Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

meraba canım , nasılsın?
kurallar konulmuş topiğe, ben her geldiğimde geçmişi okuyabilirmiyim bilmiyorum ama, hayırlısı. işim çok yoğun ve ancak arada açabiliyordum. neyse bakalım
sen neler yapıyorsun

tünaydın cümleten herşey güzel gönlünüzce olsun inşallahkardelenbhr bu ay aşılama iptal demişsin belki kendiliğinden gelir canım sen dikkat et kendine üşütme ağır kaldırma ne olur ne olmaz canımsevtunum isimleri okudum çok şaşırdım çoğu günlük hayatta kullanılan isimler özelliklede sanem anlamını bilmiyordum ama çok sevdiğim isimlerden biriydi sağol canım bilgilendirdiğin için bu arada atak çoğalmış bak öncede söyledim diyet yapıyorsun ve bu sanırım bir uzman kontrolünde değil kan şekerinde düşmüş olabilir benimde çarpıntılarım arttı bu aralar ama ben ilaçların azalması ve folik asit yüzünden çok sıkıntılandım bulantı yaptı yiyemedim kontrolsüz kilo verdim ve kan şekerim düştü o yüzden folik asidi biraz kestim biraz yemeye başladım toparladım çarpıntılar azaldı kan şekerine ve tansiyonuna çok dikkat et ki sıkıntı yaratmasın acillik olma sonra :94:bersu derda Allah'a emanet olun kızlar kendinize çok iyi bakın Rabbim sağlıkla kucağınıza almakda nasip etsin inşallah mızmız maşallah çok güzel büyüyor bebiş Allah sıkıntı yaşamadan bebeğini kucağına almak nasip etsin canım birsen bilgisayarın içine girdim resmen göreyim diye ama anladım sonunda sende tugcal da iyisiniz şükür aman kendinize iyi bakınderinim folik asit sıkıntı yarattı bende kuzum 10 gün kadar ara vereceğim bu arada öbürünü azaltacağız ya hafta sonu azıcık toparlanayım diyorum telef olacağım bu yolda bu yaşta ne gerektiyse sanki başına geçtik artık bakalım hayırlısı kuzum test pozitif gibi geldi bana profumda demiş ya hiç belli olmaz bir yerlerde kalan yumurta vardı belki Rabbim ol dedi mi olur canımkayram yarın film varmış dualarımız seninle canımafed sanada çok geçmiş olsun kuzu

arkadaşlar ben duayı okudum, ebrara özelden göndermek istedim ama başka bi özel mesaj yazmıştım 10 dk beklemek gerekiyormuş. benimde vaktim yok.
gören arkadaşlar iletirmi lütfen.

canım doktorun verdiği ilacın ismini bana özelden gönderebilirmisin, lütfen...
bize bi ilaç vermişti doktorumuz, bir aylık olarak kullandık ama pek bi faydası olmadı.
birde o ilacı alalım olmazsa....
canım faydası olmadı demişsin özele yazdım isimlerini ama ilaçlar 3 ay kullanımdan sonra etkisini gösteriyor bunu da dikkate alın

:
selinam, prof kardelenim lütfen üzülmeyin inş bidaki ay hayırlısıyla saglıklı gelir minişleriniz
:
amin canım tşk ederim inş.

ebrarım bu hafta benim duayı paylaştır gülüm sana zahmet çünkü bitecek gibi değil normalde bugün bitmesi gerekiyordu ama bitmedi hatta arttı işi riske atmayalım birde herzaman ümit vardır birtanem canını sıkma olur mu

boncuğum kanama olmadı aslında henüz benim adetten önce sarı akıntım gelir ogelince bende geliyo sandım ama henüz bişey yok beklemedeyim dilerim hepimiz patlatırız bombayı .sen nasılsın varmı ağrın sızın canım
kuzu geçmiş olsun dikkat et kendine geldimi üst üste gelir zaten buarada geçen aydan olma ihtimali olabilirmiki doktor muayene etmedimi kuzum gözükürdü diye düşünüyorum ama rabbimin işi bilinmez neylerse güzel eyler inşallah yiğenimiz göbüşündedir allahım sevindirsin seni cano .buarada rüyan hayrolsun inşallah
bende adet olmadım cano yanlış anladınız beni sanırsam sarı akıntı geldi onun için dedim benimki geliyo diye .aman işte herneyse
afedim çok çok geçmiş olsun özlettin kendini canım nerelerdesin bakıyım demek yoğunluk vardı sağlık olsunda bitanem
şekeride takma inşallah ilaçlarla hallolur kuzum mevlam dermansız dert vermesin
pelinim valla bende sizi özledim benim misafir bitmez kuzum allahda bitirmesin gerçi
bakalım pelinim adetim henüz yok meydanda yine gecikme yaptı artık nasip nedüşüneceğimi bilemiyorum seninde tekrar gelicek kuzum bak rüyaların bile çok güzel hem bende varmışım rüyanda hayrolsun kuzum .

ablasının balı çok şükür seni burda görmek çok güzel merak ettim ama dünde hiç fırsatım olmadı arıyamadım bide müsayit olmazsın diye düşündüm .kuzum herzaman duamdasın biliyosun zaten şimdiden sonra daha çok olucak allahım merhametiyle ıslah etsin nediyim başka söylenecek söz çokda burası uygun değil seviyorum seni bitanem allahım seni darda bırakmasın hiçbir zaman ferah kapıları açsın buarada rüyanda çok güzel inşallah herşey çokdaha güzel olucak canom
kuzu evet 1 gün akşama kadar girmezsen öyle oluyo tavsiye etmiyorum
bende seni seviyorum
derdam kuzum inşallah ya dualarında unutma beni ve tüm arkadaşlarımı
buarada sen nasıl oldun bitanem
canım kural filan yok sıkıldım şu kural konusundan burası resmi daire değilki canım kural olsun herkes rahatlamak için geliyo buraya bunları geçelim boşver aslında söylenmek istenen biraz daha birbirimizle alakalı olmak
arkadaşlar ben duayı okudum, ebrara özelden göndermek istedim ama başka bi özel mesaj yazmıştım 10 dk beklemek gerekiyormuş. benimde vaktim yok.
gören arkadaşlar iletirmi lütfen.
canım ben gördüm saool ağzına sağlık bitanem
Herkese merhabalar,yine biten umutlar ve yine bekleme süreci derken kendimi burda buldum.Allah herkesin dileğini yerine getirsin

hoşgeldin topiğimize sen nekadardır bekliyosun canım

DERYA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................28
BONCUK..................15
DERİN.....................15bitti
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
AFED......................15
ALEYNA..................10
TURKUAZ................10bitti
SELİNA...................20bitti
KARDELEN...............15bitti
DERDA....................10
YETER.....................15bitti
GÜNEYCANAN...........10
HALE.......................10
SUNGER..................10
GARİP.....................10
BANU......................10
KARDELEN49............10bitti
NANELİŞKR..............10bitti
TOSTİ.....................10
CİBEL......................10bitti
HATİCE...................10
BİRSEN...................10
ELAEZEL..................10
MİRANDA................10
FLAN.......................13

SELİNA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................33
BONCUK..................20
DERİN.....................20bitti
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
ALEYNA...................15
TURKUAZ................15bitti
BANUU....................10
KARDELEN...............10bitti
AFED......................10
KARDELEN49...........10bitti
GÜNEYCANAN..........10
DERDA....................10.
YETER....................10bitti
SUNGER..................10
HALE......................10
NANELİŞKR..............10bitti
CİBEL......................10bitti
GARİP.....................10
TOSTİ....................10
BANU......................10
BİRSEN..................10
ELAEZEL.................10
HATİCE..................10
MİRANDA...............10

Allah razı olsun ablamm,aminnn aminnnn
inşallah ablam artık düzelsin sıkıldım isyan etmek istemiyorum
hep imtihan hep imtihannneyse Allah sanada kolaylık versin kalabalık olacak sanırım,Allah kabuş etsin...

hep imtihan hep imtihannneyse Allah sanada kolaylık versin kalabalık olacak sanırım,Allah kabuş etsin...

bitanem düzelicek isyan etmek haddimize değil biliyosun bize bu canı veren RABBİM bizim için enhayırlısını biliyo emin ol .bazen güçlükler yorsada bizi unutmaki hayırlısı buymuş .geçicek inanıyorum herkes farklı imtihanda zor ve acı olsada geçip gidicek geçmişe bakınca belkide tebessüm ettiricek bize .ben inanıyorumki sen herşeyin eniyisine layıksın bunu unutma
benim misafirler kocişin kuzum anladın sen onu biraz kalabalık olucak .
neyse ben şimdi kaçmalıyım temizlik yapıcam kuzum bana anlatıcakların varsa mesaj yolla tamammı .hadi çok öpüyorum seni allaha emanetsin :90:

herkese ıyı gunler daha yenı gırebıldım
ablacım dualarına cok ıhtıyacım var cok degısık bır korku var ıcımde fılmden mı sonucndan mı bılemedım
gecmsı okudum ama aklımda tutamadım
bı daha gırıp bakcam sımdı alıntı yapcam flanım sen nasılsın daha kım vardı unuttum ozur dılerım
bu arada ebrar ablam flanın dualarını bana ver ben halldederım 26 tane degılmı sımdı karısıklık olmasın

turkuazım görüşemedik seninle epeydir balım rüyayı yorumlayamadım be gülüm çünkü kumru yada kuş ne anlama gelir rüyada bilmiyorum inşallah hayırlara çıkar kuzum

kayram sağol fıstığım ebrar söyler zatende 26 gülüm evet kızlar ben kaçer misafirim geldi öptüm

inşaallah ablam hakkımızda hayırlısı,inş gülüp geçebileceğim bi anı olurNeyse ablacaım sana kolay gelsin bayağı kalabalıksınız:),öptümm kocaman

canım gecmıs olsun grıp hamıleleık belırtısı olabılır canım bende ole olmustu cunku ınsallah oledır kendıne dıkat et ınsallah o lısteye bır kac gune kadar grersın canım
canım seker baslangıcıdır o glukophage genelde pkolulara verırler ınsulın dırencını krsın dıye dıkkat edersen hıc bıseycık olmaz tatlım allah sıfa versın

evet ablacım yaa fılm var yarın cok korkuyorum malesef hatrladıgın ıcın allah razı olsun

canım sıkıntın derdın ne bılmıyorum ama rabbım tez zamanda kurtarsın sıkıntılarından sıkıntıların en cok oldugu zaman careye en yakın oldugun zamandır unutma tatlım

kayram sağol fıstığım ebrar söyler zatende 26 gülüm evet kızlar ben kaçer misafirim geldi öptüm

ablam ben hallederım derken hepsını ben okurum bugun abdestlenecegım ınsallah aksama okurum hepsını dagtınca belkı karısıklık olur sımdı zorlanmasın ebrar ablam

merhaba ben cok endiselendim 2 gundur yumurtaliklarima dogru siskinlik ve gaz hissi gibi garip biseyler var hatta dun gece biraz sanci oldu bile diyebilirim ve reglim bir kac gun kadar gecikti hamile olabilirmiyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…