şu an geçmişteyim kızlar,tutişim,ne oldu balım,neden bu kadar üzgünsün,inşallah olacak hepimizin bebişleri,niye böyle yıpratıyosun kendini.
geçmişten çıkasıya biz burda olursak ne mutlu sana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu an geçmişteyim kızlar,tutişim,ne oldu balım,neden bu kadar üzgünsün,inşallah olacak hepimizin bebişleri,niye böyle yıpratıyosun kendini.
ablam bitti sayılır ya yarın asıl işler var evimi temizledim ama
salonumu kullanmıyodum kış geldiğinden beri orası biraz yordu beni kollarım çok fena ağrıyo kuzum
sen daha iyisindir inşallah
hayırdır canım bi nedenimi var yoksa ?
allahım daha iyi etsin seni
yok cnm bir sebebi walla içim huzurlu nedendir bilmem bu arada okumadın sanırım geçmişi yazmıştım geçenlerde dr gittim pco yok yumurtalar herşey normal iyi dedi ama kötü enfeksiyon kapmışım ilaç fitil falan yazdı kullanıcam bakalım hayırlısı...
canım,girerim demişin ama gelememişin,iyisin inşallah.nasılsınız
ebrarım dilerim müjde veririsin bişze balım tüm duam sizinle
kardelenim canım açıklaman için saol balım
turkuazım uzun süredir görüşmüyoruz naber canım
diğer kızlar sizede güzel bir gün diliyorum iyi bakın kendinize
ben çıkıyorum kızlar bu gün ara ara girerim
balım,ben senin yazını görmeden alıntıları almıştım,sonrada çok acil çıkmam gerekiyodu,yazamadım,kıssma olur mu?sen bana hiçbişe yazma kardeloşş tamam öyle olsun
iyi diyelim ii olsun cnm sen nasılsın ağrın var mı?
amin amin aminHerkese merhabalar,yine biten umutlar ve yine bekleme süreci derken kendimi burda buldum.Allah herkesin dileğini yerine getirsin
canım,rabbim kolaylıkla çekinmeyi nasib etsin,öyle çok zor bişey değil,burdakiler,hepimiz çektirdik,kendini kasma sadece.turkuazım ben cıkıyorum tatlımmm yarın rahım fılmı cekılecek benden de dua et ne olur onun ıcın bazı hazırlıklar yapmam gerek aksam gırerım rabbım gonlune ferahlık versın ınsallah
canım,inşallah bu ay gelir minişin,seni özlüyorum,arada gel.selamün aleyküm kızlar,biraz geçmişe baktım fakat yine fazla kalamayacağım.bu hafta derya ve selinamıza okunuyormuş dualar şimdi okuyacağım Allah'ın izniyle.Ebrarcım bitti yazabilirsin canım.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah.arkadaşlarımızın kucakları boş kalmasın...
kızlar biliyosunuz doktora başladım tekrar,dün akşam gittik yumurta takibi için herşey yolunda görünüyor,yarın tekrar gideceğiz çatlatma iğnesi yapacak.piyasada pek bulunmuyormuş bu iğne bi eczane ismi verdi orda varmış bakalım.inşaallah olur Rabimin izniyle.çok heyecanlıyım:18:Allah'ım hayal kırıklığı yaşatmasın.Allah'a emanet olun kızlar hepinizi çoook öptümmmmm![]()
ohhh ohh,gezin anne kız.kızlar rhaba... nasılsınız bakalım... keyifler yerindedir inşallah...bizde bir sorun yok çok şükür....hava çok güzel biraz yürüyüş yaptım o kadar iyi geldi ki.... öpüyorum hepinizi![]()
canım,geçen aydan hamile olsaydın,dr rahim kalınlığından anlardı ve klomen vermezdi tekrardan,yada muadili herhangi bir ilaç,varsa bu aydandır emin ol.selam canlarım..az eve geldim işim vardı hem bi tane daha test aldım yaptım..bunda bişey çıkmadı kızlar..eczacıyla konuştum dün yaptıgımı gösterdim...pozitif bu dedi..ama sen hormon ilacı alıyodun ondan da çıkmış olabilir bekle bakalım dedi..bu testte de çıkmayınca iyice bebiş olmadıgı kanısına vardım yani..dünde dedim ya ilaçlardan olabilir diye...yinede Allahtan ümit kesilmez tabi beklicez artık![]()
slm gül cüm,hoş geldin.slm kızlar nasılsınızz_???
![]()
birsenden öğrendim,iki sayfa açıp okuyunca,böyle kolayca bitti kanka.geçmişten çıkasıya biz burda olursak ne mutlu sana![]()
cnm bnm sorun bebek değil keşke öyle olsa,daha farklı problemler var malesef,şuan istediğim en soy şey bebek...
hayır canım okudum haberim var soğan suyunun faydaları işte negüzel çok sevindim
enfeksiyon geçer inşallah şifa olsun ilaçların
birsenden öğrendim,iki sayfa açıp okuyunca,böyle kolayca bitti kanka.
hayırdır inşallah,seni böyle mutsuz görmek hoşuma gitmedi.![]()
sevtunumda annesine kavuşmuştur şimdi negüzel allahım hayırlı ömür versin anneciğine
ewet cnm yine başladım soğan suyuna bugün 4.günüm kaldı 11 gün.ay inş. şifa olur şu enfeksiyonda geçer.ben bu ay çok gecikmeli regl oldum adet tarihi olarak bu ayın tarihinimi sayıcam canım ya yani normalde 30 kasımda olmam gerekirken 8 aralıkta oldum 8 ocak mı olucak regl günüm kafam karşıştı bnm ya:26::26::26::26:
canım,girerim demişin ama gelememişin,iyisin inşallah.
balım,ben senin yazını görmeden alıntıları almıştım,sonrada çok acil çıkmam gerekiyodu,yazamadım,kıssma olur mu?
amin amin amin
canım,rabbim kolaylıkla çekinmeyi nasib etsin,öyle çok zor bişey değil,burdakiler,hepimiz çektirdik,kendini kasma sadece.
canım,inşallah bu ay gelir minişin,seni özlüyorum,arada gel.
ohhh ohh,gezin anne kız.
canım,geçen aydan hamile olsaydın,dr rahim kalınlığından anlardı ve klomen vermezdi tekrardan,yada muadili herhangi bir ilaç,varsa bu aydandır emin ol.
slm gül cüm,hoş geldin.
kanka,herkeze başlık attın,hiç bana atmıyon bak,kıskanmaya başladım.bak üzüntümden yemeye başladım,kilo alcam senin yüzüne:76:
iyiyim ablamm merak etme sen beni,ablam bitti sayılır ya yarın asıl işler var evimi temizledim ama
salonumu kullanmıyodum kış geldiğinden beri orası biraz yordu beni kollarım çok fena ağrıyo kuzum
sen daha iyisindir inşallah
hayırdır canım bi nedenimi var yoksa ?
allahım daha iyi etsin seni
canım,girerim demişin ama gelememişin,iyisin inşallah.
balım,ben senin yazını görmeden alıntıları almıştım,sonrada çok acil çıkmam gerekiyodu,yazamadım,kıssma olur mu?
amin amin amin
canım,rabbim kolaylıkla çekinmeyi nasib etsin,öyle çok zor bişey değil,burdakiler,hepimiz çektirdik,kendini kasma sadece.
canım,inşallah bu ay gelir minişin,seni özlüyorum,arada gel.
ohhh ohh,gezin anne kız.
canım,geçen aydan hamile olsaydın,dr rahim kalınlığından anlardı ve klomen vermezdi tekrardan,yada muadili herhangi bir ilaç,varsa bu aydandır emin ol.
slm gül cüm,hoş geldin.
iyiyim ablamm merak etme sen beni,
yok cnm bnm niye kızayım şaka yaptım ciddiye alma
evet canım sn reglini baz alıcaksın yani 8 ocak adet günün
ben daha öncede yazmıştım sana soğanda gecikme yapıyo ben kullandığımda banada yapmıştı
inşallah şifa olur sende hamiş kalırsın canım
ewet cnm yazmıştın hatırlıyorum ama daha öncede kullandım bende olmamıştı ama sanırım bende iltahap ve enfeksiyon dolayısıyla oldu dr kasık bel ağrılarımı sordum enfeksiyondan dedi...8 ocak ahhh ahhhh bakalım yeni yıl bizelere neler getircek....yeni bir yıl yeni umutlarla dolu koskoca bir yıl herkese sağlık mutluluk huzur bebiş getirsin inş. bütün hayal ve dileklerimiz gerçek olsun inş.:97::97::97::97:
niye atıcam başlık yaa yazıyom sana işte delüüüü kıskanç
kilo alırsanda bahanesi benim demi ye şiş sonra kabahati bana yükle aynı eşim gibi![]()
aminnnn inşallah canım yaa ben buyıldan çok ümitliydim ama olmadı malesef gerçi yıl bitmedi ama bilemiyorum
enfeksiyon bendede olmuştu sonra geçti canım inşallah geçer takma kafana
8 ocakda müjde alırız inşallah canım herşey gönlünce olsun