iyie bir dinlen ondan sonra bol bol konuşucaz inşallah....

aminn bide ikiz oluyomuş ne kaa güzell olur inşallah olur

evet canım darısı sana bizde inşallah hayrılı sağlıklı sürdürebilirsek daha güzel olur güzel haberlerini bekliyoruz

kız kardeloş bu aile kaç kişilik meclis diyince başkanı kim

hayırlısıyla olursun transferini tutar inşallah

evet 2 dir beni kaçırıyon yani biz örneklerden biri değilmiyiz aşkolsun canım ya neyse bugün küsek günüm değil[/QUOTE]

ayyy birsencim inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım... senin cinsiyeti için bişey dedi mi dr.... ne zaman belli olcakmış... benimkini 2 hafta sonra görürüz dedi dr büyük ihtimal erkek gibi duruyo ama net olarak görmem lazım p...isini dedi kız aynen böyle dedi adam çok utandım ama onlar için normal

en cok ta sanki hamile olduklarını söylemeye geliyolarmış gibi gelip söyleyip gidiyolar en sinir oldugum şey bu

tugce bu arada gözün aydın 2li testin temiz cıkmış cok sevindim canım

evet aleynacım ben de çok sinir oluyorum ama herkes aynı duyarlılıkta değil maalesef:97:

yaa sen öyle gezerken muhabbeti kaçırırsın tabi... gündüzleri de gelsen biz de görüşürüz ben de akşamları çok giremiyorum....

aminnn canım rüyan çok güzelmiş... Allah hayırlara çıkarsın inşallah ikizin olur da kafanı kaşımaya vaktin olmaz canım

canım progestan bende kullanıyorum... gebelik yokken adet olmak için gebelik varken bebek tutunsun diye veriyolar... merak etme kanamaya yolaçmıyor inşallah bebeğin geldiyse sana tutunsun diye veriyorlar...anne ve bebek dostu yani progestan....

canım senin bana ne yazdığını gördüm geçmişi okumaya çalışıyorum tabi bazen hiç vaktim olmamasına rağmen özellikle bazı kişilerin yazdıklarını mutlaka okuyorum bunlardan birisisin canım nedeni de selam verdiğimde selamımı alman bişey yazdığımda cevap dönmendir... sadece tebrik edenlere tek tek geri dönmüyorum... mesajlarının okunduğunu bil yani....

döndüm bayanlar nasılsınız?parça parça geçmişi okumaya çalışıyorum geçmiş olsun diyen arkadaşlarımın hepsine teker teker teşekkür ederim ebrarcığım listeyi gördüm canım şu an kırmızı kart görmüş durumdayım ama sanırım çarşamba -perşembe gibi biter Allah'tan bir mani olmazsa cuma sabahı okur yetiştiririm inşallah olur ya bir aksilik olursada mutlaka önceden haber veririm canım

canım topicin kapanması gibi bir durum yok merak etme
inşallah hayırlı haberler alırsın haber ver tatlış
selam canım ağzına sağlık allahım kabul etsin buarada günün nezamandı senin hayrolsun bukadar uyumak filan inşallah bebiş vardır tatlım
pelinim rüyan hayrolsun canım bak işarette almışsın allahımın izniyle gelicek minişin hatta minişler bile olabilir .öpüyorum seni bitanem
canım progestanı bebeğin rahime tutunması için veriyolar merak etme kanaman olmaz inşallah hamile kalıcakısın
kayram kesinlikle senin yazdıklarından rahatsız olmayız bunu bil tatlışım hepimiz burda sevincimizi hüznümüzü paylaşıyoruz zaten niyeburdayız yoksa ne anlamı olur kknın kafana bunu takma bitanem
duaların içinde çok saol kuzum allahım hepimize tekrardan tattırsın annelik duygusunu .kolay gelsin canım öptümmm

ayyy birsencim inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım... senin cinsiyeti için bişey dedi mi dr.... ne zaman belli olcakmış... benimkini 2 hafta sonra görürüz dedi dr büyük ihtimal erkek gibi duruyo ama net olarak görmem lazım p...isini dedi kız aynen böyle dedi adam çok utandım ama onlar için normal

evet aleynacım ben de çok sinir oluyorum ama herkes aynı duyarlılıkta değil maalesef:97:

yaa sen öyle gezerken muhabbeti kaçırırsın tabi... gündüzleri de gelsen biz de görüşürüz ben de akşamları çok giremiyorum....

aminnn canım rüyan çok güzelmiş... Allah hayırlara çıkarsın inşallah ikizin olur da kafanı kaşımaya vaktin olmaz canım

canım progestan bende kullanıyorum... gebelik yokken adet olmak için gebelik varken bebek tutunsun diye veriyolar... merak etme kanamaya yolaçmıyor inşallah bebeğin geldiyse sana tutunsun diye veriyorlar...anne ve bebek dostu yani progestan....

canım senin bana ne yazdığını gördüm geçmişi okumaya çalışıyorum tabi bazen hiç vaktim olmamasına rağmen özellikle bazı kişilerin yazdıklarını mutlaka okuyorum bunlardan birisisin canım nedeni de selam verdiğimde selamımı alman bişey yazdığımda cevap dönmendir... sadece tebrik edenlere tek tek geri dönmüyorum... mesajlarının okunduğunu bil yani....[/QUOTE]
canım öyle aslında evde durduğum yokki ama hep bişeyler çıkıyo yoğun insanım ben
ama karşılaşıp muhabbet etmeyim özledim kuzum
demek doktor erkek gibi dedi hadi hayırlısı sağlıklı olsunda paşayada prenses farketmez

canım nasılsın?özledim seni herşey yolunda inşallah
demek adet oldun hayırlısı olsun sen haberdar edersen yerine okuruz canım
çok düşüncelisin allah razı olsun herşey güzel gönlünce olsun canım

DERYA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................15
BONCUK..................15
DERİN.....................15bitti
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
AFED......................15
ALEYNA..................10
TURKUAZ................10
SELİNA...................20bitti
KARDELEN...............15
DERDA....................10
YETER.....................15bitti
GÜNEYCANAN...........10
HALE.......................10
SUNGER..................10
GARİP.....................10
BANU......................10
KARDELEN49............10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ.....................10
CİBEL......................10bitti
HATİCE...................10
BİRSEN...................10
ELAEZEL..................10
MİRANDA................10
FLAN.......................13

SELİNA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20
BONCUK..................20
DERİN.....................20bitti
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
ALEYNA...................15
TURKUAZ................15
BANUU....................10
KARDELEN...............10
AFED......................10
KARDELEN49...........10
GÜNEYCANAN..........10
DERDA....................10.
YETER....................10bitti
SUNGER..................10
HALE......................10
NANELİŞKR..............10
CİBEL......................10bitti
GARİP.....................10
TOSTİ....................10
BANU......................10
BİRSEN..................10
ELAEZEL.................10
HATİCE..................10
MİRANDA...............10
FLAN......................13

yok gülüm sen uzaklaşma ama ben özlerim seni ama yazılanlara cevap verme konusunda hassasiyet gösterilmesi konusunda sana katılıyorum

sağol ebrarcığım döndüm canım bende özledim sizi tabii ki haber veririm canım çünkü dua manevi bir sorumluluk yüklüyor insana

sağol ebrarcığım döndüm canım bende özledim sizi tabii ki haber veririm canım çünkü dua manevi bir sorumluluk yüklüyor insana

saol bitanem yaa allahım razı olsun
özlettin kendini bitanem buarada doktora gittinmi dozajı düşürdünüz inşallah

canım arkadaşlarım misafirim geldi acil kaçıyorum çoook öptüm gelen arkadaşlar hoşgelmişler banada güle güle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…